Κερδίζεις προσκλήσεις πολύ εύκολα ΧΩΡΙΣ κλήρωση.

Κάνε εγγραφή στο elamazi, γίνε ενεργό μέλος της παρέας μας και εμείς σε επιβραβεύουμε με πόντους! Απέκτησε την συνδρομή σου με μόλις 7 ευρώ και εξαργυρώσετέ την άμεσα στους διαγωνισμούς της επιλογής σου! Η συνδρομή και οι πόντοι της συμμετοχής σου στο site μας, σε πηγαίνουν ΧΩΡΙΣ κλήρωση στα καλύτερα θεάματα και στην απόκτηση πλούσιων δώρων!

Εάν δεν επιθυμείς την online πληρωμή της συνδρομής σου μέσω «Paypal» μπορείς να καταθέσεις  ηλεκτρονικά μέσω e-banking επιλέγοντας τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό και στην συνέχεια να μας ενημερώσεις με email στο .

Εθνική Τράπεζα: 702/006238-36
IBAN:GR5901107020000070200623836
Δικαιούχος: ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΑΜΚΕ  (Κωδικός SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRΑΑ)

Μην ξεχάσεις μόνο να αναφέρεις ως ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ το ονοματεπώνυμο σου για να ταυτοποιήσουμε την κατάθεση και η ενεργοποίηση/ανανέωση της συνδρομής θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

 1. Αυτόματα με την εγγραφή σου αποκτάς τους πρώτους σου 50.000 πόντους.
 2. Την πρώτη φορά που θα ανεβάσεις μια φωτογραφία ή το φόντο στο προφίλ σου, αποκτάς 20.000 πόντους.
 3. Την πρώτη φορά που ανεβάζεις μια φωτογραφία ή το φόντο στο προφίλ σου, αποκτάς 20.000 πόντους!
 4. Κάθε μέρα που κάνεις “Σύνδεση” στο elamazi συγκεντρώνεις 5.000 πόντους!
 5. “Στείλε Εντυπώσεις”  άρθρο σου από κάποιο χώρο που επισκέφθηκες (πχ θέατρο, παιδότοπο, πάρκο, μουσείο κλπ) ή από τις διακοπές σου (πχ ξενοδοχείο, κάμπινγκ, παραλίες, κλπ) και εάν εγκριθεί  κερδίζεις 50.000 πόντους. (*με ελάχιστο αριθμός λέξεων:200)
 6. Κάθε φορά που κάνεις κλικ σε ένα άρθρο/εκδήλωση, συγκεντρώνεις 10 πόντους.

 

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε τη ΣΥΝΔΡΟΜΗ σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σου, εξαργυρώνοντας πόντους και συνδρομή, θα ενημερωθείς με email από το elamazi.

Παρακαλούμε σε κάθε περίπτωση, κράτησε ηλεκτρονικά το μοναδικό κουπόνι σου!

Καλό είναι να έχεις μαζί σου την ταυτότητα (ή κάποιο άλλο δημόσιο έγγραφο) για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σου!

Δυστυχώς, οι προσκλήσεις είναι αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που αναφέρονται, αν δεν τη χρησιμοποιήσεις, χάνεις την πρόσκληση!

Μπορείς όμως να τη δώσεις σε κάποιον γνωστό ή φίλο αφού το κουπόνι δεν είναι ονομαστικό και πιστοποιείται με το Κωδικό Παραγγελίας.

Υπάρχουν περιπτώσεις που απαιτείται από τους συνεργαζόμενους φορείς.

Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεσαι από τις οδηγίες που λάβεις μετά την παραγγελία σου.

Τους  πόντους που συγκέντρωσες τους εξαργυρώνεις επιλέγοντας την παράσταση ή το εργαστήρι/εκδήλωση που σε ενδιαφέρει και στην συνέχεια με κλικ στο “ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ!” 

Όλοι οι διαγωνισμοί, εμφανίζονται στο μενού “Διαγωνισμοί” καθώς και στην Home Page

Στο ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, γράφουμε οι γονείς για να διαβάσουν οι γονείς!!!

