Ονειρόσκαλα

 

Η Ονειρόσκαλα είναι ένα εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης που λειτουργεί από το 2009 στη Ν.Μάκρη. Είναι ένας χώρος ιδιαίτερα προσεγμένος, που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη. Αποτελείται από δύο ορόφους. Στο πάνω επίπεδο είναι δύο χώροι που γίνονται προγράμματα όπως : εικαστικά εργαστήρια, εργαστήρια ζωγραφικής, μουσικοκινητική αγωγή, κουκλοθέατρο και θεατρικό παιχνίδι. Στο κάτω επίπεδο είναι το θεατράκι μας, όπου εκτός από τις παραστάσεις πραγματοποιούνται και θεατρικά εργαστήρια. Η Ονειρόσκαλα λειτουργεί καθημερινά από το πρωί, όπου πραγματοποιούνται εργαστήρια για παιδιά προσχολικής ηλικίας, μέχρι αργά το απόγευμα, όπου γίνονται εργαστήρια για παιδιά δημοτικού. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις όπως : παραστάσεις, πάρτυ, προβολές και οτιδήποτε άλλο ζητηθεί και μπορεί να γίνει στην Ονειρόσκαλα. 

58 σχόλια
  • oneiroskala
   oneiroskala says:

   Ευχαριστούμε..Αξίζει να απαντάς σε όλα τα σχόλια..Είτε θετικά είτε αρνητικά μας δίνουν δύναμη και κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι! Η αγάπη είναι το μόνο που, ιδιαίτερα στις μέρες μας,βοηθάει να κάνουμε ωραία και ποιοτικά “πράγματα”..Ευχαριστούμε και πάλι!

 1. fotinikalitsi
  fotinikalitsi says:

  Η φωτο σε προδιαθέτει ευχάριστα. Όσο για την απόσταση, με καιρό σαν τον σημερινό, μόνο καλό θα μας κάνει, γιατί μια εκδρομούλα είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Βλέπω όμως πως ευκολότερα θα ξεκινούσαμε απο Αθήνα παρά κάποιοι άλλοι αρκετά πιο κοντινοί. Μπράβο για τις δραστηριότητες, σας εύχομαι να έχουν ανταπόκριση.

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση