in

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Παιδική Ζώνη με Πλανηταριακές Προβολές & Επιστήμη της Χλαπάτσας στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο

Κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο υποδέχεται τους μικρούς του φίλους και φίλες με όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις παραστάσεις γεμάτες από περιπέτειες στη Γη και στο Διάστημα!

Όλα τα Σαββατοκύριακα έως και 1 Δεκεμβρίου

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

Στις 10:30 «Lucia: Το μυστικό των Πεφταστεριών».

Στην παράσταση αυτή οι δύο φίλοι, ο Τζέιμς Χειμέριος, ο ταξιδιάρης πιγκουίνος από τον Νότιο Πόλο, και ο Βλαδίμηρος Τσέχοφ, ο φιλικός αρκούδος από τον Βόρειο Πόλο, ξεκινούν το ταξίδι τους στο Διάστημα με το Polaris, το αυτοσχέδιο διαστημόπλοιό τους. Χτυπημένοι από έναν μετεωρίτη, θα προσγειωθούν απότομα στους πρόποδες μίας Προκολομβιανής πυραμίδας και θα συναντήσουν την Λουτσία, ένα κολιμπρί που λατρεύει τα βράχια. Αναρωτιούνται για τα πεφταστέρια και τους μετεωρίτες και γι’ αυτό ταξιδεύουν ως το φεγγάρι και από εκεί έως την ζώνη των αστεροειδών, ώσπου τελικά καταλήγουν στον πυρήνα ενός κομήτη! Με οδηγό τους την υπόθεση, την παρατήρηση και την ανάλυση, βρίσκουν τις απαντήσεις που αναζητούν και επιστρέφουν με ασφάλεια στην Γη! Η παράσταση αυτή απευθύνεται σε παιδιά 5-9 ετών.

Στις 11:30 ακολουθεί η παράσταση «Ο μυστηριώδης κύριος Τιλτ». 

Στην παράσταση αυτή δυο αδέλφια, η Άννι και ο Μαξ, προσπαθούν να αναπαραστήσουν σωστά τις εποχές σε μία σχολική εργασία, αλλά κάτι πάει στραβά. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν το λάθος, ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι πάνω, κάτω…. κι έξω από την Γη, με ξεναγό ένα ρομπότ: τον μυστηριώδη κύριο Τιλτ. Στο τέλος του ταξιδιού τα δυο αδέλφια θα έχουν καταλάβει το λάθος τους στην σχολική εργασία, και θα έχουν ανακαλύψει την πραγματική αιτία που προκαλεί τις εποχές. Με την βοήθεια του κύριου Τιλτ θα έχουν εντέλει κατανοήσει ότι για να λύσουν ένα πρόβλημα αρκεί κάποιες φορές να βλέπουν τα πράγματα υπό … άλλη γωνία! Η παράσταση αυτή απευθύνεται σε παιδιά 5+.

Στις 12:30 την σκυτάλη παίρνει «Ο Θάνατος των Δεινοσαύρων», μία παράσταση για τους λίγο μεγαλύτερους φίλους μας από 10 ετών και άνω.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, στην εποχή της αδιαφιλονίκητης κυριαρχίας των δεινοσαύρων πάνω στην Γη, αλλά και της μυστηριώδους εξαφάνισής τους.

Εναλλακτικά στις 12:30 οι φίλοι μας μεταξύ 6 και 12 ετών μπορούν να έρθουν σε επαφή με την «Επιστήμη της Χλαπάτσας», φτιάχνοντας χλαπάτσες!

Για περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο «Επιστήμη της Χλαπάτσας», καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Αγοράστε ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας πατώντας εδώ.

Ψηφιακό Πλανητάριο

Λ. Συγγρού 387, 175 64 Π.Φάληρο

τηλ: 210 94 69 600

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Αφήστε μια απάντηση

Πρεμιέρα 25/11 Κρούμκα: Μια νέα χειμωνιάτικη ιστορία με άρωμα Χριστουγέννων στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο

DANCING IN THE RAIN 2 στο Christmas Theater