Κερδίζεις προσκλήσεις πολύ εύκολα αφού γίνεις μέλος με την εγγραφή σου στο elamazi και συγκεντρώνοντας τους πρώτους σου 50.000 πόντους!

Για να λάβεις μέρος στους διαγωνισμούς μας θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή και στην συνέχεια, το όνομα σου θα βρίσκεται στο ταμείο για να παραλάβεις την πρόσκληση σου!

Η εβδομαδιαία συνδρομή στην ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ κοστίζει μόλις 7 ευρώ και μπορείς να την αποκτήσεις ηλεκτρονικά μέσω PAYPAL κάνοντας κλικ
εδώ!

Εάν δεν επιθυμείς την online πληρωμή της συνδρομής σου μέσω «Paypal Checkout» μπορείς να καταθέσεις σε κάποιο υποκατάστημα (ή ηλεκτρονικά μέσω e-banking) επιλέγοντας τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό και στην συνέχεια να μας ενημερώσεις με email στο ή στο “Αφήστε ένα μήνυμα”:

Εθνική Τράπεζα: 702/006238-36
IBAN:GR5901107020000070200623836
Δικαιούχος: ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΑΜΚΕ

(Κωδικός SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRΑΑ)

Μην ξεχάσεις μόνο να αναφέρεις ως ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ το ονοματεπώνυμο σου για να ταυτοποιήσουμε την κατάθεση και η ενεργοποίηση/ανανέωση της συνδρομής θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσα μέλη ΔΕΝ έχουν ενεργή συνδρομή, θα μπορούν να εξαργυρώνουν πόντους μέσω SMS την Παρασκευή στις διαθέσιμες προσκλήσεις με χρέωση 4.08€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και Τέλος ΚινητήςΤηλεφωνίας) και όριο την μια παραγγελία/εβδομάδα!

Στην συνέχεια το όνομα σου θα βρίσκεται στο ταμείο και απλά αρκεί να αναφέρεις το elamazi ενώ μπορείς να έχεις μαζί του εκτυπωμένη και την απόδειξη της παραγγελίας

 1. Αυτόματα με την εγγραφή σου αποκτάς τους πρώτους σου 50.000 100.000 πόντους
 2. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία ή το φόντο στο προφίλ σου, αποκτάς 5.000+5.000 10.000+10.000=10.000 20.000πόντους! Προσοχή όμως, πόντους αποκτάς μόνο την πρώτη φορά και όχι κάθε φορά που ανεβάζεις φωτογραφία!
 3. Κάθε μέρα που κάνεις  “Σύνδεση” στο elamazi συγκεντρώνεις 1.000 5.000 πόντους με σκοπό να συγκεντρώνεις 30.000  150.000 πόντους κάθε μήνα!
 4. “Στείλε Εντυπώσεις”  για να μας στείλεις με post τις εντυπώσεις σου από κάποιο χώρο που επισκέφθηκες (πχ θέατρο, παιδότοπο, πάρκο, μουσείο κλπ) ή από τις διακοπές σου  (πχ ξενοδοχείο, κάμπινγκ, παραλίες, κλπ) και εάν εγκριθεί,  και θα σου το ανταποδώσουμε με 25.000 50.000 πόντους* 
 5. Κάθε φορά που κάποιος επισκέπτεται το post σου θα συγκεντρώνεις 20 πόντους
 6. Κάθε φορά που κάνεις κλικ σε ένα άρθρο/εκδήλωση, συγκεντρώνεις 10 πόντους
 7. Συγκεντρώνεις ακόμα 100 πόντους  για κάθε εγκεκριμένο σχόλιο* που κάνεις με όριο το ένα σχόλιο/ημέρα (Αποφασίσαμε να το σταματήσουμε αφού πολλά σχόλια ήταν μόνο για πόντους!)
 8. Οταν συμπληρώσεις ένα χρόνο μαζί μας, σου κάνουμε δώρο 50.000 100.000 πόντους
 9. Αγοράζοντας πόντους μέσω PAYPAL ή με κατάθεση στην τράπεζα και υποστηρίζοντας οικονομικά την λειτουργία του ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ, κάνοντας κλικ εδώ

*με ελάχιστο μήκος τις 200 λέξεις

 

Μόλις εξαργυρώσεις τους πόντους, θα ενημερωθείς εάν αρκεί το ονοματεπώνυμο σου ή εάν θα πρέπει να εκτυπώσεις το κουπόνι που θα σου σταλεί μέσω email και να το παραδώσεις στην είσοδο για να παραλάβεις τις προσκλήσεις ή την προσφορά “1+1 Δώρο”

Στην πρώτη περίπτωση που αρκεί απλά το ονοματεπώνυμο σου, είναι πιθανόν να σου ζητηθεί ταυτότητα (ή κάποιο άλλο δημόσιο έγγραφο) για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σου!

