in

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Πήγαμε στην παράσταση "Θησέας και Μινώταυρος" του Ηλία Κ

Θησέας και Μινώταυρος.

 Παρακολουθήσαμε την παράσταση Θησέας και Μινώταυρος  στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Την παράσταση πλαισιώνουν με τις φωνές τους και την μοναδική μουσική τους το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons . Σε αυτό το μαγικό ταξίδι μεταφερόμαστε στην Κρήτη, στο βασιλιά Μίνωα. Στη διαδρομή μας συντροφεύει η μελωδική φωνή και οι ήχοι από το λαούτο του Έκτορα Κυριάκου.

Είναι μία παράσταση για κάθε ηλικία και την απολαύσαμε όλοι ανεξαιρέτως ,μικροί και μεγάλοι. Αξίζει να τονιστεί πώς μπορείς μέσω μία τέτοιας παραγωγής να λάβεις και γνώσεις που αφορούν τη μυθολογία μας, κατ επέκταση έχει και διδακτικό περιεχόμενο.

Όσα και να πω για τον Ηλία τον Καρελά είναι μικρό μπροστά στο αστείρευτο του ταλέντο. Κάθε καλοκαίρι δημιουργεί ανεξίτηλες αναμνήσεις σε μας και στα παιδιά μας και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Στο τέλος της παράστασης οι λιλιπούτειοι θαυμαστές μπορούν να πάνε στο παρασκήνιο για να δουν από από κοντά τις εντυπωσιακές γιγάντιες φιγούρες και να δώσουν τις ζωγραφιές τους στον Ηλία Καρελά.

(περισσότερα για την παράσταση εδώ)

Αφήστε μια απάντηση

Αξέχαστες βραδιές καλοκαιριού στον θερινό κινηματογράφο ΜΙΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πήγαμε στην παράσταση “Το λεωφορείο του Καραγκιόζη με τον Ηλία Καρελά στο Γαλάτσι!