in

Summer Camps 2019 (Indoor- Outdoor- Vouliagmeni Nautica- Fun Olympic Games) από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναδράτου

Summer Camps 2019, τα βασικά προγράμματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

Για τα παιδιά που τελειώνουν το Nηπιαγωγείο, την A’ και B΄ Δημοτικού:

ετοιμάσαμε ένα πρόγραμμα πολλαπλών δραστηριοτήτων για το Indoor Camp, στο οποίο τα παιδιά παραμένουν στο Σχολείο κάνοντας- καθημερινά- αθλητικές δραστηριότητες (κολύμβηση, μίνι τένις, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ομαδικά παιχνίδια κ.ά.), θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές, ζωγραφική, υπολογιστές, μουσικοκινητική αγωγή και πολλά άλλα! Το δεκατιανό και το μεσημεριανό περιλαμβάνονται στην τιμή. Η ιδιαιτερότητα του προγράμματος αυτού είναι ότι τα παιδιά κάθε 45’ περίπου αλλάζουν και δραστηριότητα και υπεύθυνο εμψυχωτή- παιδαγωγό.

Για τα παιδιά που τελειώνουν τις τάξεις B’ Δημοτικού (ως δεύτερη επιλογή) μέχρι και Β’ Γυμνασίου:

υπάρχει το πρόγραμμα Οutdoor Camp που πραγματοποιείται μεταξύ Βουλιαγμένης, Mαλακάσας (Adventure Park) και Ακτής του Ήλιου στον Άλιμο οι οποίες περιλαμβάνουν μπάνιο στη θάλασσα, παιχνίδια σε θαλάσσια φουσκωτά, κατασκευές με άμμο, τραμπολίνο, τοξοβολία, αναρριχητικές διαδρομές, σε ένα πρόγραμμα με αρκετή περιπέτεια αλλά και με πολλή επαφή με τη φύση! Το μεσημεριανό συμπεριλαμβάνεται και το απολαμβάνουμε σε γνωστές ταβέρνες και εστιατόρια στους προορισμούς της κάθε ημέρας (΄Σαρδελάκι με θέα΄ και tylixto-Βουλιαγμένη, ΄Βolivar Beach-bar/restaurant΄- Άλιμος, ΄Συντριβάνι΄- Μαλακάσα) και περιλαμβάνει σαλάτα και κυρίως γεύμα.

Για παιδιά από Γ’ Δημοτικού μέχρι και Β’ Γυμνασίου:

υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο μοναδικό πρόγραμμα Vouliagmeni Nautica Camp σε συνεργασία με τον ΝΟΒ (Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης) που βρίσκεται απέναντι από τον Αστέρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιστιοπλοΐα, θαλάσσιο σκι, wind surf, kayak, sup, θαλάσσια παιχνίδια!

Για πρώτη φορά φέτος ετοιμάσαμε το Fun Olympic Games για παιδιά από Γ’ Δημοτικού μέχρι και Β’ Γυμνασίου:

πρόγραμμα με δραστηριότητες στο Ο.Α.Κ.Α., όπως κολύμβηση, αναρρίχηση, ποδόσφαιρο, μίνι βόλεϊ, μπάντμιντον, ράγκμπι, μπέιζμπολ, σοφτμπολ, κρίκετ, στίβος, σκοποβολή, ξιφασκία, τοξοβολία, μίνι γκολφ, ζούμπα, χάντμπολ, βόλεϊ.

Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά αυτά που έχουν καταξιώσει τα Summer Camps των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα Λιναρδάτου ως τα πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικά camps των δυτικών προαστίων προσθέτουμε πινελιές κάθε χρόνο, πάντα σε αναζήτηση της ιδανικής ισορροπίας ανάμεσα στην ψυχαγωγία, τη μάθηση και τη δημιουργία. Τα προγράμματα αυτά είναι ανοικτά και για παιδιά που δεν είναι μαθητές του σχολείου. Μην ξεχνάτε ότι πολλά ταμεία καλύπτουν το κόστος των camps. Ρωτήστε απευθείας τα ταμεία σας!

Αναλυτικά τα προγράμματα Camps 2019

Από τους ακόλουθους συνδέσμους μπορείτε να δείτε:

• φωτογραφίες του Indoor Summer Camp 2018: https://tinyurl.com/yapqgcfb
• φωτογραφίες του Outdoor Summer Camp 2018: https://tinyurl.com/ydy53qle
• φωτογραφίες του Vouliagmeni Nautica Camp 2018: https://tinyurl.com/y79ef85p

Αιτήσεις συμμετοχής και ενημερωτικά έντυπα φυλλάδια θα βρείτε στη γραμματεία μας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων για διευκρινίσεις ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του σχολείου (211 500 2300 εσωτ. 223 κα Δρακοπούλου) ή με τον υπεύθυνο των προγραμμάτων, κ.Τζαβάρα Αλέξανδρο (εσωτ.347).

Επειδή υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων σε κάποια προγράμματα, αν κάποια περίοδος καλυφθεί πριν την λήξη της προθεσμίας, έως τις 31/5. Δε θα υπάρξουν επιπλέον θέσεις.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι η κράτηση θεωρείται έγκυρη όταν γίνεται εξόφληση του ποσού.

Εκπαιδευτήρια Σ.Αυγουλέα – Λιναρδάτου

Α’ Σχολικό Συγκρότημα (Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό) | Αρκαδίου 63 – 65, 12 132 Περιστέρι, Τηλ.: 211 5002300, Fax: 210 5769969
Β’ Σχολικό Συγκρότημα (Γυμνάσιο, Λύκειο, Αθλητικό & Πολιτιστικό Κέντρο) | Ελ. Βενιζέλου 112 – 114, 12 132 Περιστέρι, Τηλ.: 211 5002300, Fax: 210 5773760

Δεν σου άρεσε; Ενημέρωσε μας!

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Σχόλια

Leave a Reply
  1. Πηγαίνει και ο Μαρίνος και ο Μάριος τα τελευταία 6 χρόνια και περνάνε κάθε χρόνο φανταστικά που δεν θέλουν να το αλλάξουν με κανένα αλλο! Δείτε το πρόγραμμα τους αλλά βιαστείτε μόνο γιατί εχει ακόμα πολύ λίγες θέσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0