Ο Λευτέρης Γιοβανίδης ανεβάζει με μια δυνατή ομάδα ηθοποιών το σύγχρονο έργο του Sebastien Thiery «Γδύστε τη μαμά!»
Ένα βράδυ στο σπίτι του, ο Ζαν Λουί (Σταύρος Σβήγκος) διαπιστώνει ότι η καρδιά του δε χτυπάει πια. Φωνάζει τον Μισέλ (Δημήτρης Μακαλιάς), τον καλύτερο του φίλο, κτηνίατρο, για να τον βοηθήσει. Η ανατροπή όμως θα συμβεί όταν στο παιχνίδι μπαίνει η σύζυγος του Βαλερί (Πηνελόπη Αναστασοπούλου), ειδική στις εναλλακτικές θεραπείες και τις μεταφυσικές αναζητήσεις. Αυτή καλεί τον μάγο γιατρό (Σωκράτης Πατσίκας) από το Σαχέλ της Αφρικής που κατέχει την άκρη του μυστηρίου κι αυτός, τους στέλνει να βρουν… τη μητέρα του Ζαν (Πηνελόπη Πιτσούλη).
Ο χρόνος τελειώνει, η καρδιά θα χτυπήσει ξανά;
Η κωμωδία του Sebastien Thiery, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παρίσι το 2013 και στη συνέχεια περιόδευσε σε όλη τη Γαλλία.
Μια παράσταση που βλέπεται ευχάριστα. Θα γελάσετε πολύ με την ερμηνεία του Πατσίκα και του Μακαλιά! Η κυρία Πιτσουλη απολαυστική όπως πάντα. Ο Σβηγκος το ιδιο τηλεοπτικός παντού (δεν είναι απαραίτητα κακό) και η Αναστασοπούλου χάρμα οφθαλμών! Θα γελάσετε πολύ με την σκηνή που “γδύνονται” όλοι για να πείσουν την μαμά!!!! Αξίζει να την δείτε… Ευχαριστούμε το elamazi!
Γδύσε τη μαμά κ ξεκαρδιστείτε!
7 Comments
Leave a ReplyΑφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Ενδιαφέρουσα πρόταση!
Θα μπορουσε να το παρακολουθήσει και παιδι δημοτικού (10 χρονων) ή είναι ακατάλληλη η σκηνή που «γδύνονται» όλοι ?…………
Αν κ δεν έχει κάτι σόκινγκ αλλά καλύτερα πιστεύω 15+!
Την Κυριακή πήγα με την κόρη μου 10ετών να δούμε την συγκεκριμένη παράσταση. Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα, η δε μικρή χάρηκε! Βέβαια πολλά σημεία δεν τα κατάλαβε και καλύτερα βέβαια…
Σίγουρα δεν ήταν για την ηλικία της, λάθος εκτίμηση δική μου. Βέβαια δεν είχε κάτι το πρόστυχο, κυρίως εκεί που γδύνονται….όμως στους διαλόγους υπήρχε ένα θεματάκι.
Λείπουν φέτος οι κωμωδίες νομίζω…ας γελάσουμε και λίγο….
Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Θα επανέλθω με εντυπώσεις
Νομίζουμε ότι είναι μια ευχάριστη κωμωδιούλα, σίγουρα θα περάσουν όμορφα όσοι δεν αναζητούν πολύ βαθιά νοήματα και ιδιαίτερο προβληματισμό.