in

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Οι εγγραφές στα παιδικά και εφηβικά τμήματα στο Fame Dance Club ξεκίνησαν!

Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1993 σαν σχολή χορού και έκανε αισθητή την παρουσία της όχι μόνο στον Δήμο Κορυδαλλού, όπου και εδρεύει ,αλλά σε όλη την Αθήνα. Μόλις συμπλήρωσε τους πρώτους 6 μήνες, έλαβε κιόλας μέρος στο Πρωτάθλημα Χορογραφίας όπου κέρδισε την πρώτη θέση. Επίσης την ίδια χρονιά κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Ελλάδος όπου και συμμετείχε. Σήμερα δραστηροποιείται σαν πολιτιστικός σύλλογος με πάνω από 150 μέλη που αγαπούν τον χορό και διασκεδάζουν χορεύοντας.

Σε ένα φιλικό περιβάλλον γεμάτο θετική ενέργεια οι καθηγητές μας, κορυφαίοι στον χώρο τους με διακρίσεις και συνεχή εκπαίδευση, θα σας διδάξουν τους χορούς που εσείς επιλέγετε με συνέπεια, υπομονή και επαγγελματισμό.

Στο FAME DANCE CLUB διδάσκονται :
Οι Latin χοροί (American & International) Rumba, Bolero, Mambo, Samba, Cha–cha, Paso Doble, Rock Swing, Jive.
Οι Ballroom χοροί (American & International) γνωστοί ως Ευρωπαϊκοί διδάσκονται στην σχολή μας. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν: το ρομαντικό Waltz και Vienna Waltz, το παιχνιδιάρικο Fox Trot και το αγαπημένο Tango με το μοναδικό πάθος που το χαρακτηρίζει!
Οι Street latin χοροί: Merengue, Reggaeton, Bachata.
Οι Mοντέρνοι χοροί: R‘n’B, Hip-Hop, Modern, Disco.
Ο Aνατολίτικος χορός, Oriental, διδάσκεται στην fame. Fusion κλασσικό αιγυπτιακό και τούρκικο στυλ οριεντάλ, βάσει βηματολογίου της δασκάλας μας, το οποίο προσαρμόζει στις ανάγκες των μαθητριών της, προωθώντας τη μοναδικότητα στην έκφραση τους με έμφαση στη θηλυκότητα, τη χάρη, την εκφραστικότητα και τον λυρισμό.
Οι λαϊκοί, παραδοσιακοί δεν μπορούν να λείψουν όπως Χασάπικο, Ζεϊμπέκικο, Συρτάκι, Χασαποσέρβικο, Καλαματιανό, Τσάμικο, Νησιώτικα κ.ά.
Ομαδικά τμήματα για παιδιά από 3 ετών επειδή τις σωστές βάσεις πρέπει να τις έχουν από τα πρώτα τους χρόνια. Για τους ενήλικες, ομαδικά προγράμματα καθώς και ατομικές ώρες σε όλα τα είδη χορού.
Εγγραφές όλο το χρόνο καθώς και πολλές προσφορές!!! 
Προετοιμασία για επαγγελματικό επίπεδο διδασκαλίας και για συμμετοχή σε αγώνες αθλητικού χορού. Ονειρεμένες χορογραφίες για μοναδικές στιγμές της ζωής σας!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Συμμετοχή στην Ολυμπιάδα Χορού το 1996 στην Αθήνα.
Συμμετοχή στον Δήμο Πειραιά ( Καρναβάλι, Απόκριες )
Συμμετοχή στον Δήμο Αυλώνας (Καρναβάλι, Απόκριες )
Συμμετοχή στον Δήμο Νίκαιας (Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου)
Συμμετοχή στον Δήμο Κορυδαλλού (παγκόσμια ημέρα χορού)
Συμμετοχή στον Δήμο Αμαρουσίου ( προολυμπιακές εκδηλώσεις )
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο σε μεγάλα κέντρα διασκεδάσεως και σε club της Αθήνας για ψυχαγωγικό σκοπό.
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Διοργανώνουμε εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδος! Τουλάχιστον μία εκδρομή τον χρόνο στο εξωτερικό ενώ περισσότερες εντός Ελλάδος.
Έχουμε επισκεφτεί :
Το 2004 την ΠΡΑΓΑ
Το 2005 την ΒΙΕΝΝΗ
Το 2006 το ΠΑΡΙΣΙ
Το 2007 την ΤΥΝΗΣΙΑ επίσης το 2007 το ΜΑΡΟΚΟ
Το 2008 την ΑΙΓΥΠΤΟ
το 2009 την ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Εντός Ελλάδος έχουμε επισκεφτεί : την Αράχωβα, τα Καλάβρυτα, το Ναύπλιο, την Ερέτρεια, τον Πόρο, τα Τρίκαλα Κορινθίας, το Γαλαξίδι, την Μονεμβάσια.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
Το FAME DANCE CLUB έχει συμμετοχές στις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ελλάδα όπως: Πρωτάθλημα Ελλάδος– Κύπελο Ελλάδος και διάφορα φεστιβάλ χορού με διακρίσεις και επαίνους για τους μαθητές και τους δασκάλους που συμμετείχαν ενώ τα τελευταία χρόνια διοργανώνει το ZEUS OPEN http://www.zeusopen.com/

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διαμαντίδη 39, Κορυδαλλός 181 20

210 49 66 138 ή στο  https://www.facebook.com/famedanceclub/

Δεν σου άρεσε; Ενημέρωσε μας!

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

Σχόλια

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0