Συχνές Ερωτήσεις

Κερδίζεις προσκλήσεις πολύ εύκολα αφού γίνεις μέλος με την εγγραφή σου στο elamazi και συγκεντρώνοντας τους πρώτους σου 50.000 πόντους!

Στην συνέχεια τους εξαργυρώσεις επιλέγοντας την παράσταση ή τον διαγωνισμό που επιθυμείς.

Εαν είσαι μέλος αλλά δεν εχεις ενεργή συνδρομή θα σου ζητηθεί να στείλεις SMS  με χρέωση 4.08€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και Τέλος ΚινητήςΤηλεφωνίας) και όριο την μια παραγγελία/εβδομάδα!

Εάν δεν θέλεις να στείλεις SMS, μπορείς να  αγοράσεις εβδομαδιαία ή μηνιαία συνδρομή με 5 ευρώ ή 10 ευρώ αντίστοιχα και όριο τις δυο παραγελίες/εβδομάδα, στηρίζοντας το elamazi! (περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Στην συνέχεια το όνομα σου θα βρίσκεται στο ταμείο και απλά αρκεί να αναφέρεις το elamazi ενώ μπορείς να έχεις μαζί του εκτυπωμένη και την απόδειξη της παραγγελίας

 1. Αυτόματα με την εγγραφή σου αποκτάς τους πρώτους σου 50.000 πόντους
 2. Αγοράζοντας πόντους μέσω PAYPAL ή με κατάθεση στην τράπεζα και υποστηρίζοντας οικονομικά την λειτουργία του elamazi, κάνοντας κλικ εδώ
 3. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία ή το φόντο στο προφίλ σου, αποκτάς 5.000+5.000=10.000 πόντους! Προσοχή όμως, πόντους αποκτάς μόνο την πρώτη φορά και όχι κάθε φορά που ανεβάζεις φωτογραφία!
 4. Κάθε μέρα που κάνεις  “Σύνδεση” στο elamazi συγκεντρώνεις 1.000 πόντους με σκοπό να συγκεντρώνεις 30.000 πόντους κάθε μήνα!
 5. “Στείλε Εντυπώσεις”  για να μας στείλεις με post τις εντυπώσεις σου από κάποιο χώρο που επισκέφθηκες (πχ κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, μουσείο, θέατρο, παιδότοπο, πάρκο, κλπ) ή από τις διακοπές σου  (πχ ξενοδοχείο, κάμπινκ, παραλίες, κλπ) και εάν εγκριθεί,  και θα σου το ανταποδώσουμε με 25.000 πόντους* 
 6. Με κάθε like που λαμβάνει το post σου, αυτόματα κερδίζεις 1.000 πόντους!
 7. Με συμμετοχή στο Live! κερδίζεις 500 πόντους για κάθε “ποστάρισμα” στις Ομάδες, με όριο τις δυο αναρτήσεις ανά ημέρα!
 8. Κάθε φορά που κάνεις κλικ σε ένα άρθρο/εκδήλωση, συγκεντρώνεις 10 πόντους
 9. Συγκεντρώνεις ακόμα 100 πόντους  για κάθε εγκεκριμένο σχόλιο* που κάνεις με όριο το ένα σχόλιο/ημέρα
 10. Με κάθε νέα “φιλία” μεταξύ των μελών μας αποκτάτε 5.000 πόντους χωρίς όριο στον αριθμό φίλων!

*με ελάχιστο μήκος τις 200 λέξεις

 

Μόλις εξαργυρώσεις τους πόντους, θα ενημερωθείς εάν αρκεί το ονοματεπώνυμο σου ή εάν θα πρέπει να εκτυπώσεις το κουπόνι που θα σου σταλεί μέσω email και να το παραδώσεις στην είσοδο για να παραλάβεις τις προσκλήσεις ή την προσφορά “1+1 Δώρο”

Στην πρώτη περίπτωση που αρκεί απλά το ονοματεπώνυμο σου, είναι πιθανόν να σου ζητηθεί ταυτότητα (ή κάποιο άλλο δημόσιο έγγραφο) για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σου!

Τέλςο, στην περίπτωση που εκτυπώσεις το κουπόνι, μπορεί να το δώσεις σε κάποιον φίλο ή γνωστό αφού δεν περιέχει τα προσωπικά σου στοιχεία (πχ ονοματεπώνυμο) αλλά Κωδικό Παραγγελίας

 

Δυστυχώς, οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες για το συγκεκριμένη ημέρα και εάν δεν πας, χάνεις την πρόσκληση! Μπορείς όμως να τις δώσεις σε κάποιον γνωστό ή φίλο αφού το κουπόνι δεν είναι ονομαστικό και περιέχει Κωδικό Παραγγελίας

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες θα πρέπει να επικοινωνήσεις για να επιβεβαιώσεις την πρόσκληση ή την προσφορά που κέρδισες κα ι κάποιες άλλες περιπτώσεις που δεν χρειάζεται, σύμφωνα με τις οδηγίες που σου έχουμε στείλει!

ΥΓ: Δεν φταίμε εμείς γι αυτό αφού κάποιοι συνεργάτες απαιτούν τηλεφωνική επιβεβαίωση για την κράτηση και κάποιοι άλλοι δεν μας το ζητάνε!

