in ,

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Το παρκάκι Παυλιανής μας χρειάζεται!

Με το πέρασμα του Ιανού, το παρκάκι Παυλιανή έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή.

Το παρκάκι φτιάχτηκε από Παυλιανίτες αλλά αγαπήθηκε από ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα.

Είναι ώρα η ομάδα να μεγαλώσει. Τη θέση της πρώτης απογοητευσης πήρε η άμεση αντίδραση των επαγγελματιών και των κατοίκων. Ο Δήμος Λαμιέων ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκλησή μας.
Κόντρα στον καιρό μπήκαμε στο πάρκο και ξεκινήσαμε τις εργασίες.

Το μονοπάτι έγινε προσβάσιμο και πολλά από τα σκουπίδια που έφερε ο χείμαρρος μαζεύτηκαν. Όμως αυτό δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να ξαναζωντανέψει το παρκάκι μας (Γέφυρες, παιχνίδια, πινακίδες, φράγματα, κατασκευές δραστηριοτήτων πρέπει να φτιαχτούν όλα από την αρχή).

Το ενδιαφέρον όλων εσάς των φίλων και των επισκεπτών του χωριού με μηνύματα συμπαράστασης και αναγκης να βοηθήσετε -αλήθεια πέρα από κάθε προσδοκία -αποφασίσαμε  να ξεκινήσουμε μια διαδικτυακή καμπάνια για την υποστήριξη στο μαραθώνιο αγώνα που ξεκινάμε για την αποκατάσταση του πάρκου μας.

Σας θέλουμε δίπλα μας. Το παρκάκι μας χρειάζεται όλους!

Πηγή: https://pavliani.info/

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

2 Comments

Leave a Reply
  1. Ένα από τα πιο αγαπημενα μέρη για εκδρομή γεμάτη εκπλήξεις και μυστικά για να ανακαλύψεις με την οικογένεια και τους φίλους!
    Ειχα μοιραστει πριν κάποια χρονια τις εντυπώσεις μου:
    https://elamazi.gr/%ce%b5%ce%be%cf%8c%cf%81%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%af-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b1-%ce%be%cf%89/
    οι άνθρωποι εκεί έχουν δουλέψει με τόση εμπνευση, χιουμορ, όρεξη! Μακαρι γρήγορα να αποκατασταθούν οι ζημιές!

Αφήστε μια απάντηση

Τρομερά Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο με τη μάγισσα Kidoφρούλα στο Kidom!

Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μεγάρο Μουσικής