Τέλςο, στην περίπτωση που εκτυπώσεις το κουπόνι, μπορεί να το δώσεις σε κάποιον φίλο ή γνωστό αφού δεν περιέχει τα προσωπικά σου στοιχεία (πχ ονοματεπώνυμο) αλλά Κωδικό Παραγγελίας

 

Δυστυχώς, οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες για το συγκεκριμένη ημέρα και εάν δεν πας, χάνεις την πρόσκληση! Μπορείς όμως να τις δώσεις σε κάποιον γνωστό ή φίλο αφού το κουπόνι δεν είναι ονομαστικό και περιέχει Κωδικό Παραγγελίας

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες θα πρέπει να επικοινωνήσεις για να επιβεβαιώσεις την πρόσκληση ή την προσφορά που κέρδισες κα ι κάποιες άλλες περιπτώσεις που δεν χρειάζεται, σύμφωνα με τις οδηγίες που σου έχουμε στείλει!

ΥΓ: Δεν φταίμε εμείς γι αυτό αφού κάποιοι συνεργάτες απαιτούν τηλεφωνική επιβεβαίωση για την κράτηση και κάποιοι άλλοι δεν μας το ζητάνε!

 

Τους  πόντους που συγκέντρωσες τους εξαργυρώνεις επιλέγοντας την παράσταση ή το εργαστήρι/εκδήλωση που σε ενδιαφέρει και στην συνέχεια με κλικ στο “ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ!” 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να εξαργυρώσεις πόντους και στην συνέχεια να στείλεις γραπτό μήνυμα SMS με χρέωση 3,08 ευρώ ενώ εάν έχεις ενεργή συνδρομή με 5 € /εβδομάδα ή 10 € / μήνα δεν χρειάζεται να στείλεις SMS

Όλοι οι διαγωνισμοί, εμφανίζονται στο μενού “Διαγωνισμοί” καθώς και στην Home  Page

 1. Δεν θέλουμε κείμενο ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή greeklish!
 2. Προσοχή στα θέματα που μας στέλνεις αφού θα πρέπει να περιέχουν όλη την πληροφορία (πχ πού, πότε, κλπ) και δεν πρέπει να  είναι “Copy & Paste” από άλλα παιδικά sites
 3. Να μας στέλνεις φωτογραφίες!
 4. Προτιμάμε να μας στέλνεις εκδηλώσεις που βρίσκεις στο διαδίκτυο αναφέροντας την  πηγή της πληροφορίας!
 5. Γενικά, δημοσιεύουμε θέματα για την οικογένεια και λιγότερα για ενήλικες οπότε μην στέλνεις πολλά θέματα ενηλίκων!
 6. Προτιμάμε να μας στέλνεις την δική σου κριτική και εμπειρία από μέρη ή παραστάσεις που πηγαίνεις!
 7. Κάποιο θέμα μπορεί να δημοσιευθεί ακόμα και μετά από 24 ώρες αφού δεν είμαστε διαρκώς online, κυρίως τα Σαβ/κα!
 8. Μπορεί κάποιο  θέμα που μας έστειλες να το έχουμε λάβει ήδη αφού καθημερινά λαμβάνουμε πολλά emails από δημοσιογράφους ή υπευθύνους δημοσίων σχέσεων!
Στην αρχή κάθε post υπάρχει μια “καρδούλα” και κάθε φορά που θα σου αρέσει ένα post, κάνε like και 1.000 πόντοι θα μεταφερθούν αυτόματα στο blogger του άρθρου!

Από 2/9/2019, επειδή κάθε Παρασκευή είναι …”FREEDAY”, εάν δεν έχεις ενεργή μηνιαία συνδρομή, θα σου ζητηθεί να στείλεις γραπτό μήνυμα SMS για την ολοκλήρωση της παραγγελίας με χρέωση 4,08€/SMS (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ & Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας, ακριβείς οδηγίες για το SMS δίνονται στο στάδιο της παραγγελίας)

Για όλες τις άλλες ημέρες, επειδή στην ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ δεν υπάρχουν μεγάλοι χορηγοί και διαφημιστικές εταιρίες αλλά εσύ, για να υποστηρίξεις τη λειτουργία μας και να συνεχίσουμε να σου προσφέρουμε προσκλήσεις και δώρα, μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να ανανεώσεις την συνδρομή σου με μόλις 7 ευρώ/εβδομάδα και κερδίζοντας πολλά περισσότερα!

Συνήθως οι διαγωνισμοί μας ξεκινούν Δευτέρα και διαρκούν μέχρι την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι, για να προλάβουμε να στείλουμε τα ονόματα στους παραγωγούς των παραστάσεων.

