Στείλε σε φίλους

SITES & BLOGS / ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

“Πάμε διακοπές! γονείς και παιδιά μαζί σχεδιάζουμε ένα ανέμελο καλοκαίρι!” στο ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ «Ανθρώπων Βήματα» (23/6)

3 votes, average: 1,00 out of 1 (3 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

“Πάμε διακοπές! γονείς και παιδιά μαζί σχεδιάζουμε ένα ανέμελο καλοκαίρι!” στο ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ «Ανθρώπων Βήματα» (23/6)

Ετοιμάζοντας τις βαλίτσες για το καλοκαίρι, γονείς και παιδιά συναντιούνται σε μια κοινή, ενδυναμωτική εμπειρία. Ένα τρίωρο εργαστήριο για όλη την οικογένεια, όπου θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τα όνειρά τους για τις καλοκαιρινές διακοπές, να ακούσουν ο ένας τον άλλον, να συνταιριάξουν ανάγκες και προσδοκίες.

Λίγο πριν … Πάμε διακοπές!

  • Γονείς και παιδιά μαζί βάζουμε στόχο στη σχέση, στη χαρά, στην ηρεμία!
  • Δημιουργούμε στιγμές παύσης και επαφής με τη φύση!
  • Συντονιζόμαστε με τους καλοκαιρινούς ρυθμούς!
  • Επιτρέπουμε την ανεμελιά, ακόμα και τη βαρεμάρα!
  • Τολμάμε να ξεκινήσουμε …δίαιτα πλούσια στα στοιχεία της φύσης, με περιορισμό στις οθόνες!

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, το απόγευμα, γονείς και παιδιά μαζί θα δουλέψουν σε ομάδες, θα σχεδιάσουν τις διακοπές, όπως πραγματικά εξυπηρετούν την κάθε οικογένεια και όχι όπως «πρέπει». Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης, οι οικογένειες θα επεξεργαστούν την εμπειρία τους έξω στη φύση, στο διπλανό πάρκο, σε μια μικρή βόλτα που θα προσφέρει μια ανάπαυλα, μια γεύση φροντίδας και συντονισμού με τους ρυθμούς του καλοκαιριού.

Το εργαστήριο για γονείς και παιδιά «Πάμε διακοπές!», στο Κέντρο Οικογενειακής Θεραπείας «Ανθρώπων Βήματα» στην Ηλιούπολη, έχει στόχο να προσφέρει ένα διάλειμμα στους πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και στα «πάρα πολλά» που εγκλωβίζουν γονείς και παιδιά.  Έχει στόχο να προσφέρει ένα αντάμωμα ανθρώπων και ονείρων. Απευθύνεται σε γονείς και παιδιά, από τη σχολική ηλικία μέχρι την εφηβεία.  Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρία και γνώση, ανοιχτά και ελεύθερα, χωρίς κανόνες ή «οδηγίες», να προσφέρουν και να πάρουν έμπνευση και ιδέες για ένα καλοκαίρι, ουσιαστικά ξέγνοιαστο.

γονείς Απλά! Προστατεύουμε την παιδική ηλικία!

www.goneisapla.gr

Πάμε διακοπές! γονείς και παιδιά μαζί σχεδιάζουμε ένα ανέμελο καλοκαίρι!  στο ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ «Ανθρώπων Βήματα» (Σαρανταπόρου 4, Ηλιούπολη)

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, ώρες: 17:30 έως 20:30

Συντονίζουν: Βούλα Δημητρίου, Σύμβουλος Οικογένειας – Ψυχοθεραπεύτρια, Λαμπρινή Σταμάτη, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Συντονίστρια ομάδων «γονείς Απλά!»

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ ανά οικογένεια

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6997 715382 ή στο email [email protected]

Δείτε το event στο facebook!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ «Ανθρώπων Βήματα», επισκεφθείτε το:  https://www.facebook.com/familychildtherapy/

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ & ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ «γονείς Απλά!»

Επικοινωνήστε με την Λαμπρινή Σταμάτη στο *[email protected]  ή επισκεφθείτε τα:         http://www.goneisapla.gr | http://www.facebook.com/goneisapla.gr

Στείλε σε φίλους

2 Σχόλια

  1. ενδιαφέρον

  2. Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα.

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες βιβλιοπροτάσεις από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Θοδωρής Παπαθεοδώρου Άπαιχτοι ντετέκτιβ  Υπόθεση: Εξαφανισμένα (υπέροχα) αγόρια Εικονογράφηση: Λέλα Στρούτση Σειρά: Γνώσεις και δραστηριότητες (Ηλικία: Από 9 ετών, Εξώφυλλο:...

Close