Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

“Toy- stories” ένας διαφορετικός χώρος για οικογένειες με παιδιά στην εφηβεία

20 votes, average: 1,00 out of 1 (20 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

“Toy- stories” ένας διαφορετικός χώρος για οικογένειες με παιδιά στην εφηβεία

Πριν λίγες μέρες και ύστερα από πρόταση φίλων, επισκεφτήκαμε έναν διαφορετικό χώρο για οικογένειες με παιδιά στην εφηβεία .
Αναφέρομαι στο toy- stories στο Περιστέρι. Είναι ένας χώρος που μπορεί κάποιος να απολαύσει το καφέ του παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια οικογενειακώς ή με φίλους.

Μπορεί κανείς να επιλέξει το παιχνίδι που θα παίξει μέσα από τη μεγάλη ποικιλία επιτραπέζιων παιχνιδιών που διαθέτει το κατάστημα. Αν βαριέστε να διαβάσετε τις οδηγίες του παιχνιδιού, μην ανησυχείτε. Το κατάστημα διαθέτει παιχνιδογνώστες. Έμπειρο προσωπικό που γνωρίζει όλους τους κανόνες από τα παιχνίδια, σας εξηγεί λοιπόν και εσείς αρχίζετε το παιχνίδι.
Διαθέτει επίσης υπέροχη αυλή, ιδανική για δροσερά βράδια.

Αν θέλετε να περάσετε μια οικογενειακή μέρα οικονομικά με πολύ παιχνίδι, και να απολαύσετε όμορφες και χαλαρές στιγμές σας το συνιστώ.

Bρίσκεται στην οδό Ηροδότου 32 στο Περιστέρι.

Στείλε σε φίλους

16 Σχόλια

 1. Πολύ ωραία ιδέα, αν και δεν νομίζω πως ο δικός μας έφηβος θα ακολουθούσε. Είναι ό,τι πρέπει όμως για ένα απόγευμα με φίλους. Παλιά συνηθίζαμε πολύ να παίζουμε επιτραπέζια με κάποιους φίλους μας. Καιρός να το ξαναθυμηθούμε!

  • Μπορεί να μην ακολουθήσει όπως κάνουν οι περισσότεροι έφηβοι, αλλά και εμείς οι μεγάλοι έχουμε την ανάγκη για παιχνίδι και χαλάρωση.

 2. Φαίνεται ωραίος χώρος και αυτό με τις οδηγίες εξαιρετικό! Αν μπορείς να φέρεις και το δικό επιτραπέζιο, ακόμα καλύτερα! Μια εποχή το είχαμε δοκιμάσει, Κυριακή πρωί, αντί να πιούμε καφέ σπίτι, παίρναμε ένα επιτραπέζιο και πηγαίναμε έξω!

  • ‘Εχει πάρα πολλά επιτραπέζια. Νομίζω ότι καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

 3. ‘Εχει πάρα πολλά επιτραπέζια. Νομίζω ότι καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

 4. Ενδιαφέρον

 5. Ενδιαφέρον

 6. Ότι πρέπει για τον ανηψιο μου

 7. Σε κάτι ανάλογο βρεθήκαμε πρόσφατα στο Αιγάλεω και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε μικροί – μεγάλοι!!! Όμορφος χώρος που πέρα από επιτραπέζια, υπήρχαν παιχνίδια για μεγάλα παιδιά και ενήλικες.

 8. Θα το εχουμε υποψιν μας

 9. Θα το επισκεφτούμε

Στείλε το σχόλιο σου