in

Η Χρυσομηλιά Εκπαιδευτικές και Πολιτιστικές Δραστηριότητες στο 4ο Φεστιβάλ Elamazi!

ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ

Η Χρυσομηλιά Εκπαιδευτικές και Πολιτιστικές Δραστηριότητες ειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, εργαστηρίων και άλλων διαδραστικών ομαδικών δράσεων για μαθητές όλων των ηλικιών.

Στο Φεστιβάλ θα βρισκόμαστε 10.00-22.00 και θα υλοποιηθούν από την ομάδα μας τρεις εκδηλώσεις-εργαστήρια:

1. Παρουσίαση του βιωματικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος με τίτλο “Του κόσμου το ψωμί”, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας.Αναλυτικότερα:

“Του κόσμου το ψωμί” Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω.  12.00 – 13.00

Παιδιά, παιδιά! Ελάτε να παίξουμε παρέα με την ομάδα της Χρυσομηλιάς. Σας περιμένουναπίστευτες εκπλήξεις!
Ένα μικρό αρχαίο αγαλματάκι μας λέει την ιστορία του, η Περπερούνα θα ‘ρθει χαμογελαστή και ο γερο-βασιλιάς, που δεν ξέρει τι έχει και
θλίβεται βαριά, θα γίνει καλά με τη βοήθεια τη Χρυσομηλιά.

Ξέχασα να σας πω το πιο σημαντικό! Θα φτιάξουμε αλεύρι με την βοήθεια ενός χειρόμυλου! Ναι! καλά ακούσατε… θα φτιάξουμε αλεύρι!
Αμέσως μετά – δεν ξέρω τι θα κάνουμε το αλεύρι- αλλά σίγουρα θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και θα παρακολουθήσουμε δραματοποιημένη αφήγηση, με θεατρικές μαριονέτες, του λαϊκού μας παραμυθιού «Το πιο γλυκό ψωμί».

 2. Εργαστήρι Ζωγραφικής. 10.00 – 12.00 & 17.00 – 22.00
Το εργαστήρι ζωγραφικής απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών και πάνω και θα υλοποιείται από τις 10 το πρωί μέχρι 12 το μεσημέρι και από 5 το απόγευμα μέχρι και τη λήξη της εκδήλωσης, δηλαδή 10 μ.μ.

Εργαστήρι Ζωγραφικής για τους μικρούς μας φίλους με ιδέες και έμπνευση από το βιβλίο μας με τίτλο “Ο Μάγος του Βασιλιά”

3. Ένα Γράμμα για την επανένωση των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Το εργαστήρι ζωγραφικής απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω και θα υλοποιείται από τις 10 το πρωί μέχρι τη λήξη
της εκδήλωσης, δηλαδή 10 μ.μ.

Ένας πίνακας με γράμματα και ζωγραφιές των μικρών μας φίλων για την επανένωση των μαρμάρων του Παρθενώνα. Με αφορμή το παραμύθι μας “Οι Μαγεμένες κόρες του κάστρου”, το οποίο αναφέρεται στην αρπαγή της έκτης Καρυάτιδας από τον λόρδο Έλγιν, τα παιδιά θα δοκιμάσουν να αποτυπώσουν, με τον δικό τους λόγο ή τις ζωγραφιές τους, τα συναισθήματα και τις σκέψεις που τους προκαλεί η αρπαγή και η συνεχιζόμενη απουσία της Κόρης.

Ηριδανού 1, Αθήνα 115 28
21 0721 5884

http://www.chrisomilia.gr/

Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ (προπώληση) και 6 ευρώ (ταμείο) ανά άτομο, δωρεάν για παιδιά έως 2 ετών και περιλαμβάνει όλα τα θεάματα, αθλητικές & εικαστικές δραστηριότητες χωρίς καμία άλλη χρέωση για τις δραστηριότητες και τις παραστάσεις του φεστιβάλ

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε με προσφορά 4 € για τους 1.000 πρώτους στα καταστήματα Public, Παρασωτηρίου, Seven, IANOS, RELOAD και MediaMarkt ή ηλεκτρονικά μέσω www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876

[av_button label=’Κάνε κράτηση!’ link=’manually,http://www.viva.gr/tickets/festival/alsos-kifisias/4o-festival-elamazi/’ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Αφήστε μια απάντηση

«Ένα πατάρι όνειρα» από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, SUSAETA, ΙΚΑΡΟΣ & Πατάκη στο 4ο Φεστιβάλ Elamazi!