Το αγάπησα!Το αγάπησα! ΣυμπαθητικόΣυμπαθητικό

Ψήφισε και κέρδισε ένα Chicco Εκπαιδευτικό Τραπέζι Μεγαλώνω Και Μαθαίνω

Ο Διαγωνισμός ΕΛΗΞΕ!

Μετά από κλήρωση νικητής είναι το μέλος του elamazi.gr

KAMPITAKISNIKOS


Συνδέσου και ψήφισε!

Με την ψήφο σου λαμβάνεις αυτόματα συμμετοχή στην κλήρωση με δώρο ένα Chicco Εκπαιδευτικό Τραπέζι Μεγαλώνω Και Μαθαίνω  προσφορά του Βιβλιοπωλείου “Η ΣΑΚΑ”.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 26/11/2020 και την Παρασκευή  27/11/2020 θα γίνει η κλήρωση! 

Περιγραφή Δώρου:

Νέο Εκπαιδευτικό Τραπέζι Μεγαλώνω και Μαθαίνω, από την συλλογή Talking Toys-Βillingual της εταιρίας Chicco. Διδάσκει τις πρώτες λέξεις και διασκεδάζει το παιδί σας με ήχους και τα ποιήματα που σχετίζονται με τον κόσμο της μαγειρικής, της κηπουρική, την τέχνη και τη μουσική. Χάρη στα πολλά αποσπώμενα στοιχεία, τα παιδί μπορούν να παίξει διαφορετικούς ρόλους και να μιμείται τους μεγάλους. Έτσι, η εκμάθηση γλωσσών γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική! Περισσότερες από 60 λέξεις, φράσεις, τραγούδια, διασκεδαστικούς ήχους και δραστηριότητες! Διδάσκονται στα Ελληνικά και Αγγλικά. Τα πόδια αφαιρούνται για να παίζει ακόμα και καθιστό κάτω.

Κατάλληλο για ηλικία από 12+μηνών.


Facebook: Βιβλιοπωλείο “η σάκα”

Instagram: vivliopoleio_i_saka

E- Shop: www.sakastore.gr

Αυτό το post δημιουργήθηκε πολύ εύκολα, στείλε και εσύ τις δικές σου εντυπώσεις!

Δεν σου άρεσε; Ενημέρωσε μας!

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

10 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Ψήφισε και κέρδισε ένα Ring Win προσφορά από την Oikopen

Ψήφισε και κέρδισε ένα επιτραπέζιο “Το Στόμα του Λύκου”