Το αγάπησα!Το αγάπησα! ΣυμπαθητικόΣυμπαθητικό

Ψήφισε και κέρδισε κωδικό για την παράσταση «O Ραφτάκος των λέξεων»

ΕΛΗΞΕ!

Νικητές τα μέλη:

  1. gerasimoula

  2. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΡΟΣ

———————————————————————————————————————

Συνδέσου, απάντησε και κέρδισε!

Οσοι απαντήσουν στην παρακάτω ψηφοφορία θα λάβουν αυτόματα συμμετοχή στην κλήρωση και δυο νικητές θα λάβουν κωδικό για την παράσταση «O Ραφτάκος των λέξεων».

Ο κωδικός θα είναι ενεργός για πρόσβαση στο video της παράστασης για 6 ημέρες και ένα επιπλέον video με τον Ραφτάκο, με θέμα «ΟΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ»

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 15/1/2021 και το Σάββατο 16/01/2010 θα γίνει η κλήρωση και θα ενημερωθούν οι νικητές.

Στην συνέχεια τα στοιχεία των 2 τυχερών θα δοθούν στους υπεύθυνους της παράστασης.

Tips: Μπορείς να ψάξεις την απάντηση εδώ.

Αυτό το post δημιουργήθηκε πολύ εύκολα, στείλε και εσύ τις δικές σου εντυπώσεις!

Δεν σου άρεσε; Ενημέρωσε μας!

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

4 Comments

Leave a Reply
  1. Η θεατρική Ομάδα μικρός νότος κανει φοβερες παραστάσεις. Εχουμε δει τις περισσότερες. Σας ευχαριστώ πολύ για την δυνατότητα που μας δίνουν να βλέπουν τα παιδια μας θεατρο σε τοσο δύσκολους καιρούς . Μας εχει λείψει φέτος παρα πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Απάντησε σωστά και κέρδισε 10 ΚΛΕΙΔΙΑ-ΚΩΔΙΚΟΥΣ για να επισκεφθείς το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό