in

Ένα τρυφερό παραμύθι “ο Μάγος του Οζ”

Ένα τρυφερό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.Πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ την ποιότητα του θεάματος που θα παρακολουθούσα.Η αίθουσα γεμάτη από κόσμο και χαριτωμένες φατσούλες, και ένα Θέατρο υψηλών προδιαγραφών. Ούτε ένα λεπτό δεν αφήσαμε το βλέμμα μας από την παράσταση και από τα υπέροχα σκηνικά και κουστούμια.Σε κάποιο σημείο μάλιστα η ταξιθέτρια πήρε καμία δεκαριά παιδάκια από τα μπροστινά καθίσματα για να συμμετάχουν ως ποντικάκια τα οποία και πήραν αυτοκόλλητο για την ανδρεία τους και φυσικά την υπέροχη ερμηνεία τους!

Ότι και να γράψω θα είναι λίγο σε σύγκριση με αυτό που πρόκειτε να παρακουληθήσετε.Ένα παραμύθι που ζωντανεύει στη σκηνή, ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια με απίστευτη δύναμη και τέσσερις φίλοι που αντλούν θάρρος από το κοινό τους όνειρο να αποχτήσουν αυτό που δεν έχουν.Ευχαριστώ το elamazi για τις προσκλήσεις και το ταξίδι στον χώρα της φαντασίας.

Από agathoklis

5 Comments

Leave a Reply
  1. Έχουμε κανονίσει να πάμε αυτή την Κυριακή, 3 Απριλίου. Πραγματικά ανυπομονώ να δω πώς ο τετράχρονος γιος μου θα περάσει και σε αυτή την παράσταση. Πάντως δεν υπάρχει κανένα site που να μην την εξυμνεί με τα καλύτερα λόγια!

  2. Καταπληκτικη παρασταση!Ολοι ενθουσιαστηκαμε!Ολα ηταν πολυ προσεγμενα!Ομορφα σκηνικα,καλος ηχος,χαρουμενα τραγουδια και καλοi διαλογοι!Ο χωρος ηταν εξαιρετικος!Οι ηθοποιοι ηταν φανταστικoi,γινοταν ενα με τον ρολο τους!Αυτη που εκλεψε την παρασταση ηταν η κακια μαγισσα,η οποια ηταν αποθεωση!!!!Ηταν μια καλοδουλεμενη παρασταση στην οποια συμμετειχαν και σε καποια σημεια της τα παιδακια μας!!!Ευχαριστουμε και παλι elamazi!

Αφήστε μια απάντηση

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ

“Η Παραμυθιά”, ένας μαγικός κόσμος με παραμύθια…