in ,

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Το νέο μας κόλλημα: Σκιτσάρισμα!

Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς καθημερινά ψάχνουμε να βρούμε νέα πράγματα να κάνουμε, γιατί διαφορετικά πόσο #ΜένουμεΣπίτι να αντέξουμε!

Έτσι το νέο κόλλημα των αγοριών είναι το σκιτσάρισμα.

Βρήκαμε στο youtube το παρακάτω κανάλι το οποίο είναι καταπληκτικό!

Cartooning Club How to Draw έχει άπειρα σχέδια για να ασχοληθούν μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους. Κάντε αναζήτηση τον ήρωα που αρέσει στα παιδιά και με απλά βήματα θα μάθουν πως να τον δημιουργούν. Μεγάλο κόλλημα πραγματικά και επιβεβαιωμένο!

Έτσι έχουμε ήδη έναν ικανό αριθμό σκίτσων από τον Jordan & Neimar μέχρι τον Joker, τη Βαϊάνα και όλες τις φιγούρες του Toy Story!

Δείτε το και θα μας θυμηθείτε… μετά θα συλλέξουμε όλα τα έργα και τότε έχουμε σίγουρη την έκθεση “Elamazi ημέρες καραντίνας”.

Ελευθερία

#ΜένουμεΣπίτι #ΠαραμένουμεΔημιουργικοί

 

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Μαθαίνουμε στο σπίτι με την ΕΡΤ2

Eργαστήρια για νέους/ες 12-15 ετών από το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου