in

Τα Χριστούγεννα έρχονται… τη λάμψη την παίρνουμε από τα παιδιά μας!

Τελικά όλα μέσα στο μυαλό μας είναι…

Το ξέρουμε κατά βάθος αλλά πολλές φορές ξεχνιόμαστε…

Χθες λοιπόν βρεθήκαμε στο Παίξε Γέλασε για να βοηθήσουμε στο στόλισμα του δέντρου. Πολλά παιδάκια και όλα με ίδιο χαμόγελο και ανυπομονησία να βάλουν ένα στολιδάκι στο ψηλό δέντρο!

φωτογραφία 2

Και μετά το στόλισμα με μαγικά ραβδάκια όλα τους στα χέρια “άναψαν” τα φωτάκια στο δέντρο… και άστραψαν όλα τα προσωπάκια μικρών και μεγάλων.

φωτογραφία (8)

Και μετά τραγουδώντας  τα αγαπημένα τρίγωνα κάλαντα, ήρθε και ο χορός! Αυθόρμητος με ζωντάνια και πραγματική λάμψη.

Χαιρόμασταν που βλέπαμε τα  παιδιά μας να χορεύουν και να τραγουδούν με περίσσια ζωντάνια λες και δεν είχαν ξυπνήσει από νωρίς το πρωί … αλλά και άλλες μαμάδες με μικρά παιδάκια αγκαλιά. Υπήρχε φως, λάμψη και ευτυχία!

Εμείς πήραμε την πρώτη δόση από Χριστούγεννα…. ας πάρουμε λάμψη λοιπόν από το χαμόγελο των παιδιών μας που είναι καθημερινό, πηγαίο και αληθινό!!!

φωτογραφία 3

Καλές γιορτές να έχουμε!

Γιώργος – Ελευθερία

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

3 Comments

Leave a Reply
  1. Καλησπέρα. Και εμείς για να αλλάξουμε λίγο το κλίμα και να το κάνουμε πιο χαρούμενο, στολίσαμε το Σάββατο το δέντρο μας και το σπίτι με διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπάκια. Τί ωραία που είναι!!!!!

  2. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΜΕ ΜΕ ΓΛΑΣΣΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΦΕΤΟΣ.

  3. Και τα μικρά μου ανυπομονούν να στολίσουμε. Ήδη βλέπουν τα χριστουγεννιάτικα στα μαγαζιά και κάθε φορά με ρωτάνε… «εμείς μαμά, πότε θα στολίσουμε?».
    Καλά να είμαστε λοιπόν θα στολίσουμε το πρώτο Σαβ/κο του Δεκέμβρη.

Αφήστε μια απάντηση

Συνέντευξη με τον Δημήτρη Κικλή, μουσικό και ηθοποιό στην παιδική παράσταση «Ο παππούς Αίσωπος μου λέει παραμύθια»

Εντυπώσεις από “ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ!!!!” από eleni