Γνωρίστε τον Γιώργο και την Ελευθερία

Τα κεντρικά πρόσωπα του elamazi.gr είναι δύο γονείς: η Ελευθερία και ο Γιώργος. Χμμμ, μάλλον ξεχάσαμε κάποιον, αφού εάν δεν υπήρχε ο μικρός μας Μαρίνος, δεν θα υπήρχε απολύτως τίποτα σε αυτόν το διαδικτυακό τόπο!

Η αρχική μας επιθυμία ξεκίνησε το 2009 όταν θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν site με βασικό εργαλείο τον χάρτη, όπου όλοι οι γονείς της Αττικής- και της υπόλοιπης Ελλάδας πλέον – να μπορούν να μεταδώσουν την εμπειρία τους π.χ. για την λειτουργία ενός παιδότοπου ή για την ύπαρξη ενός πάρκου πολύ εύκολα! Επίσης, να συμμετέχουν ενεργά σε πολιτιστικές παραστάσεις (Θέατρο, φεστιβάλ, κλπ) με ειδική μειωμένη τιμή.

Παράλληλα με τους γονείς, οι ιδιοκτήτες παιδικών σταθμών, παιδότοπων, κλπ. ή οι διοργανωτές εκδηλώσεων (θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, κλπ.) να μπορούν πολύ εύκολα να προβληθούν εύκολα και για πάντα!

Τελικά η δική μας ανάγκη ήταν και ανάγκη πολλών άλλων γονιών δεν είναι τυχαίο ότι σε μόνο τέσσερις μήνες λειτουργίας είχαμε πάνω από 3000 εγγεγραμμένα μέλη ενώ πλέον έχουμε περισσότερες από 40.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα!

Συνεχείς έμπνευση αποτελούν οι δυο μικροί μας, ο Μαρίνος και ο Μάριος, όπου τα χαμόγελα τους μας δίνουν την κινητήρια δύναμη.

Αλλά και όλοι εσείς οι χαζομαμάδες και χαζομπαμπάδες – όπου όλα αυτά τα χρόνια μας κάνατε ένα απίστευτα δυναμικό και απόλυτα διαδραστικό site για “ψαγμένους γονείς” που θέλουν να γνωρίσουμε ένα όμορφο καινούργιο κόσμο στα παιδιά τους και να τους πλημμυρίσουν με μοναδικές εμπειρίες εφόδια για την ενήλικη ζωή τους.

Έτσι, από καρδιάς, να σας ευχηθούμε “Καλή πλοήγηση” αλλά και … καλή διασκέδαση αμέσως μετά.

Γιατί, η αληθινή ζωή ξεκινάει όταν κλείνουμε τον υπολογιστή …!!!

γιώργος & ελευθερία