in

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

“Το Στραβό Έλατο” του Νάσου Αθανασίου σε κυκλοφορία

Το στραβό έλατο, ένα πρωτότυπο παραμύθι του Νάσου Αθανασίου σε εικονογράφηση του Δημήτρη Σεβαστάκη από την Εκδοτική Αθηνών.

 

Επιμέλεια: Μαρία Κούρση

Σελίδες: 32, σκληρόδετο εξώφυλλο

ISBN: 978-960-213-472-6, Τιμή:  12,50 ευρώ

 

Από όλα τα όμορφα έλατα του δάσους, ένα αστεράκι επέλεξε να πηγαίνει να κουρνιάζει μόνο σε ένα, στο ίδιο πάντοτε στραβό έλατο και σε κανένα άλλο.

Το αστεράκι αγάπησε το στραβό ελατάκι και το διάλεξε ανάμεσα σε όλα τα πανύψηλα και εντυπωσιακά δέντρα που υψώνονταν με περήφανη κορμοστασιά μέσα στο καταπράσινο δάσος.

Γιατί άραγε;


Ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου και ο ζωγράφος Δημήτρης Σεβαστάκης αφηγούνται ένα τρυφερό παραμύθι, μια συγκινητική ιστορία για την προσπάθεια, τον αγώνα για το ακατόρθωτο, τα όνειρα που έχουμε στην καρδιά μας, το λίγο που μπορεί να γίνει πολύ, την πίστη που κάνει θαύματα.

Ένα παραμύθι που φωτίζεται από ένα μοναδικό ολόλαμπρο φως και πάνω από όλα από την Αγάπη, τη μαγεία και τη ζεστασιά της αγάπης, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό και η ύψιστη αξία σε όλη μας τη ζωή.

Για παραγγελίες: 210 3608911-13, και στο e-shop

της Εκδοτικής Αθηνών: https://www.ekdotikeathenon.gr/to-stravo-elato-p196.html

 

Εκδοτική Αθηνών

Σόλωνος 47, 10672, Αθήνα, τηλ.: 210-360 8911

Επικοινωνία: , ekdotikeathenon.gr

 

Από Δήμητρα Τσιαούση

Είμαι η Δήμητρα, δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τις παρασταστικές τέχνες και τις ποιοτικές αποδράσεις για μεγάλους και μικρούς με έφερε στο ΕΛΑΜΑΖΙ. Μαζί θα «ζουμάρουμε» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διδαχής!

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

“Ο Βασίλης και ο Άγιος Βασίλης” στις Εκδόσεις Διάπλαση

Κέρδισε μια οργανική κούκλα Rubens Barn Tummies από το mysunshine.gr