in

Το αγάπησα!Το αγάπησα! ΣυμπαθητικόΣυμπαθητικό

Ο Καραγκιόζης στο ΚΠΙΣΝ: Περισσότερες παραστάσεις τον Αύγουστο

Ο Καραγκιόζης στο ΚΠΙΣΝ: Περισσότερες παραστάσεις τον Αύγουστο για μικρούς και μεγάλους

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας των παραστάσεων Καραγκιόζη από τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών του Άθω Δανέλλη τον Ιούλιο, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνει 5 ακόμα παραστάσεις τον Αύγουστο,  επιπλέον των προγραμματισμένων για τις Δευτέρες στα Πανοραμικά Σκαλιά.

Οι νέες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον Θόλο στον Λαβύρινθο, τη νέα εγκατάσταση που εγκαινιάστηκε κατά το Summer Nostos Festival και κατασκευάστηκε χάρη σε δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή.

Ο Άθως Δανέλλης, ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες καραγκιοζοπαίκτες, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ακολουθήσουν τον αγαπημένο λαϊκό ήρωα στις περιπέτειές του και να γελάσουν με την καρδιά τους.

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

Tετάρτη 14/08 στις 21.00, Θόλος στον Λαβύρινθο – Ο Καραγκιόζης στο πανηγύρι

Ο Δεκαπενταύγουστος βρίσκει τον Καραγκιόζη στην πόλη. Δεν είναι όμως μόνος του, αφού οι αγαπημένοι του φίλοι επίσης δεν έφυγαν. Έτσι, μαζί με τον Χατζηαβάτη ετοιμάζουν τις δικές τους εορταστικές εκδηλώσεις, που είναι γεμάτες κέφι και γέλιο.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή στο SNFCC.org

H προεγγραφή θα ξεκινήσει την Τρίτη 30/07 στις 13.00.

Πέμπτη 15/08 στις 21.00, Θόλος στον Λαβύρινθο – Εκδρομή στο χωριό

Ανήμερα της Παναγίας η γειτονιά αδειάζει αφού όλοι θέλουν να φύγουν για να ξεκουραστούν έστω και για λίγες ώρες. Η οικογένεια του Καραγκιόζη ετοιμάζεται κι εκείνη για μια μικρή απόδραση που θα έχει όμως απρόσμενη και κωμική εξέλιξη.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή στο SNFCC.org

H προεγγραφή θα ξεκινήσει την Τρίτη 30/07 στις 13.00.

Tετάρτη 21/08 στις 21.00, Θόλος στον Λαβύρινθο – Γάμος χωρίς νύφη

Ο Καραγκιόζης μαζί με τον αχώριστο φίλο του τον Χατζηαβάτη, προσπαθούν να βοηθήσουν τον αγαπημένο φίλο τους κύριο Αναξίμανδρο που παντρεύει την κόρη του. Χωρίς να το καταλάβουν θα βρεθούν μπερδεμένοι σε μια από τις πιο κωμικές τους περιπέτειες.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή στο SNFCC.org

H προεγγραφή θα ξεκινήσει την Τρίτη 06/08 στις 13.00.

Πέμπτη 22/08 στις 21.00, Θόλος στον Λαβύρινθο – Ο φτωχότερος πλούσιος

Μια απίθανη φάρσα που βρίσκει τον Καραγκιόζη να κληρονομεί, χωρίς καθόλου να το περιμένει, μια τεράστια περιουσία. Δεν γνωρίζει όμως αν θα καταφέρει να ξεπεράσει ένα μεγάλο εμπόδιο για να την αποκτήσει και να την χαρεί. Το γέλιο, βέβαια, είναι σίγουρο.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή στο SNFCC.org

H προεγγραφή θα ξεκινήσει την Τρίτη 06/08 στις 13.00.

Τετάρτη 28/08 στις 21.00, Θόλος στον Λαβύρινθο – Συλλάβετε τον Καραγκιόζη!

Τι σκάρωσε πάλι ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων; Και πώς θα μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά του, αφού κανείς δεν τον υποστηρίζει και όλοι είναι εναντίον του εκτός από τον πιστό και αχώριστο φίλο του, τον Χατζηαβάτη;

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή στο SNFCC.org

H προεγγραφή θα ξεκινήσει την Τρίτη 20/08 στις 13.00.

Οι ήδη ανακοινωμένες παραστάσεις κάθε Δευτέρα του Αυγούστου στα Πανοραμικά Σκαλιά είναι με σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

Δευτέρα 05/08 στις 21.00, Πανοραμικά Σκαλιά – Η γέννηση του κολητηριού

Την πρώτη ημέρα της ζωής του, το Κολητήρι θα γίνει πρωταγωνιστής σε μια απίθανη ιστορία, αφού ο Πασάς βλέπει στο νεογέννητο την εκπλήρωση μιας παλιάς, βαριάς προφητείας. Μια κωμική περιπέτεια από τις πιο επιτυχημένες του είδους.

Δευτέρα 12/08 στις 21.00, Πανοραμικά Σκαλιά – Το φάντασμα της νύχτας

Ο Καραγκιόζης, που εργάζεται στο σπίτι του παράξενου γερο-Μεχμέτ, προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη του αφεντικού του και τον αγαπημένο της. Βρίσκεται όμως μπλεγμένος σε μια πολύ παράξενη ιστορία.

Δευτέρα 19/08 στις 21.00, Πανοραμικά Σκαλιά – Οι τρεις μάγοι

Σε αυτήν τη λαογραφική κωμωδία, τρεις μάγοι που καταφθάνουν στην πόλη κατά τη διάρκεια του μεγάλου πανηγυριού, γίνονται αντικείμενο θαυμασμού με τα απίθανα τεχνάσματά τους. Μέχρι, βέβαια, να βρεθεί στη μέση ο πανέξυπνος Καραγκιόζης!

Δευτέρα 26/08 στις 21.00, Πανοραμικά Σκαλιά – Το προξενιό του τσιγκούνη

Μια πανέξυπνη κωμωδία με πρωταγωνιστή, όπως πάντα, τον Καραγκιόζη. Αυτή την φορά, στην προσπάθεια να βοηθήσει τον νεαρό φίλο του, Δημοσθένη, και να οικονομήσει λίγα χρήματα, βρίσκει τον μπελά του.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.

Το Θέατρο Σκιών, καθώς και η πλειονότητα των εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).                 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας SNFCC.org

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ μετακομίζει στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

O Baby Shark στο Πόρτο Ράφτη