in

Τί κι αν ο καιρός ήταν βροχερός…

Τί κι αν ο καιρός ήταν βροχερός το προηγούμενο Σαβ/κο (άλλωστε έτσι ήταν σε όλη την Ελλάδα!),  γιορτάσαμε την ημέρα του Περιβάλλοντος στη φύση, μέσα σε ένα καταπληκτικό δάσος και παρέα με υπέροχους ανθρώπους στο Δασικό Χωριό “Παπάδες” στην Β. Εύβοια, στην εκδρομή για τους φίλους του elamazi!

Και το σίγουρο είναι ότι όσοι θα έχουν την ευκαιρία να πάνε αυτό το Σαβ/κο (11-13 Ιουνίου) θα έχουν εντελώς διαφορετικό καιρό με υψηλές θερμοκρασίες και θα μπορέσουν να κάνουν πράγματα που εμείς δεν μπορέσαμε, πχ μια βουτιά στις κοντινές παραλίες! Σήμερα μάλιστα μάθαμε ότι υπάρχουν ακόμα σπιτάκια αλλά θα πρέπει να κάνετε άμεσα την κράτηση  σας (τηλ: 22270-51008, 22270-51038, 22270-51426) αναφέροντας ότι είστε από το elamazi!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Το προηγούμενο Σαβ/κο, είχαμε την ευκαιρία να φροντίσουμε τα ζώα του δασικού χωριού, γονείς και παιδιά!

IMG_0196

IMG_0184

IMG_0202

Στη συνέχεια, σειρά είχαν τα γαϊδουράκια που έκαναν βόλτα στο πάρκο!

IMG_0219

Στη συνέχεια όμως ο καιρός …”φόρτωσε” !!! Ετσι, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν μία κορνίζα στον παιδότοπο του δασικού χωριού!

IMG_0287

IMG_0232

Αλλά οι κατασκευές δεν σταμάτησαν εδώ, αφού το ίδιο βράδυ μάθαμε όλοι – και με μεγάλη προσοχή – να κατασκευάζουμε σαπούνι από φυσικά βότανα! Μάλιστα, στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε μαζί μας, οπότε τώρα το έχουμε αφήσει σε μία γωνιά και περιμένουμε … σε ‘κανά μήνα να κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο!!! (Αλήθεια, υπάρχει εθελοντής???)

IMG_0310

IMG_0313

Στον ίδιο χώρο, ο Μαρίνος έκανε καινούριους φίλους ενώ και ο Μάριος διασκέδασε με νέα παιχνίδια!

IMG_0331

IMG_0271

Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε … λίίίίίγο παραπάνω ήλι αυτό το Σαβ/κο για να κάναμε περισσότερα “outdoor” αλλά στο elamazi … περνάμε καλά, και με ήλιο αλλά και με βροχή!!!

Ευχαριστούμε τις οικογένειες που ήρθαν “mazi” όπου για μια ακόμη φορά, ακούσαμε τα καλύτερα λόγια για όλους εμάς από τον ιδιοκτήτη του δασικού χωριού και πάντα φιλόξενο,  τον Δημήτρη!!!

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Ταξίδι στο Γαλαξίδι

Ένα ακόμα αξέχαστο και …καλοκαιρινό πάρτυ από το elamazi στο “Παίξε Γέλασε”