Το αγάπησα!Το αγάπησα! ΣυμπαθητικόΣυμπαθητικό

Απάντησε σωστά και κέρδισε το παραμύθι “Το Στραβό Έλατο” του Νάσου Αθανασίου

ΕΛΗΞΕ!

Νικητής του διαγωνισμού είναι το μέλος:

Stavroulita!!!

————————————————————————

Οσοι απαντήσουν σωστά στην παρακάτω ερώτηση θα λάβουν αυτόματα συμμετοχή στην κλήρωση για το παραμύθι “Το Στραβό Έλατο” του Νάσου ΑθανασίουΣυνδέσου, απάντησε σωστά και κέρδισε!

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 23/12/2020 και την Πέμπτη 24/12/2020 θα γίνει η κλήρωση και θα ενημερωθεί ο νικητής.

Στην συνέχεια τα στοιχεία του τυχερού θα δοθούν στους υπεύθυνους για την αποστολή του παραμυθιού.

Περιγραφή βιβλίου:

Από όλα τα όμορφα έλατα του δάσους, ένα αστεράκι επέλεξε να πηγαίνει να κουρνιάζει μόνο σε ένα, στο ίδιο πάντοτε στραβό έλατο και σε κανένα άλλο.

Το αστεράκι αγάπησε το στραβό ελατάκι και το διάλεξε ανάμεσα σε όλα τα πανύψηλα και εντυπωσιακά δέντρα που υψώνονταν με περήφανη κορμοστασιά μέσα στο καταπράσινο δάσος.

Γιατί άραγε;

Tips: Μπορείς να ψάξεις την απάντηση εδώ.

Αυτό το post δημιουργήθηκε πολύ εύκολα, στείλε και εσύ τις δικές σου εντυπώσεις!

Δεν σου άρεσε; Ενημέρωσε μας!

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

7 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Απάντησε σωστά & κέρδισε 2 ΚΛΕΙΔΙΑ-ΚΩΔΙΚΟΥΣ για να δεις online την παράσταση «Ο Αμερικάνος» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη με τον Θανάση Σαράντο

Απάντησε και κέρδισε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο στις διαδικτυακές ξεναγήσεις στο Μουσείο Κοτσανά!