in

Και το ταξίδι εδώ τελειώνει?Ή μόλις ξεκίνησε;

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

με 490 κρατήσεις από 348 μοναδικούς “elamazistas” και 1523 συνολικούς θεατές σε 11 συνολικά παραστάσεις, αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία μας και αποδείξατε ότι το θέατρο δεν είναι πολυτέλεια: είναι τροφή στο μυαλό και την ψυχή των μικρών μας φίλων και πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας τους!

Και για εμάς αυτό το “ταξίδι” ήταν συναρπαστικό! Γνωρίσαμε παραστάσεις, πρόσωπα, χαμόγελα, χορέψαμε με τους δύο λύκους και την κοκινοσκουφίτσα τρώγοντας μπάμιες, ταξιδέψαμε μαζί με την σοφή Ακα, ζεστάναμε την καρδιά του εγωιστή γιγαντα, φοβηθήκαμε όταν βρεθήκαμε μόνοι στο μαγεμένο δάσος με τον Πουλτσινέλα, συζητήσαμε με τον Ολίβιο  και  φωνάξαμε δυνατά “Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ” !!!!

Τα σχόλια που λάβαμε από εσάς αυτούς τους δύο μήνες ήταν τόσο θερμά και θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε με όλη μας την ψυχή! Αυτά τα σχόλια είναι που μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε! Οι παραστάσεις όλες καταπληκτικές και σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα αφού παίζονται ακόμα, κάποιες μέχρι 17 Απρίλη και κάποιες άλλες μέχρι τέλη Μάη!

Και μάλλον τη νέα σαιζόν οι τιμές θα πρέπει  να είναι λίγο πιό χαμηλά ή να υπάρχουν προσφορές σε οικογενειακά εισιτήρια  και εσείς θα είστε εκεί για να τις στηρίξετε, για να μπορούν οι παραγωγοί να  συνεχίζουν να κάνουν αξιόλογες παραστάσεις χωρίς περικοπές στην ποιότητα των έργων τους!

Και τέλος, πιστοί στην υπόσχεσή μας, μετά την σημερινή παράσταση “Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος” , κληρώθηκαν και οι 5 τυχερές elamazistas που κερδίζουν από ένα 3ήμερο από τους χορηγούς μας, το αγαπημένο δασικό χωριό “Παπάδες” στην Β. Εύβοια, και τα ονόματα τους είναι:

  • Κατερίνα Μουζουράκη
  • Ειρήνη Κρίκη
  • Κυριακή Νικολαϊδου
  • Υφαντη Ελενη
  • Γκουμπετη Κατερίνα

Οι τυχερές θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να μας ενημερώσουν εάν επιθυμούν (και μπορούν!) να πάνε στο 3ήμερο ενώ σε περίπτωση ακυρώσεων, η λίστα των αναπληρωματικων που κληρώθηκε, είναι:

  • Ευδοκια Τζαννη
  • Εφη Τσουτη
  • Ελενα Καχρη
  • Ολγα Κουμουτσακου
  • Νικη Καρβελα

Και μπορεί αυτό το “ταξίδι” να τελειώνει εδώ αλλά ένα άλλο μόλις ξεκίνησε: με την εμπειρία που αποκομίσαμε μέσα από τα λάθη και τις αδυναμίες μας, σκοπεύουμε σύντομα να ξεκινήσουμε νέα υπηρεσία ώστε να μπορούμε να υποστηρίζουμε με περισσότερες δυνατότητες (πχ ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, έκπτωση σε πολλαπλές τιμές/ζώνες, προσφορές σε πολλαπλές ημερομηνίες, κλπ) την οργάνωση  παραστάσεων και εκδηλώσεων αλλά και εκδρομών, γιατί είναι ωραίο να είσαι mazi!

Φιλικά,

Γιώργος & Ελευθερία

elamazi.gr

Χορηγός:Δασικό Χωριό “Papades Village”

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Παιδί: Πώς θα το κάνετε να τρώει τα πάντα;

Διαθέσιμα σπίτια για την εκδρομή μας στο δασικό χωριό “Παπάδες”, λόγω ακυρώσεων!