in

Το αγάπησα!Το αγάπησα! ΣυμπαθητικόΣυμπαθητικό

Singleparent.gr, το πρώτο site για τη μονογονεική και τη «διαφορετική» οικογένεια, στην Ελλάδα!

Το πρώτο site για τη μονογονεική και τη «διαφορετική» οικογένεια, στην Ελλάδα!

Υπάρχουν και γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι.

Τους συναντάς στις παιδικές χαρές, στα πάρτυ, στα σχολικά προαύλια να σέρνουν απ’ το χέρι δύο ζευγάρια παιδικά μανίκια.
Βιαστικοί και προβληματισμένοι μα πάντα χαμογελαστοί, δεν περιμένουν τα χειρότερα γιατί τα έχουν ήδη ζήσει.
Είτε από επιλογή είτε επειδή κάποιος άλλος το επέλεξε για αυτούς. Πολλές φορές πάλι, επειδή η άλλη πλευρά επέλεξε να υπάρχει… απέχοντας.

Η ζωή τους αλλαγμένη σε όλα τα επίπεδα. Τα οικονομικά τους συρρικνωμένα, ο κοινωνικός τους κύκλος πιο πολύ, “φίλοι” που δεν πίστευαν πως θα τους γύριζαν την πλάτη και η ψυχολογία με μακιγιάζ για να μην καταλάβουν τα παιδιά.
Μόνη τους έννοια, να μην πληγωθούν.

Για αυτούς τους ανθρώπους δημιουργήθηκε το http://singleparent.gr, το πρώτο site για τη μονογονεική και τη “διαφορετική” οικογένεια, στην Ελλάδα!

Το Singleparent.gr αφορά όλους τους διαζευγμένους, χήρους και ανύπαντρους γονείς, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται στη μονογονεική οικογένεια με τη στενή έννοια του όρου. Απευθύνεται εξίσου και σε όλους τους γονείς που αισθάνεστε μόνοι μέσα στο γάμο, σε όσους μεγαλώνετε τα παιδιά σας μόνοι επειδή ο άλλος γονέας έχει μεταναστεύσει για οικονομικούς λόγους ή στους γονείς που σκέφτεστε να χωρίσετε ή να το σώσετε και δεν ξέρετε πώς. Σε όσους έχετε φτιάξει ή σκέφτεστε να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας με έναν άλλον άνθρωπο, σε εσάς που βρίσκεστε ένα βήμα πριν γίνετε συνειδητά μονογονείς και γενικότερα σε όλες τις σύγχρονες μορφές οικογένειας που έφερε μαζί της η αλλαγή των εποχών και ειδικότερα η οικονομική κρίση.

Το Singleparent.gr ενημερώνεται σε τακτική βάση και περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη γνώση και βοήθεια, όπως:
– τις νομοθετικές ρυθμίσεις, τα επιδόματα, τα δικαιώματα και τα νομικής φύσης θέματα που σας αφορούν, συγκεντρωμένα και ενημερωμένα
– συμβουλές ψυχολογίας-παιδοψυχολογίας για το πώς να χειριστείτε τον εαυτό σας, τις σχέσεις σας και τα παιδιά
– τη στήλη «Οι ειδικοί, σας απαντούν» μέσω της οποίας οι συνεργάτες-ειδικοί του site απαντούν στις ερωτήσεις σας, τις οποίες μπορείτε να υποβάλλετε εδώ
– κατάλογο βοήθειας με όλους τους συλλόγους, τα κέντρα στήριξης και τους ξενώνες που μπορείτε να απευθυνθείτε.

Επιπλέον, έχουμε για εσάς πρακτικές ιδέες και προτάσεις που θα σας κάνουν να καλυτερεύσετε την καθημερινότητα σας και να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ στην ενότητα «Εξομολογήσεις» αλλά και στη σελίδα των Bloggers μονογονέων, θα διαβάζετε τις εμπειρίες των γύρω σας, του από πάνω, του απέναντι. Που ενδεχομένως να ζεί μια ζωή ίδια με τη δική σας αλλά, τρέχοντας όλη μέρα να τα προλάβετε όλα, μπορεί να μην το ξέρετε. Περιμένουμε και τις δικές σας εμπειρίες με email στο , την ηλεκτρονική μας διεύθυνση μέσω της οποίας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Στόχος μας να μεγαλώσουμε ευτυχισμένα παιδιά καταρρίπτοντας τα ταμπού και τους μύθους για τη μονογονεική και τη «διαφορετική» οικογένεια στην Ελλάδα. Να αντλήσουμε δύναμη, να προχωρήσουμε τη ζωή μας σε νέες βάσεις και να καταλάβουμε πως τελικά δεν είμαστε μόνοι. Ούτε οι μόνοι!

Τsingleστε μας στο Facebook: facebook.com/singleparent.gr
Τsingleστε μας στο Twitter: twitter.com/SingleparentGr
Στείλτε μας email:

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

1 Comments

Leave a Reply
  1. Μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου από επιλογή και πράγματι δεν γνωρίζω πολλούς στην ίδια καιτάσταση. Όντως αισθάνομαι διαφορετική και μόνη. Νομίζω θα με τονώσει πολύ και θα μοιραστώ προβλήματα και συναισθήματα. Πολύ καλό που έμαθα ότι υπάρχει!

Αφήστε μια απάντηση

Καλοκαιράκι γλυκό σαν καραμέλα… με την καλύτερη ομάδα ψυχαγωγίας ever!!!

Παρουσίαση για το Δεύτερο Φεστιβάλ του elamazi στον Παράδεισο του Παιδιού» στο Καπανδρίτι