Προσπαθούμε να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας από χώρους, θεάματα, εκδηλώσεις είτε βιβλία , αντικείμενα , παιχνίδια που η δική μας οικογένεια είχε την εμπειρία. Με αυτό το τρόπο, προετοιμάζουμε, συστήνουμε, γνωρίζουμε αλλά και προειδοποιούμε άλλους γονείς για όσα εμείς οι ίδιοι βιώσαμε. Χτίζουμε μια αντικειμενική κοινότητα εμπειριών, από μαμάδες και μπαμπάδες!

Οι κανόνες των αναρτήσεων είναι οι εξής:

 1. Όχι κείμενα ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή greeklish.
 2.  Τα θέματα είναι απαραίτητο να περιέχουν όλη την πληροφορία (πχ πού, πότε, κλπ.) και δεν πρέπει να είναι “Copy & Paste” από άλλα παιδικά sites.
 3. Χρήσιμες και βοηθητικές είναι οι φωτογραφίες.
 4. Πάντα πρέπει να υπάρχει η πηγή της πληροφορίας, στις περιπτώσεις εκδηλώσεων που αναφέρονται σε άλλα site.
 5. Κάποιο θέμα μπορεί να δημοσιευθεί ακόμα και μετά από 24 ώρες αφού δεν είμαστε διαρκώς online, κυρίως τα Σαβ/κα!
 6. Μπορεί κάποιο θέμα που μας έστειλες να το έχουμε λάβει ήδη αφού καθημερινά λαμβάνουμε πολλά emails από δημοσιογράφους ή υπευθύνους δημοσίων σχέσεων!
Στην αρχή κάθε post υπάρχει μια “καρδούλα” και κάθε φορά που θα σου αρέσει ένα post, κάνε like και 1.000 πόντοι θα μεταφερθούν αυτόματα στο blogger του άρθρου!

Συνήθως οι διαγωνισμοί μας ξεκινούν Δευτέρα και διαρκούν μέχρι την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι, για να προλάβουμε να στείλουμε τα ονόματα στους δωροθέτες μας.

Πρέπει να εχεις συνθεδεί για να μπορείς να δεις τα ενεργά μέλη!

Στην συνέχεια, μπορείς να επιλέξεις από το μενού: ΜΕΝU/ΣΧΕΤΙΚΑ/Ενεργά μέλη και να στείλεις το αίτημα “φιλίας” στο μέλος που σε ενδιαφέρει!

Μόνο για τις εβδομάδες που επιθυμείτε και με εβδομαδιαία συνδρομή 7 ευρώ μπορείτε να έχετε δυο διπλές προσκλήσεις αξίας τουλάχιστον 40 ευρώ ή δώρα αντίστοιχης αξίας!

Και εάν ξεκινήσετε την συνδρομή πχ Πέμπτη θα μπορείτε να εξαργυρώσετε και την επόμενη εβδομάδα μέχρι και την επόμενη Τετάρτη και να έχετε ακόμα δύο διπλές προσκλήσεις!

Γνωρίζετε κάποια άλλη υπηρεσία που να μπορείτε να έχετε το ίδιο όφελος;

Ασφαλώς και υπάρχει όριο αφού θέλουμε τις προσκλήσεις να τις μοιράζονται όλα μας τα μέλη!
Και με 7 ευρώ μπορείτε να πάρετε έως δυο διπλές προσκλήσεις ή βιβλία αξίας πχ 40 ευρώ ενώ με την συνδρομή των 14 ευρώ μπορείτε να πάρετε μέχρι και 5 διπλές προσκλήσεις ή βιβία κάθε εβδομάδα!
Αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε όμως είναι να πείτε και σε φίλους και γνωστούς σας να αποκτήσουν την δική τους συνδρομή για να πηγαίνετε παρέα!
Εάν για κάποιο λόγο (πχ τεχνικό πρόβλημα) δεν λάβετε email, μπορείτε να βλέπετε τις παραγγελίες σας στο menu “Παραγγελίες” ή κάνοντας κλικ στο https://elamazi.gr/my-account/orders/
https://elamazi.gr/my-account/orders/
Πάντως, θα θέλαμε να σε  παρακαλέσουμε να μην γίνει “αυτοσκοπός” η συλλογή πόντων, αλλά να το δεις ως επιβράβευση για την συμμετοχή σου στο elamazi!
Φιλικά,
ομάδα elamazi