in

Το ταξίδι στο κέντρο της γης!

Χαρη στο elamazi απολαυσαμε την παρασταση “Το ταξίδι στο κέντρο της γης” στον Πολυχώρο Αθηναίς. Καταρχήν ευχαριστουμε για τη δυνατοτητα!

Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο , οπότε καλό θα ήταν τα παιδιά να γνωρίζουν κάτι πριν την παράσταση. Μου άρεσε η προσέγγιση της ομάδας προς τα παιδιά κατά την έναρξη αλλά και στη λήξη. Ήταν πολύ προσιτοί και επεξηγηματικοί. Ίσως γιατί στο κοινό βρισκόντουσαν αρκετά παιδιά μικρότερης ηλικίας. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η πολύ δυνατή μουσική σε συνδυασμό με το απόλυτο σκοτάδι, το οποίο γινόταν προς χάριν της παράστασης.

Μέχρι και εγώ , αγχώθηκαν λίγο! Επίσης, κάπου προς το τέλος, δεν υπήρχε σαφής σύνδεσης της ιστορίας , με αποτέλεσμα πολλά παιδάκια να αναρωτιούνται τι έγινε. Ωραίο στοιχείο της παράστασης ήταν και η διάδραση με τα παιδιά κατά τη διάρκεια.

Προσωπική μου άποψη, είναι κατάλληλη για παιδάκια άνω των 5 -6 ετών.

Η ίδια ομάδα ανεβάζει και το “Η χώρα των πελαργών”, όπως μας ανέφεραν.

Από mariannak

4 Comments

Leave a Reply
  1. Ο γιος μου -8 ετών- την χάρηκε την παράσταση, του ήταν κατανοητή και του άρεσε που συμμετείχε. Κατάφεραν να μας ταξιδέψουν, με τη μουσική, τα χρώματα και εχοντας μόνο ένα κουτί το οποίο γινόταν καράβι, υφαίστειο, θάλασσα! Χωρίς να έχει διαβάσει το βιβλίο, μετά την παράσταση μου ζήτησε να το πάρουμε.
    Συμφωνώ με το άρθρο ότι ιδανική ηλικία είναι μετά τα 6.

Αφήστε μια απάντηση

Είδαμε την παράσταση “Ο μάγος του Οζ”

Το δάσος των Γκριμ μας απογοήτευσε…