Στείλε σε φίλους

TO ELAMAZI ΠΑΕΙ ΒΟΡΕΙΑ

The Food Experience για όλη την οικογένεια στο Mediterranean Cosmos (10 – 24/3)

3 votes, average: 1,00 out of 1 (3 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

The Food Experience για όλη την οικογένεια στο Mediterranean Cosmos (10 – 24/3)

Το Mediterranean Cosmos μας προσκαλεί στο «The Food Experience», μια γαστρονομική πανδαισία, από τις 10 έως τις 24 Μαρτίου 2017.

Για άλλη μια χρονιά, ο αγαπημένος Nomad Chef, Ανδρέας Λαγός βρίσκεται μαζί μας στο Mediterranean Cosmos την Παρασκευή και το Σάββατο 10-11 και 17-18 Μαρτίου, για να μας οδηγήσει στα γευστικά μονοπάτια της μεσογειακής κουζίνας. Επιπλέον, μαζί με τη Νίκη Μηταρέα “μαγειρεύει” γαστρονομικές εκπλήξεις την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Για τους μικρούς φίλους του Mediterranean Cosmos, το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί παιδικά διαδραστικά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από φαγητά και γλυκά και να μάθουν τι τρώνε τα παιδιά σε άλλες χώρες. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν παιδικά διαδραστικά εργαστήρια εικαστικών στα οποία τα παιδιά θα δημιουργήσουν τα πιο χαριτωμένα καπελάκια του σεφ και πρωτότυπα τρισδιάστατα φρούτα.

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 με 21:30
Σάββατο: 10:00 με 20:30

Είσοδος ελεύθερη.

Mediterranean Cosmos
11ο χιλ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
τηλ: 2310 489 571

Στείλε σε φίλους

1 Σχόλιο

  1. Μακάρι να γίνει και στην Αθήνα.

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ!!!!!

Την Κυριακή παρακολουθήσαμε την παράσταση "Ένας δράκος μα ποιος δράκος¨ στο θέατρο Πόρτα. Δεν είχαμε ξαναεπισκεφτεί τον συγκεκριμένο χώρο και...

Close