in

Δεν μου άρεσεΔεν μου άρεσε ΣυμπαθητικόΣυμπαθητικό

Το “ΕΛΑΜΑΖΙ” μεγαλώνει…

Το “ΕΛΑΜΑΖΙ” μεγαλώνει, εξελίσσεται και πλέον αποτελεί μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ”, με σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων σε θέματα ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και ενεργής δράσης στην κοινωνία (κοινωνικά, πολιτιστικά κ.α.) ενώ μπορείτε να διαβάσετε το καταστατικό κάνοντας κλικ εδώ.

Συνεχώς εμπλουτίζει το περιεχόμενό του ενώ εδώ και μερικούς μήνες απόκτησε ανανεωμένο site και λογότυπο και αποτελεί χώρος δράσης για «ανήσυχους» γονείς, «ενεργούς» νέους, «ανοιχτά» μυαλά που δεν εφησυχάζουν με τα τετριμμένα.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε χαρίσει χαμόγελα σε χιλιάδες γονείς και παιδιά ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο έχουμε διαθέσει περισσότερες από 3.000 διπλές προσκλήσεις σε πάνω από 1.000 δραστήρια μέλη μας. Οι αναρτήσεις στην ιστοσελίδα www.elamazi.gr έχουν ξεπεράσει τα 7.000 posts χάρη στα ενεργά μέλη και την συντακτική ομάδα.

Τα εγγεγραμμένα μέλη μας έχουν την δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς για διπλές προσκλήσεις, δημοσίευσης άρθρων ή εντυπώσεων από τις προσωπικές τους εμπειρίες, ανταλλαγής απόψεων σε θέματα πολιτισμού και κοινωνικά μεταξύ των μελών με διαδραστικό τρόπο.

Για τους κοινωφελείς σκοπούς του “ELAMAZI AMKE”, όλα τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας .

Τρόποι ενίσχυσης του έργου μας
Το “ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ” στηρίζεται κυρίως στις συνδρομές των μελών και όχι σε διαφημιστικές εταιρίες και πολυεθνικές (πχ Google) , ενώ τα banner που δημοσιεύονται προβάλλουν χορηγίες επικοινωνίας συνεργατών που συνήθως προσφέρουν ανταποδοτικά οφέλη στα μέλη πχ προσκλήσεις, δώρα διαγωνισμών, κ.α.

Για την κάλυψη των αναγκών του “ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ”, αποφασίσαμε την συνδρομή στο ποσό των 7 ευρώ/εβδομάδα, ενώ εσείς ταυτόχρονα απολαμβάνετε ποιοτικές παραστάσεις, εξαιρετικά βιβλία, μοναδικές επισκέψεις σε μουσεία, πολυχώρους και παιδοτόπους, πρωτότυπες προτάσεις απόδρασης κ.α. Aρκεί μόλις 1 ευρώ/ημέρα για να υποστηρίξεις το έργο μας και παράλληλα να κερδίζεις! Επίσης, θα συνεχίσουμε να δίνουμε την δυνατότητα συνδρομών μέσω SMS αλλά μόνο την Παρασκευή, την “FREEDAY” όπως έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και με πολλές προσφορές προς τα μέλη μας!

Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις επιχειρήσεις να γίνουν “ΧΟΡΗΓΟΙ/ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ” του “ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ” και να προβάλλονται καθώς και να δημοσιεύουν ΔΤ με ανακοινώσεις των υπηρεσιών τους με το ποσό των 100 ευρώ/χρόνο.

Γίνε Εθελοντής
Όλα τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας μας προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για τους κοινωφελείς σκοπούς του “ELAMAZI AMKE”. Σε καλούμε να μπεις στην ομάδα μας και να συμμετάσχεις εθελοντικά και πιο ενεργά στις δράσεις του “ΕΛΑΜΑΖΙ – ΑΜΚΕ”, ενισχύοντας το σπουδαίο έργο μας! Ενδεικτικά, τα πεδία δράσης που θέλουμε την βοήθειά σου σχετίζονται με τα social media, με επισκέψεις σε παιδότοπους, εστιατόρια, πάρκα αναψυχής, μουσεία κ.α. ενώ οι πρωτότυπες ιδέες σου είναι ευπρόσδεκτες!

Έλα μαζί μας και δώσε μας δύναμη να συνεχίσουμε στέλνοντας email στο με θέμα “ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ” και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

 

Ομάδα “ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ”

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η Νένα Μεντή γίνεται η Μαρίκα Κοτοπούλη επί σκηνής

Οι Λιόστρες στο σπίτι των Παραμυθιών