in ,

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Πήγαμε στο Μουσείο Γουλανδρή και…

Επισκεφτήκαμε το μουσείο Γουλανδρή με τα παιδιά μας 5, 8 και 9 ετών και
εντυπωσιαστήκαμε με τα θέματα φυσικής ιστορίας ! Είχαμε την ευκαιρία να μας ξεναγήσουν εκεί το άψογο προσωπικό και ακόμα αναρωτιόμαστε πώς δεν είχαμε ανακαλύψει αυτόν το θησαυρό στο κέντρο της Κηφισιάς νωρίτερα.

Με πολύ εύκολη πρόσβαση μεταβήκαμε από τον ΗΣΑΠ και παραμείναμε στο μουσείο για 4 σχεδόν ώρες!! Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν από τα εκθέματα από όλο τον κόσμο , φωτογραφηθήκαμε στα άγρια ζώα και απολαύσαμε όλες τις ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές προβολές στον Θόλο που πολύ εντυπωσιακά απασχολούν και παιδιά μικρότερης ηλικίας από την μικρότερή μας μόλις 5χρόνων με πολύ ενδιαφέρον!

Βέβαια το εντυπωσιακότερο από όλα είναι η νέα προβολή 360 μοιρών που παρουσιάζετε στο Μουσείο! ‘’η Αλήθεια κατάματα’’ που πραγματεύεται τον περιβαλλοντικό προβληματισμό και σε μια αίθουσα όπου κάτι μοναδικό εξελίσσεται όλες οι περιβαλλοντικές συνθήκες, που προκαλούν τις καταστροφές στον πλανήτη μας εξελίσσονται πραγματικά μπροστά στα μάτια μας!! Τσουνάμια, πυρκαγιές ….

Πρέπει να ζήσετε αυτήν την μοναδική εμπειρία η οποία εντυπωσιάζει με τα τεχνολογικά μέσα τα παιδιά, δεν τα κουράζει λόγω της επαρκούς διάρκειάς του και κυριώς τα βάζει να προβληματιστούν για το πώς εξελίσσεται το περιβάλλον γύρω τους και τι μπορούμε να κάνουμε όλοι ώστε να το προστατεύσουμε με οποιοδήποτε τρόπο!

Μια μοναδική οπτικοακουστική παραγωγή που τα συναρπάζει και τα αφήνει κυριολεκτικά με
ανοιχτό στόμα!

Ευχαριστούμε το Ελα μαζί για την πρόταση και την συνδρομή του να το επισκεφτούμε και σας παροτρύνουμε για αυτό το ‘’ταξίδι’’ με τα ξεναγούς το εξαιρετικό προσωπικό του Μουσείου!

(περισσότερα για το Μουσείο Γουλανδρή εδώ)

Από BASKET

1 Comments

Leave a Reply
  1. Πηγαμε στο μουσειο Φυσικης Ιστοριας με τους δυο γιους μας, 6 και 11,5 χρονων. Ο μικρος πηγε πρωτη φορα στο μουσειο αυτο και ενθουσιαστηκε. Ακομη και για τον μεγαλο που εχει ξαναπαει ηταν μια συναρπαστικη εμπειρια καθως ειδε και αλλα πραγματα που δεν υπηρχαν παλιοτερα. Σας ευχαριστουμε πολυ για τις προσκλησεις.

Αφήστε μια απάντηση

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Δήμος Αθηναίων: «Ανοίγουν» στις 29 Μαΐου για μαθητές δημοτικού οι εγγραφές στα καλοκαιρινά camps