 

Τους  πόντους που συγκέντρωσες τους εξαργυρώνεις επιλέγοντας την παράσταση ή το εργαστήρι/εκδήλωση που σε ενδιαφέρει και στην συνέχεια με κλικ στο “ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ!” 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να εξαργυρώσεις πόντους και στην συνέχεια να στείλεις γραπτό μήνυμα SMS με χρέωση 3,08 ευρώ ενώ εάν έχεις ενεργή συνδρομή με 5 € /εβδομάδα ή 10 € / μήνα δεν χρειάζεται να στείλεις SMS

Όλοι οι διαγωνισμοί, εμφανίζονται στο μενού “Διαγωνισμοί” καθώς και στην Home  Page

 1. Δεν θέλουμε κείμενο ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή greeklish!
 2. Προσοχή στα θέματα που μας στέλνεις αφού θα πρέπει να περιέχουν όλη την πληροφορία (πχ πού, πότε, κλπ) και δεν πρέπει να  είναι “Copy & Paste” από άλλα παιδικά sites
 3. Να μας στέλνεις φωτογραφίες!
 4. Προτιμάμε να μας στέλνεις εκδηλώσεις που βρίσκεις στο διαδίκτυο αναφέροντας την  πηγή της πληροφορίας!
 5. Γενικά, δημοσιεύουμε θέματα για την οικογένεια και λιγότερα για ενήλικες οπότε μην στέλνεις πολλά θέματα ενηλίκων!
 6. Προτιμάμε να μας στέλνεις την δική σου κριτική και εμπειρία από μέρη ή παραστάσεις που πηγαίνεις!
 7. Κάποιο θέμα μπορεί να δημοσιευθεί ακόμα και μετά από 24 ώρες αφού δεν είμαστε διαρκώς online, κυρίως τα Σαβ/κα!
 8. Μπορεί κάποιο  θέμα που μας έστειλες να το έχουμε λάβει ήδη αφού καθημερινά λαμβάνουμε πολλά emails από δημοσιογράφους ή υπευθύνους δημοσίων σχέσεων!
Στην αρχή κάθε post υπάρχει μια “καρδούλα” και κάθε φορά που θα σου αρέσει ένα post, κάνε like και 1.000 πόντοι θα μεταφερθούν αυτόματα στο blogger του άρθρου!

Από 4/12/2017, όταν θα έχεις «δεσμεύσει» την παραγγελία σου (πχ διπλή πρόσκληση, βιβλίο, κλπ) και δεν έχεις μηνιαία συνδρομή, θα σου ζητηθεί να στείλεις γραπτό μήνυμα SMS για την ολοκλήρωση της παραγγελίας με χρέωση 4,08€/SMS (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ & Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας, ακριβείς οδηγίες για το SMS δίνονται στο στάδιο της παραγγελίας)

Συνήθως οι διαγωνισμοί μας ξεκινούν Δευτέρα και διαρκούν μέχρι την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι, για να προλάβουμε να στείλουμε τα ονόματα στους παραγωγούς των παραστάσεων.

Με σκοπό να διαθέτουμε προσκλήσεις σε ακόμα περισσότερους φίλους και φίλες elamazistas, αποφασίσαμε τα παρακάτω και διαβάστε τα προσεκτικά…για να “οργανωθείτε”:
 • Οι διαγωνισμοί θα ξεκινούν κάθε Δευτέρα και θα μπορείτε, είτε με SMS είτε με εβδομαδιαία/μηνιαία συνδρομή να εξαργυρώνετε πόντους και να κερδίζετε προσκλήσεις χωρίς κλήρωση μέχρι και την Πέμπτη, με τον εξής περιορισμό: Όσοι θα στέλνουν SMS θα μπορούν να εξαργυρώνουν πόντους για 1 διπλή πρόσκληση ενώ όσοι έχουν συνδρομή θα μπορούν σε 2 διπλές προσκλήσεις
 • Κάθε Παρασκευή δεν θα υπάρχει περιορισμός και θα μπορείτε να εξαργυρώνετε πόντους και να κερδίζετε τις προσκλήσεις που θα είναι ακόμα διαθέσιμες, είτε με SMS είτε με συνδρομή!
 • Τις ημέρες Σαββατο και Κυριακή, δεν θα έχουμε διαγωνισμό!
 
Πιστεύουμε ότι με τον νέο μηχανισμό οι προσκλήσεις θα μοιραστούν σε περισσότερες elamazistas ενώ περιμένουμε και εφέτος να είστε μαζί μας και να διαδώσετε το elamazi σε γνωστούς και φίλους!
Πρέπει να εχεις συνθεδεί για να μπορείς να δεις τα ενεργά μέλη!
Στην συνέχεια, μπορείς να επιλέξεις από το μενού: ΜΕΝU/ΣΧΕΤΙΚΑ/Ενεργά μέλη και να στείλεις το αίτημα “φιλίας” στο μέλος που σε ενδιαφέρει!

Load More

Πάντως, θα θέλαμε να σε  παρακαλέσουμε να μην γίνει “αυτοσκοπός” η συλλογή πόντων, αλλά να το δεις ως επιβράβευση για την συμμετοχή σου στο elamazi!
Φιλικά,
ομάδα elamazi