in ,

Χριστουγεννιάτικες Θεατρικές Προτάσεις από το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ

Χριστουγεννιάτικες Θεατρικές Προτάσεις από το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ

Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ τα φετινά Χριστούγεννα έρχεται με δύο παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους: “Της φωτιάς και του αέρα” (online streaming) και “Ρούντολφ ο Τραγουδιστής της Όπερας” (live streaming).

“Της φωτιάς και του αέρα”

Μια θεατρική παράσταση με νόημα, με περιεχόμενο, με πολλά διδάγματα άλλα και διασκεδαστική για τα παιδιά (και τους γονείς) είναι η παράσταση μας «Της Φωτιάς και του αέρα…». Στο αναγκαστικό και πολλές φορές αβάστακτο κλείσιμο μας μπορούν να την δουν τα παιδιά μαζί με τις μαμάδες και τους μπαμπάδες στο VIVA.GR

Παραστάσεις: την  ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12 στις 5.30μμ, ΚΥΡΙΑΚΗ 27/12  5.30 μμ, ΤΕΤΑΡΤΗ   30/12   5.30 μμ

Μια χαρούμενη διασκεδαστική και διδακτική περιπέτεια για την χρησιμότητα της γνώσης, της μόρφωσης και της εκπαίδευσης. Πράγματα που όλα τα παιδιά, όπου γης, έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν.  Τρία βασιλόπουλα ξεκινούν ένα ταξίδι μακρινό. Ποιος από τους τρεις θα καταφέρει να φέρει το γιατρικό για να γιατρέψει τον γέρο βασιλιά πατέρα τους.  Αυτό είναι ένα τεράστιο ερώτημα και η αγωνία μας είναι τεράστια. Οι δύο οι μεγάλοι όλο στα όπλα είχαν το νου τους, στην πάλη και στον πόλεμο. Ο μικρότερος αγαπάει τα βιβλία, να γράφει, να μάθει όλα τα μυστικά και όλα όσα δεν ξέρει. Οι άλλοι στο παλάτι θεωρούν ότι τα βιβλία είναι άχρηστα και τα γράμματα για πέταμα.  Με αυτά τα εφόδια μπαίνουν στην περιπέτεια που είναι μια περιπέτεια ενηλικίωσης και συμμετοχής στον κόσμο. Τώρα θα δούμε ποιος έχει δίκιο.
Ποιος θα νικήσει τη φωτιά και τον αέρα;
Ποιος θα τα βάλει με δράκους και δρακόπουλα;

Πληροφορίες Παράστασης online-streaming ΚΥΡΙΑΚΕΣ   20.12 & 27.12 στις 5.30 μμ & ΤΕΤΑΡΤΗ 30.12 στις 7.30 μμ

Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής
Σκηνικά/Κοστούμια: Μίκα Πανάγου
Ειδικές κατασκευές : Στέλλα Μακρίδου
Πρωτότυπη Μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Παίζουν: Λαμπρινή Θάνου, Αθηνά Χατζηαθανασίου

Κράτηση εισιτηρίων μέσω viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/tis-fotias-kai-tou-aera/


Ρούντολφ, ο Τραγουδιστής της Όπερας

Μια ευφάνταστη, ατμοσφαιρική και διασκεδαστική παράσταση, με κωμικές σκηνές και πλοκή , πρωτότυπα σκηνικά, κοστούμια, μουσική γεμάτη από τις πιο γνωστές όπερες, τραγουδισμένες κεφάτα, τόσο που οι μικροί και οι μεγάλοι θα την λατρέψουν.

H παράσταση θα παιχτεί ζωντανά, με τους ηθοποιούς στην μεγάλη σκηνή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ και οι μικροί θεατές θα την παρακολουθήσουν οικογενειακά στο σπίτι τους σε Live streaming την περίοδο των Χριστουγέννων σε 4 μοναδικές παραστάσεις.

25 και 26 Δεκεμβρίου και 1 και 2 Ιανουαρίου στις 5.30 μμ
https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/rountolf-o-tragoudistis-tis-operas/

Το live streaming θα πραγματοποιηθεί με επαγγελματικό προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που εγγυάται εξαιρετική ποιότητα στο θέαμα (εικόνα και ήχος) και στοιχεία προσαρμοσμένης θεατρικής διάδρασης μέσα από την οθόνη των ηθοποιών με τα παιδιά και τους γονείς.

Οι ηθοποιοί μας ευχάριστοι και προσιτοί με μεγάλη γνώση και θεατροπαιδαγωγική εμπειρία δίνουν κατά τη διάρκεια της παράστασης πολλά ερεθίσματα στα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες ώστε να πάρουν μέρος στη δράση, να απαντήσουν σε κωμικές ερωτήσεις, να πάρουν θέση επάνω στα θεατρικά διλήμματα, να βοηθήσουν τους θεατρικούς ήρωες να φτάσουν στο πανηγυρικό φινάλε όπου ένας Άγιος Βασίλης επεμβαίνει για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Ταυτότητα της Παράστασης:

ΚΕΙΜΕΝΟ / ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ :Νίκος Καμτσής

ΣΤΙΧΟΙ / ΜΟΥΣΙΚΗ : Χρήστος Ξενάκης

ΣΚΗΝΙΚΟ / ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ :Μίκα Πανάγου

ΜΑΣΚΕΣ, ΚΟΥΚΛΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Μαρία Παπαμελετίου

ΦΩΤΙΣΜΟΙ / ΚΑΜΕΡΑ :Γιάννης Ζέρβας

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Λαμπρινή Θάνου, Δέσποινα Μακρή, Αθηνά Χατζηαθανασίου.

Ημερομηνίες: Παρασκευή 25/12, Σάββατο 26/12, Παρασκευή 1/1/2021, Σάββατο 2/1/2021

Εισιτήρια μέσω viva

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Αφήστε μια απάντηση

Εντυπώσεις από το βιβλίο “Ένα ξεχωριστό πλάσμα”

Εντυπώσεις από τις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες με την Σάσα