in

25 – 27/9 Το Μονόκυκλο παίρνει τα βουνά: Ακροβατικά, ζογκλερικά και κλόουν στην Αράχωβα!

Το Μονόκυκλο παίρνει τα βουνά… και φτάνει στο Λιβάδι Suites vol. 2

Ετοιμαστείτε για τούμπες, χοροπηδητά και τρελά ακροβατικά σε μια μαγευτική τοποθεσία δίπλα στα έλατα. Οι έμπειροι εκπαιδευτες παιδικού τσίρκο του Μονόκυκλου έρχονται στο Λιβάδι της Αράχωβας να μεταφέρουν τις γνώσεις και τα κόλπα τους.
Θα παίξουμε σε ζευγάρια αλλά και ομαδικά, με τεχνικές τσίρκο όπως μπαλάκια, κορδέλες, κρίκοι, ισορροπίστικες σανιδες, ξυλοποδαρα αλλά και πολλά ακροβατικά εδάφους προσβάσιμα, διασκεδαστικά και ασφαλή για όλους.
Και επειδή η ασφάλεια είναι προτεραιότητα όλων, σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά του covid19, βασισμένα στην τήρηση αποστάσεων – χρήση μάσκας – κανόνες υγιεινής.
Τα εργαστήρια του τσίρκο θα γίνουν με σωστές αποστάσεις, χρήση μάσκας από τους εκπαιδευτές και απολύμανση στρωμάτων και αντικειμένων μετά από κάθε χρήση.
περισσοτερες πληροφοριες:
ΜΟΝΟΚΥΚΛΟ τηλ 6936142874
Livadi Suites τηλ 22670 31122 και 6977089910

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 25/09
Άφιξη στο Λιβάδι Suites με αναμμένο το εξωτερικό τζάκι.
Σάββατο 26/09
08:00 – 10:00 πρωινό
10:30 – 11:30 τσιρκο για γονεις και παιδια (ηλικίες 3 εως 5 χρονών)
12:00 – 14:00 παιδικό τσίρκο (ηλικίες 5 – 13 χρονών)
Κυριακή 27/09
08:00- 10:30 πρωινό
10:30 – 11:30 τσιρκο για γονεις και παιδια (ηλικίες 3 εως 5 χρονών)
11:30 – 13:30 παιδικό τσίρκο (ηλικίες 5 – 13 χρονών)
Κάθε μέρα
09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 ελεύθερο παιχνίδι στον εξωτερικό χώρο του ξενώνα δίπλα στο δάσος και στο τραμπολίνο.
Παράλληλες δράσεις: Mom and toddler running around και catch me if you can με την Ήβη και τη Δάφνη.

Τιμές:

Τρίκλινο με τζάκι: 250 ευρω
Σουίτα 3 ατόμων με τζάκι και υδρομασάζ: 310 ευρω
Σουίτα 4 ατόμων με τζάκι και υδρομασάζ: 350 ευρω
early bird (μεχρι 15/09 – non refundable):
Τρίκλινο με τζάκι: 220 ευρω
Σουίτα 3 ατόμων με τζάκι και υδρομασάζ: 280 ευρω
Σουίτα 4 ατόμων με τζάκι και υδρομασάζ: 310 ευρω
στις τιμές περιλαμβάνονται 2 διανυκτερεύσεις, πρωινό,φρούτα για τα παιδιά, 4 παιδικά εργαστήρια.
Αναλυτικές περιγραφές εργαστηρίων:
Παιδικό τσίρκο:
Το παιδαγωγικό τσίρκο δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το σώμα τους, τη φαντασία τους και τις δυνατότητες τους ευχάριστα και δημιουργικά. Είναι ενα εργαλείο της μή τυπικής μάθησης που προωθεί τη συνεργασία, το σεβασμό, τη συνύπαρξη και το μη ανταγωνισμό. Σε αυτό το εργαστήρι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ζογκλερικά, και ισορροπιστικά παιχνίδια, την θεατρική τέχνη του κλόουν, αλλά και εναέρια ακροβατικά όπως πανιά. Η ενασχόληση με τις τέχνες του τσίρκο βοηθά τα παιδιά στο συντονισμό κινήσεων, τη φυσική ενδυνάμωση, την αυτοσυγκέντρωση, την άνοδο της αυτοεκτίμησης μέσα από την επιτυχία. Στο τέλος του εργαστηρίου θα ακολουθήσει ανοιχτή παρουσίαση με τους μικρούς καλλιτέχνες. Για παιδιά 6 εως 10 χρονών.
Τσίρκο για παιδιά και γονείς
Μια εκπαιδευτική μέθοδος βασισμένη στα οφέλη της δημιουργικής σωματικής επαφής παιδιών και κηδεμόνων (Developmental Movement. Sherborne Association UK). Η επαφή με τα παιδιά και το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης είναι ο πυρήνας της δουλειάς, όπου ενήλικες συνοδοί και παιδιά παίζουν παρέα με ζογκλερικά παιχνίδια, χορεύουν, κάνουν ακροβατικά και σωματικά παιχνίδια από το Contact improvisation. Ένας δημιουργικός και ευχάριστος τρόπος για να περάσουμε χρόνο με τα παιδιά. Για παιδιά 3 εως 5 χρονών με έναν ενήλικα συνοδό.
Επειδή το φθινόπωρο στο βουνό θυμίζει περισσότερο τέλη Νοέμβρη εξοπλιστείτε με ρούχα όλων των ειδών, ανοιξιάτικα για τις μεσημεριανές ώρες και χειμωνιάτικα για τις πρώτες πρωινές και αφού πέσει ο ήλιος.

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Αφήστε μια απάντηση

19/9 Γλυκιά Συμφωνία απο το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση στο Μαρούσι

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών: Γίνε ο ήρωας της διπλανής πόρτας!