in ,

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Πήγαμε στη Ραπουνζελ χωρίς το παραμύθι της..

…και περάσαμε υπέροχα!

Ο κος Καρελλάς για μια ακόμα φορά μας χάρισε μια όμορφη εμπειρία!

Η Ραπούνζελ χωρίς παραμύθι πρόκειται για μια παράσταση όπου μέσα από ευαίσθητα θέματα προβάλλει μια ακτίδα ελπίδας!

Η παράσταση περιλαμβάνει φωτοσκίασεις, τραγούδι, χορό, ήχους μέσα από όργανα και φυσικά τους String Demons τα 2 καταπληκτικά αυτά παιδιά τα οποία έχουν πολύ ταλέντο στη μουσική και στο τραγούδι! Δεν έχω λόγια επίσης για την Idra Kayne με την φοβερή φωνή και το ταμπεραμέντο της όπου γέμισε τη σκηνή.

Μια φοβερή ομάδα καλλιτεχνών.

Η ιστορία πραγματεύεται τον ρατσισμό, τον πόλεμο, την απομόνωση, τις μαθησιακές δυσκολίες και τη φύση, με τρόπο τόσο συγκινητικό, όσο και διασκεδαστικό, τονίζοντας την ανθρώπινη ανάγκη για επικοινωνία.

Είναι 1944, το Λονδίνο βομβαρδίζεται. Η μικρή Λέτι, ένα κορίτσι μικτής καταγωγής, πρέπει να μείνει ασφαλής, όπως και χιλιάδες άλλα παιδιά λόγω του πολέμου. Με μια βαλίτσα στο χέρι και ένα γράμμα καρφιτσωμένο στο παλτό της, οι γονείς της την βάζουν στο τρένο. Σε μια απομονωμένη φάρμα στην εξοχή, θα έρθει αντιμέτωπη με τους φόβους της συναντώντας την αυστηρή κηδεμόνα κυρία Πιρς, τον νεαρό Κόνραντ και μια πολύ επιθετική… χήνα!

Στον ρόλο της κυρίας Πιρς η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός Idra Kayne. Μαζί της, στον ρόλο της μικρής Λέτι, η Εύα Βόγλη. Παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί Μάκης Νάνος και Φάνης Παυλόπουλος.

Η ανατρεπτική μπάντα String Demons ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή την πρωτότυπη μουσική που συνέθεσε για την παράσταση, τονίζοντας άλλοτε με ατμοσφαιρικό και άλλοτε με εκρηκτικό τρόπο τα συναισθήματα του έργου.

Η σπουδαία χορογράφος Αντιγόνη Γύρα, σταθερή συνεργάτιδα του Ηλία Καρελλά, κινεί τους ήρωες του έργου σε έναν κόσμο μεταξύ παραμυθιού και πραγματικότητας.

Θα μου πείτε που κολλάει η Ραπούνζελ? Όλα δένουν στο τέλος…

Προσωπικά τη θεωρώ από τις καλύτερες παραστάσεις και πολύ συγκινητική. Δεν έχω περισσότερες φωτογραφίες καθώς δεν επιτρέπεται.

Προτείνεται σε παιδιά από 6 μέχρι 96.

Η παράσταση ήταν 75 λεπτά χωρίς το διάλειμμα.

Πληροφορίες:
Θέατρο Κάππα – Παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά
Διεύθυνση: Κυψέλης 2

Διάρκεια: 75’

(πειρισσότερα για την παράσταση εδώ)

Από marikoulmk

1 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Πήγαμε στην παράσταση “Τριγωνοψαρούλης”

Ήμουν παιδι το 21′ για λίγες παραστάσεις