in ,

Πήγαμε στο Νησί των Παραμυθιών στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον

Την Κυριακή πήγαμε στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον και παρακολουθήσαμε την παράσταση Το νησί των παραμυθιών. Αυτό που έχω να πω , λοιπόν, είναι ότι αν κάποτε έφτανα σαν ναυαγός σε αυτό το νησί,  δε θα ήθελα να σωθώ ποτέ , αντίθετα θα προτιμούσα να μείνω για πάντα εκεί!!!

Γιατί; Επειδή πρόκειται για μια διαδραστικότατη παράσταση, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία! Οι μικροί θεατές συμμετέχουν συνεχώς σε διάφορα παιχνίδια στη θεατρική σκηνή και όχι μόνο. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους παρέλασαν πολλοί αγαπημένοι τους ήρωες των πιο γνωστών παραμυθιών. Οι εναλλαγές των κουστουμιών και των χαρακτήρων από τους ηθοποιούς ήταν συνεχής. Το χιούμορ τους αστείρευτο και η επαφή τους με το κοινό άμεση, διασκεδαστική και γεμάτη εκπλήξεις! Όπως τα καταπληκτικά ταχυδακτυλουργικά κόλπα που είδαμε κατά τη διάρκεια του έργου.

Μια εξαιρετική παράσταση που μας διασκέδασε πολύ και μας έκανε να γελάσουμε και να χαρούμε, παιδιά και μεγάλοι!! Πολλά, πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.

    ElaMazi ευχαριστούμε πολύ για αυτή την πρόσκληση. Περάσαμε φανταστικά!

Αφήστε μια απάντηση

Πήγαμε στην παράσταση «Ο Μικρός Έγιολφ» του Χένρικ Ίψεν στο Από Μηχανής Θέατρο

10 Προτάσεις του ΕΛΑΜΑΖΙ για το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Aπριλίου!