in

Πήγαμε στα εγκαίνια του παιδότοπου Αηδονάκια Play Town στο Escape Center, στο Ίλιον

[av_slideshow size=’portfolio’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’]
[av_slide id=’214286′][/av_slide]
[av_slide id=’214287′][/av_slide]
[av_slide id=’214288′][/av_slide]
[av_slide id=’214289′][/av_slide]
[av_slide id=’214290′][/av_slide]
[av_slide id=’214291′][/av_slide]
[/av_slideshow]

Το περασμένο Σάββατο βρεθήκαμε στα εγκαίνια του νέου παιδότοπου Αηδονάκια Play Town – Escape Center. Παρότι τα παιδιά μας είναι λίγο “μεγάλα” για παιδότοπο δεχθήκαμε με χαρά τη πρόσκληση και μάλιστα πήραμε μαζί μας τη τρίχρονη ξαδελφούλα τους ώστε να την μυήσουν στα μυστικά παιχνίδια σε έναν παιδότοπο. Άλλωστε το παιχνίδι δεν έχει ηλικία και αυτό δε το ξεχνάνε τα παιδιά!

Με το που φτάσαμε στο Escape Center κα είδαν τα πολύχρωμα μπαλόνια στον 10 όροφο του εμπορικού κέντρου βρήκαν το στόχο τους και η ανυπομονησία ήταν έκδηλη στα μάτια τους.

Είπαμε έχουμε πολύυυυυυυυυ καιρό να πάμε σε παιδότοπο και τα Αηδονάκια Play Town μας κέρδισε αμέσως. Φωτεινός με πολύ χώρο… τίποτα στριμωγμένο και εξαιρετικά καλόγουστη διακόσμηση στο καφέ, στα τραπεζάκια μέχρι και στις πεντακάθαρες τουαλέτες! Το μέγαλο του πλεονέκτημα η μεγάλη, ανοιχτή εκείνη την ημέρα, τζαμαρία που άφηνε το αεράκι να περνάει και στον παιδότοπο ώστε να μην ασφυκτιούν από τη ζέστη τα παιδιά. Σημαντικό επίσης ήταν ότι υπήρχαν πολλές κοπέλες στον χώρο του παιδότοπου και φρόντιζαν τα παιδιά, ιδιαίτερα τα μικρότερα.

Όπως καταλαβαίνετε καλή παρέα ίσον πολλές ώρες παιχνιδιού!

Περάσαμε ένα τέλειο μεσημεροαπόγευμα… ευχαριστούμε Αηδονάκια Play Town που καταφέραμε να πιούμε και έναν καφέ οι μεγάλοι!

 

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

13 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Μουσείο Πειραμάτων στην Καισαριανή

Σημαντική διάκριση για τον Έλληνα μουσικό Διονύση Γραμμένο