Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EXEI ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και σας ζητάμε να μοιραστείτε μαζί μας στιγμές από τις ωραιότερες οικογενειακές σας διακοπές στο CLUB AGIA ANNA στην Β. Εύβοια ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και να κερδίσετε ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ 6 ήμερη διαμονή σε Bungalow για 2 ενήλικες και 2 παιδιά στο βραβευμένο CLUB AGIA ANNA στο διάστημα αμέσως μετά το τέλος των σχολείων καθώς και ΠΟΝΤΟΥΣ και ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ στο ELAMAZI!

Μην Καθυστερείτε, στείλτε ΑΜΕΣΑ τη συμμετοχή σας αφού η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει!!!

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να μας στείλετε τις εντυπώσεις σας και έως και 3 φωτογραφίες στην παρακάτω φόρμα όπου οι εντυπώσεις πρέπει να είναι δικές σας καθώς και τις φωτογραφίες να τις έχετε τραβήξει εσείς ενώ δεν είναι απαραίτητο να φαίνονται παιδικά πρόσωπα εάν δεν το επιθυμείτε!

Την Δευτέρα 27 Μαΐου οι εντυπώσεις σας θα αναρτηθούν στο elamazi.gr και θα ζητήσουμε από όλα τα ενεργά μας μέλη να ψηφίσουν τις καλύτερες κάνοντας LIKΕ μέχρι και την Παρασκευή, 31 Μαΐου!

Το Σάββατο 1 Ιουνίου, η συμμετοχή με τα περισσότερα LIKES θα κερδίσει το μεγάλο μας δώρο ενώ θα δοθούν ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ και ΠΟΝΤΟΙ σε όσους θα συμμετέχουν!

Συνολικά, τα δώρα του διαγωνισμού μας, είναι:

  1. Η ανάρτηση με τα περισσότερα LIKES θα κερδίσει το μεγάλο μας δώρο που είναι 6 ήμερη διαμονή (5 διανυκτερεύσεις) σε Bungalow για 2 ενήλικες και 2 παιδιά για τις ημερομηνίες 17/6-22/06 και μια 6μηνη ΣΥΝΔΡΟΜΗ στο ΕΛΑΜΑΖΙ
  2.  3 συμμετοχές με τα αμέσως περισσότερα LIKES θα κερδίσουν από μία 3μηνη ΣΥΝΔΡΟΜΗ στο ELAMAZI
  3. Η κάθε συμμετοχή στον διαγωνισμό θα κερδίσει αυτόματα 100.000 πόντους ενώ εάν η συμμετοχή αφορά εντυπώσεις από το CLUB AGIA ANNA θα κερδίσει αυτόματα 200.000 πόντους και 3μηνη ΣΥΝΔΡΟΜΗ στο ELAMAZI

Να πούμε ότι η διαμονή αφορά ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο διάστημα 17-22 Ιουνίου και δεν γίνονται αλλαγές στις ημερομηνίες ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας θα γίνει κλήρωση!

Επίσης, κάθε μέλος θα μπορεί να στέλνει μέχρι 3 συμμετοχές στον διαγωνισμό ενώ και στο διάστημα της ψηφοφορίας θα μπορούν να στέλνουν νέες συμμετοχές αλλά ΔΕΝ θα γίνονται εγγραφές νέων μελών για προφανείς λόγους!

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και μακάρι να κερδίζατε ΟΛΟΙ αφού στο CLUB AGIA ANNA εχουμε περάσει τις ωραιότερες καλοκαιρινές μας στιγμές και μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας εδώ ενώ μπορείτε να γνωρίσετε το CLUB AGIA ANNA κάνοντας κλικ στο https://www.clubagiaanna.gr