in

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Πράσσειν Άλογα Κουκλοπαίζουμε; Παραστάσεις & Εργαστήρια 2019

Κουκλοπαίζουμε;  Παραστάσεις και Εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες για περιορισμένο χρόνο

Είστε έτοιμοι να «Κουκλοπαίξετε»;
Παραστάσεις και Εργαστήρια για περιορισμένο χρόνο με έκπτωση 23%!

Δίωρο εργαστήρι κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας & παράσταση, για παιδιά και ενήλικες, με έκπτωση στο πακέτο της συμμετοχής σας μόνο 10€!

Ελάτε να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε παρέα σε ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του κουκλοθεάτρου.


23/11 – 18:30 Γοργόνα, γοργονίτσα:

Παράσταση για ηλικίες: 3-15
Εργαστήριο για ηλικίες: 6-15

Εμπνευσμένη από το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν,”η μικρή γοργόνα” μέσα από τη βαθιά αγάπη που θα νοιώσει για τον πρίγκιπά της, θα λάμψει σαν φεγγάρι. [για παιδιά από 3 χρονών και ενήλικες]


30/11 – 18:30 Ο Ζαχαρωζυμωμένος:

Παράσταση για ηλικίες: 5-15
Εργαστήριο για ηλικίες: 6-15

Βασισμένο στο παραδοσιακό παραμύθι της Μάνης, απόδοσης Αθηνάς Μπίνιου. Η Ταρώ πλάθει τον ιδανικό σύντροφο αλλά μόνο μέσα από τις δυσκολίες της ζωής θα καταφέρουν να δημιουργήσουν την δική τους ευτυχισμένη οικογένεια. [για παιδιά από 5 χρονών και ενήλικες]


7/12 – 18:30 Η Γαϊδουρώ:

Παράσταση για ηλικίες: 3-15
Εργαστήριο για ηλικίες: 6-15

Μια παραχαϊδεμένη πριγκιποπούλα, από την απληστία της, θα μεταμορφωθεί σε πανάσχημη Γαϊδουρώ. Θα λυτρωθεί μόνο όταν μάθει να αγαπάει, να προσφέρεται και να συγχωρεί. Ο «μύθος» του Σαρλ Περώ σχολιάζει την υπεραπαιτητικότητα του παιδιού. [για παιδιά από 3 χρονών και ενήλικες]


14/12 – 18:30 Μαμά μου, ΜΟΥ!:

Παράσταση για ηλικίες: 2-6
Εργαστήριο για ηλικίες: 5-7

Μια τρυφερή και ευφάνταστη παράσταση που εξοικειώνει τα παιδιά με τον αποχωρισμό από την μαμά τους για να εργαστεί. Ακολουθεί βιωματικό εργαστήριο με γονείς και παιδιά. [για παιδιά από 2 έως 6 ετών με τους γονείς τους]

Το εργαστήριο αυτής της παράστασης είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Είναι για μικρότερα παιδιά. Φέρτε μαζί σας το αγαπημένο λούτρινο του παιδιού σας. Θα σας μάθουμε πως να του δώσετε ζωή, πως να το εμψυχώσετε, πως να διηγηθείτε  ιστορίες με αυτό.


21/12 & 28/12: Ο Χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει:

Παράσταση για ηλικίες: 2-9
Εργαστήριο για ηλικίες: 6-12

Παράσταση για τον Κύκλο του Νερού με αφορμή την ιστορία του Μάνου Κοντολέων. Παρουσιάζει την σχέση του ανθρώπου με το νερό μέσα από ένα αγόρι και έναν χιονάνθρωπο στο πέρασμα των εποχών και των χρόνων. [για παιδιά από 2 έως 8 ετών με τους γονείς τους]

Παρουσιάζουμε τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε», περνώντας ένα όμορφο και δημιουργικό ταξίδι με παραστάσεις και εργαστήρια Κατασκευής και Εμψύχωσης στο Κουκλόσπιτο Πράσσειν Άλογα!

Κατασκευάζουμε μία απλή κούκλα από εφημερίδες και χρωματιστά χαρτιά. Στην συνέχεια θα την στολίσουμε όπως μας αρέσει δίνοντάς της τον προσωπικό μας χαρακτήρα. Μετά, θα μάθουμε να την ζωντανεύουμε και θα παίξουμε μαζί παιδιά και ενήλικες!

Ελάτε μαζί μας να σας καθοδηγήσουμε δια ζώσης για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και ο διαγωνισμός μας «Κουκλοπαίζουμε» απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες, ενώ για κάποιους ενήλικες μπορεί να χρησιμεύσει και ως εργαλείο δουλειάς (π.χ. εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς).

Ενιαίο κόστος συμμετοχής (εργαστήρι & παράσταση):10€ ανά άτομο

Τιμή εισιτηρίου για εργαστήριο: 7€ ανά άτομο

Τιμή εισιτηρίου μόνο για την παράσταση: 6€ ανά άτομο
Περιορισμένος αριθμός θέσεων!

ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ:https://prasinaloga.gr/koyklopaizoyme/

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Αφήστε μια απάντηση

(SOLDOUT) (27-29 Δεκεμβρίου): “Έλα μαζί” για 3η χρονιά στον Μύλο των Ξωτικών με διαμονή στο ξενοδοχείο THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5*!

Αρσέν και Φαντομά Το μυστήριο του αδέσποτου σκυλάκου