Με σκοπό να διαθέτουμε προσκλήσεις σε ακόμα περισσότερους φίλους και φίλες elamazistas, αποφασίσαμε τα παρακάτω και διαβάστε τα προσεκτικά…για να “οργανωθείτε”:
 • Οι διαγωνισμοί θα ξεκινούν κάθε Δευτέρα και θα μπορείτε, είτε με SMS είτε με εβδομαδιαία είτε με “Take5” συνδρομή να εξαργυρώνετε πόντους και να κερδίζετε προσκλήσεις χωρίς κλήρωση μέχρι και την Πέμπτη, με τον εξής περιορισμό: Όσοι θα στέλνουν SMS θα μπορούν να εξαργυρώνουν πόντους για 1 διπλή πρόσκληση ενώ όσοι έχουν συνδρομή θα μπορούν σε 2 διπλές ανά εβδομάδα ή μέχρι και 5 διπλές/εβδομάδα στην συνδρομή “Take 5”!
 • Κάθε Παρασκευή δεν θα υπάρχει περιορισμός και θα μπορείτε να εξαργυρώνετε πόντους και να κερδίζετε τις προσκλήσεις που θα είναι ακόμα διαθέσιμες, είτε με SMS είτε με συνδρομή!
 • Τις ημέρες Σαββατο και Κυριακή, δεν θα έχουμε διαγωνισμό!
 
Πιστεύουμε ότι με τον νέο μηχανισμό οι προσκλήσεις θα μοιραστούν σε περισσότερες elamazistas ενώ περιμένουμε και εφέτος να είστε μαζί μας και να διαδώσετε το elamazi σε γνωστούς και φίλους!
Πρέπει να εχεις συνθεδεί για να μπορείς να δεις τα ενεργά μέλη!
Στην συνέχεια, μπορείς να επιλέξεις από το μενού: ΜΕΝU/ΣΧΕΤΙΚΑ/Ενεργά μέλη και να στείλεις το αίτημα “φιλίας” στο μέλος που σε ενδιαφέρει!
Εάν έστειλες μήνυμα SMS και δεν έχεις λάβει απαντητικό SMS, κατά 99% σημαίνει ότι ΔΕΝ εχεις χρεωθεί καθώς και ότι ΔΕΝ παραδόθηκε το μήνυμα σου, ακόμα και εάν φαίνεται στο κινητό σου ότι έχει γίνει η αποστολή!
Από την εμπειρία μας θα σου λέγαμε ότι μπορεί να έχει ενεργοποιηθεί κάποια ΦΡΑΓΗ προς 5ψήφια SMS και να μην το γνωρίζεις ή να μην έγινε τελικά η αποστολή για κάποιο λόγο (πχ λόγω δικτύου) και εάν θέλεις να το “ψάξεις” περισσότερο θα πρέπει να μιλήσεις με τον πάροχο σου πχ VODAFONE/COSMOTE/WIND
Επίσης, να σου υπενθυμίσουμε ότι μπορείς να κάνεις κλικ εδώ και να ενεργοποιήσεις την συνδρομή σου στο elamazi με 5ευρώ/εβδομάδα ή 10 ευρώ/μήνα και να ολοκληρώνονται αυτόματα οι παραγγελίες σου, χωρίς να χρειάζεται να στείλεις SMS
Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανόν μέσα στα επόμενα λεπτά η παραγγελία σου να ακυρωθεί!

Μόνο για τις εβδομάδες που επιθυμείτε και με εβδομαδιαία συνδρομή 7 ευρώ θα μπορείτε να έχετε δυο διπλές προσκλήσεις αξίας τουλάχιστον 40 ευρώ! Και εάν ξεκινήσετε την συνδρομή πχ Πέμπτη θα μπορείτε να εξαργυρώσετε και την επόμενη εβδομάδα μέχρι και την επόμενη Τετάρτη και να έχετε ακόμα δύο διπλές προσκλήσεις!

Γνωρίζετε κάποια άλλη υπηρεσία που να μπορείτε να έχετε το ίδιο όφελος;

Ασφαλώς και υπάρχει όριο αφού θέλουμε τις προσκλήσεις να τις μοιράζονται όλα μας τα μέλη!
Και με 7 ευρώ μπορείτε να πάρετε έως δυο διπλές προσκλήσεις ή βιβλία αξίας πχ 40 ευρώ ενώ με την συνδρομή των 14 ευρώ μπορείτε να πάρετε μέχρι και 5 διπλές προσκλήσεις ή βιβλία κάθε εβδομάδα!
Αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε όμως είναι να πείτε και σε φίλους και γνωστούς σας να αποκτήσουν την δική τους συνδρομή για να πηγαίνετε παρέα!

Load More

Πάντως, θα θέλαμε να σε  παρακαλέσουμε να μην γίνει “αυτοσκοπός” η συλλογή πόντων, αλλά να το δεις ως επιβράβευση για την συμμετοχή σου στο elamazi!
Φιλικά,
ομάδα elamazi