Το αγάπησα!Το αγάπησα! ΣυμπαθητικόΣυμπαθητικό

Ψήφισε και κέρδισε ένα Ring Win προσφορά από την Oikopen

Ο Διαγωνισμός ΕΛΗΞΕ!

Μετά από κλήρωση νικητής είναι το μέλος του elamazi.gr

LGAGA5397


Συνδέσου και ψήφισε!

Με την ψήφο σου λαμβάνεις αυτόματα συμμετοχή στην κλήρωση με δώρο ένα επιτραπέζιο Ring Win προσφορά από την εταιρία Oikopen.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 26/11/2020 και την Παρασκευή στις 27/11/2020 θα γίνει η κλήρωση!

Περιγραφή Δώρου: RING WIN

Η απόλυτη ανατροπή σε ένα κλασσικό παιχνίδι με κάρτες! Βρες τις σωστές κάρτες και τοποθέτησε τις στο σημείο του σώματος που σου λένε οι οδηγίες μέχρι να συλλέξεις 5. Προσοχή! Πρέπει να είσαι ο πιο γρήγορος χωρίς να σου πέσει ούτε μία κάρτα!

Το Ring Win της Cayro the games είναι ένα παιχνίδι που εξασκεί την παρατηρητικότητα, τον συντονισμό ματιού-χεριού, την ταχύτητα και την συγκέντρωση.

Συσκευασία: Κουτί 24x24x5,5cm

Παίκτες: 2-5

Ηλικία: 6+

Λίγα λόγια για την Oikopen:

«H Oikopen είναι μια δυναμική και αξιόπιστη εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1994 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, κάποιους από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παιχνιδιών στη παγκόσμια αγορά.

Η Ομάδα OBBO, είναι το δημιουργικό κομμάτι της Oikopen, που δρα με φαντασία και χιούμορ. Δουλεύουμε για τα παιδιά άλλωστε! Στο Τμήμα Παραγγελιών και Διανομής έχουμε μόνον έναν στόχο. Να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας στην εξυπηρέτηση, από την υποβολή της παραγγελίας μέχρι και την παράδοση της σε εσάς. Η Καινοτομία, η Ποιότητα και η Αφοσίωση είναι οι βασικές αξίες της Oikopen που την καθιστούν ξεχωριστή στον ανταγωνισμό.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα – www.egifts.gr – όπου θα ενημερωθείτε για όλη την γκάμα των υψηλής ποιότητας προϊόντων ή στο fb facebook: https://www.facebook.com/Oikopen/


Αυτό το post δημιουργήθηκε πολύ εύκολα, στείλε και εσύ τις δικές σου εντυπώσεις!

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Σχόλια

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Οι γονείς σχολιάζουν τις συνδρομές στην ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ και κάνουν προτάσεις!

Ψήφισε και κέρδισε ένα Chicco Εκπαιδευτικό Τραπέζι Μεγαλώνω Και Μαθαίνω