in

Ένα ξεκούραστο 3ήμερο στο Τολό με τους elamazistas, που το είχαμε όλοι ανάγκη!

elamazi)εκδρομή στο Paradise Lost στο Τολό

Με δύο λέξεις… “Πραγματικά ξεκουραστήκαμε” !!! Με την παραλία “παιδότοπο” με τα φουσκωτά πολύ κοντά στο ξενοδοχείο αλλά και πολύ καθαρές και “kids-friendly” εγκαταστάσεις, το ξενοδοχείο Paradise Lost ικανοποίησε όλες μας τις προσδοκίες!

Και δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το πολύ φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου που για μια ακόμη φορά ήταν άψογο! Φιλικοί και εξυπηρετικοί και πάντα με ένα χαμόγελο, ήταν το “κάτι παραπάνω” που δυστυχώς λείπει από πολλά ξενοδοχεία! Και όλα αυτά σε ένα οικονομικό πακέτο που ξεκινούσε από 55 ευρώ, αφού η διασκέδαση δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια!

Και ασφαλώς, εάν επιλέξετε το Τολό για τις οικογενειακές σας διακοπές, το οικογενειακό ξενοδοχείο “Paradise Lost” (www.paradiselost.gr)/) θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή!!!

Και όπως γνωρίζετε, λατρεύουμε να αναφερόμαστε στα δικά σας μηνύματα και σας παρουσιάζουμε το email που μας έστειλε η φίλη μας – πλέον – Ξένια, με τις εντυπώσεις της:

“ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ! ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ !
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΕΣ ΩΡΕΣ ! ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ! ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΪΔΕΑΣΕΙ .
ΤΟ ΤΟΛΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕ.
ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ! ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ! ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ !
ΑΑΑΑ ! ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !
ΞΕΝΙΑ, ΗΛΙΑΣ, ΜΑΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ”

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

“Γλυκές αναμνήσεις” από την οικογένεια που κέρδισε στο διαγωνισμό μας…

Παρασκευή, 1η Ιουλίου: Σας περιμένουμε στο καλοκαιρινό πάρτυ του elamazi στο Παίξε Γέλασε