Στείλε σε φίλους

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Oι PLAYMOBIL Super 4 επέστρεψαν!

6 votes, average: 1,00 out of 1 (6 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Oι PLAYMOBIL Super 4 επέστρεψαν!

 

Oι PLAYMOBIL Super 4 επέστρεψαν!!!

 

Ο ιππότης Άλεξ, η πειρατίνα Ρούμπι, η νεράιδα Χαρά και ο πράκτορας DNA, είναι οι ήρωες της φανταστικής σειράς PLAYMOBIL Super 4, που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Όλοι μαζί αντιμετωπίζουν απίστευτες περιπέτειες σε διαφορετικούς κόσμους.

 

Τα νέα 6 παιχνίδια, εμπνευσμένα από την τηλεοπτική σειρά, έρχονται να συμπληρώσουν τα ήδη επιτυχημένα σετ. Εκτός από τους ήρωες, τις εντυπώσεις κερδίζουν και τα νέα οχήματα, οι λεπτομέρειες των οποίων κάνουν τις εμπειρίες των παιδιών αξέχαστες.

 

Με το πειρατικό Chameleon, οι Super 4 μετακινούνται με ταχύτητα σε όλους τους κόσμους. Χάρη στα κανόνια που εκτοξεύουν οβίδες, το αρχηγείο των τεσσάρων φίλων μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και τους πιο μοχθηρούς κακούς. Η Ρούμπι και ο πατέρας της (ο Ρούμπενς) βρίσκονται πάνω στο σκάφος για την υπεράσπισή του.

 

Ο κακός μάγος Στερν μετέτρεψε κατά λάθος μία ήρεμη γατούλα σε έναν τρομερό Πράσινο Δράκο. Καβαλώντας τον μεγάλο δράκο, είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ακόμα και τα πιο ύπουλα σχέδιά του. Ευτυχώς ο Άλεξ, ο αρχηγός των Super 4, έχει ήδη ζητήσει βοήθεια από την ομάδα του.

 

Ο πονηρός επιστήμονας Δόκτως Χ μόλις μας παρουσίασε την τελευταία του εφεύρεση: «το Skyjet» με την λειτουργία μεταμόρφωσης και τη δυνατότητα εκτόξευσης ρουκετών, κλέβει τις εντυπώσεις. Αλλά ο DNA έχει την δική του απάντηση και ακούει στο όνομα: FulguriX (Φάλγκουρι Εξ) !

Αυτό το ιπτάμενο όχημα, με τον εκτοξευτή δίσκων και το drone, είναι πανέτοιμο για οποιαδήποτε περιπέτεια προκύψει.

 

Ο Μεγάλος Μαϊμουμού, ο οποίος γρήγορα μετακινείται σε όλες τις επιφάνειες χάρη στο σχοινί αναρρίχησης είναι και αυτός εδώ! Και φυσικά ο γλυκύτατος Σπίθας μας παρουσιάζει τους καινούργιους του φίλους. Θα καταφέρουν άραγε να πιάσουν τον μικρό Τ-Ρεξ;

 

Η φιλία ανάμεσα στους ήρωες που συνδυάζεται με την φαντασία των μικρών παιδιών κάνουν τους Super 4 ανίκητους. Τα νέα 6 σετ προστίθενται και συνδυάζονται και με τα υπόλοιπα φανταστικά θέματα της PLAYMOBIL.

Μπορείς να κάνεις τα πάντα με τους Super 4 ήρωες!

 

Για παιδιά ηλικίας 5+ ετών.

 

H Ρούμπι με το πειρατικό Chameleon (κωδ. 9000)

O Άλεξ με τον πράσινο δράκο (κωδ. 9001)

O DNA με το FulguriX (κωδ. 9002)

Ο Δόκτωρ Χ και το Skyjet του (κωδ. 9003)

Ο Μεγάλος Μαϊμουμού (κωδ. 9004)

Ο Σπίθας με τους φίλους του και παγίδα για τον Τ-Ρεξ (κωδ. 9006)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® Super 4 is a Trademark of morgen studios GmbH, Germany
© morgen studios GmbH, Berlin, and Method Animation, Paris | License: morgen studios GmbH, Berlin

Στείλε σε φίλους

1 Σχόλιο

  1. αγαπημένα PLAYMOBIL

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνεχίζονται «Οι Οδύσσειες της Προϊστορίας» στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Β Κύκλος Κυριακάτικων Περιπάτων στο Μουσείο: «Οι Οδύσσειες της Προϊστορίας» Στο πλαίσιο των δράσεων που συνοδεύουν την επετειακή έκθεση «Οδύσσειες»,...

Close