in

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ “ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΟΝ”

Είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα παιδικά θέατρα της χρονιάς! Με έναν μαγευτικό τρόπο σε ταξιδεύει νοσταλγικά, μέσω των υπέροχων τραγουδιών του και του συνδυασμού θεάτρου σκιών και φυσικής σκηνικής παρουσίας. Σε ορισμένες μάλιστα στιγμές νομίζεις ότι μεταφέρεσαι στην Πόλη του παρελθόντος, με τα αρώματα και τα τοπία της να ξετυλίγονται μπροστά σου και να ξυπνούν τις αισθήσεις. Εξαιρετική η σκηνοθεσία και θαυμάσιοι όλοι οι ηθοποιοί, με πολύ όμορφες και μελωδικές φωνές. Η Αρετή με την παρουσία της δίνει μια ξεχωριστή νότα στην παράσταση, ενώ ο κ. Αρζόγλου συνεπαίρνει στο ρόλο του παππού και απογειώνει το έργο στο δεύτερο τμήμα του χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους μια συγκινητική ερμηνεία.
Είναι ένα έργο που θα τα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα δυσκολευτούν πιθανόν να το κατανοήσουν, αλλά με λίγη προετοιμασία από το σπίτι πιστεύω ότι θα το εκτιμήσουν πολύ. Να σημειώσω ότι είδα και κάποιους ενήλικες χωρίς παιδιά, όπως επίσης και κάποιους έφηβους θεατές.
Ευχαριστούμε θερμότατα το elamazi που μας πρόσφερε τις προσκλήσεις για μία ακόμα εξαιρετική παράσταση.

Από Giorgos1975

2 Comments

Leave a Reply
  1. Πήγαμε με τα παιδάκια μου και είδαμε την Κυριακή στις 13/03 και εμείς την παράσταση “Το μόνο της ζωής του ταξίδι”, ότι και να πω είναι λίγο.Από τις καλύτερες παραστάσεις, και όχι μόνο της φετεινής χρονιάς,με υπέροχες ερμηνείες, καταπληκτικά τραγούδια και μελωδίες και τόσο ωραία δοσμένο αυτό το τελευταίο και μοναδικό “ταξίδι”.
    Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την πραγματικά τόσο συγκινητική παράσταση.

Αφήστε μια απάντηση

H επίσκεψη μας στο Dialogue in the Dark!

Είδαμε τον ΠΙΝΟΚΙΟ στο Θέατρο Ιλίσια