in

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Το ζωντανό διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο χωριό από τον Πολυχώρο Τέχνης Modus Vivendi by Krateros Katsoulis

Online Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό έρχεται να κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και  μεγάλους με πάνω από 10 δράσεις και καθημερινό εναλλασσόμενο περιεχόμενο!

Ο ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ και η ΟΜΑΔΑ του MODUS VIVENDI εμπνεύστηκαν και υλοποιούν για τα φετινά Χριστούγεννα μια πρωτότυπη ιδέα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου, προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση.

Με πρωταρχικό υλικό την αγάπη για τα παιδιά και με εμπειρία στο παιδικό θέαμα, το Διαδικτυακό Χωριό απογειώνει τις φετινές γιορτές, με την συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών, διακεκριμένων στα θεάματα και στις παιδικές δραστηριότητες.

Με όχημα τη φαντασία, σ’ ένα covid free περιβάλλον τα παιδιά θα βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, θα παίξουν, θα επικοινωνήσουν, θα διασκεδάσουν!

Που βρίσκεται όμως και πως θα μπορέσουν οι φίλοι μας να το απολαύσουν;

Πληροφορίες και εισιτήρια:

https://www.kraterosmodusvivendi.gr/christmas-village

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Αφήστε μια απάντηση

Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας, ας στηρίξουμε φιλανθρωπικούς οργανισμούς

Ένα δέντρο μια φορά! Η πιο συγκινητική ιστορία Χριστουγέννων!