in ,

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Το καράβι του Οδυσσεβάχ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Το καράβι του Οδυσσεβάχ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Το καράβι του Οδυσσεβάχ περνάει από το νησί των Λωτοφάγων και «ρίχνει άγκυρα» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου προσφέρει ένα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι που τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα.

Η Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του Οδυσσεβάχ από την Ιθαγδάτη που ταξιδεύει ψάχνοντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Οδύσσεια, από τις Χίλιες και μια νύχτες και πολλά άλλα παραμύθια. Η μουσική είναι του Διονύση Σαββόπουλου και η σκηνοθεσία του Φώτη Σπύρου.

Λίγα λόγια για το έργο

Δρακοκύκλωπες, Λωτοφάγοι, Πειρατές, Σειρήνες, Γοργόνες, η Μάγισσα Κιρκίλα, η Πριγκίπισσα Λαριζάτ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν την περιπέτεια. Το μαγεμένο τραγούδι των Σειρήνων ακούει ο Οδυσσεβάχ, συναντάει την Γοργόνα και τη Μάγισσα Κιρκίλα, κινδυνεύει στη χώρα της Λαριζάντ, της αγέλαστης πριγκίπισσας, περνά από χώρες που μιλούν με ένα φωνήεν και εκεί που πιστεύει πως όλα τελείωσαν βλέπει μπροστά του τη στεριά και ένα μικρό παιδί σε βάρκα Να είναι  άραγε η Ιθαγδάτη;

Το έργο  επικεντρώνεται στην αξία της προσπάθειας για την επίτευξη του στόχου, στο ρόλο της οικογένειας, στη νίκη του καλού και του δικαίου. Ο Οδυσσεβάχ έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Κύπρου & Προύσσης

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 9 € (ταμείο), 7€ (viva.gr)

Δεν σου άρεσε; Ενημέρωσε μας!

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

2 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση