in

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

My Playce Ψυχικό

Το My Playce, ένα κέντρο παιχνιδιού, δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης για παιδιά από 18 μηνών έως 6 ετών, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2008 στο Ν. Ψυχικό από τη Μάγια Αλιβιζάτου, Ph.D. Παιδοψυχολόγο και την Αλεξία Βερνίκου, Μ.Α. Ψυχολόγο- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα του My Playce έχουν ως στόχο την ανάδειξη των οπτικοκινητικών, κοινωνικών και καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, την καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης και την ενίσχυση της ανεξαρτησίας τους.

 Παράλληλα το My Playce στο πλαίσιο των προγραμμάτων του, προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και της δημιουργικότητας των παιδιών τους.

Ακόμα, προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων από εξειδικευμένους επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και τους γονείς τους.

Και φέτος στο MyPlayce, συνεχίζονται τα επιτυχημένα προγράμματα:

 • οι μικροί πρωταθλητές (γυμναστική)
 • οι μικροί σκούφοι (μαγειρική)
 • οι μικροί Πικάσο (ζωγραφική)
 • οι μικροί συνθέτες (μουσική)
 • το playgroup στην Αγγλική γλώσσα
 • ο χορός
 • judo

Το MyPlayce, από τον Οκτώβριο του 2011, επέκτεινε τις δραστηριότητες του στα Βόρεια Προάστια, με ένα νέο κέντρο παιχνιδιού, δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης στη Νέα Ερυθραία (Εκάλης 37 Νέα Ερυθραία) προσφέροντας σε παιδιά και γονείς, τα αναγνωρισμένα προγράμματα του MyPlayce με τον άρτιο επαγγελματισμό των στελεχών του.

Το MyPlayce στο πλαίσιο της πεντάχρονης λειτουργίας του, επιπλέον των προγραμμάτων του, διαθέτει τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του αλλά και το έμπειρο στελεχιακό του δυναμικό για την διοργάνωση ξεχωριστών εταιρικών παιδικών εκδηλώσεων αλλά και ατομικών εκδηλώσεων για τους πελάτες του.

Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας και ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματά μας και για τις δυνατότητες διοργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων που ξεχωρίζουν!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6727630 ή επισκευθείτε το http://www.myplayce.gr/

Δεν σου άρεσε; Ενημέρωσε μας!

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

6 Comments

Leave a Reply
 1. αγαπητο elamazi εχω την εντυπωση οτι σε καποιους διαγωνισμους εχουν μεινει τα παλια σχολια και ο κοσμος βλεποντας το ενα σχολιο ΔΕΝ δηλωνει δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα κοιταξτε το και σεις..
  ευχαριστω

 2. Την Παρασκευή πήγαν οι κόρες μου (6 και 4 ετών) για μάθημα στο My Place Ψυχικού. Γύρισαν κατενθουσιασμένες. Μια ώρα μιλούσαμε για το πόσο ωραία πέρασαν. Η μικρή παρακολούθησε μάθημα μαγειρικής, μου έφερε κιόλας τάρτα πατάτας από τα χεράκια της.Συμπάθησε πάρα πολύ τη κοπέλα που τα καθοδηγούσε. Θέλει πολύ να ξανάπάει, μάλιστα με έβαλε να της δείξω στο site και τις φωτογραφίες από τους χώρους που κινήθηκε.
  Η μεγάλη παρακολούθησε τους μικρούς Picasso. Παρ’ όλο που είναι κλειστό παιδί, δεν σταμάτησε να μου λέει πόσες φίλες έκανε και πόσο καλή ήταν η κυρία που τους έκανε το μάθημα. Της άρεσαν όλα, ο χώρος, οι άνθρωποι, η διακόσμηση.
  Ο καλός μου δε, που σε κάτι τέτοια συνήθως βαριέται θανάσιμα, ήρθε με τις καλύτερες εντυπώσεις για το πόσο οργανωμένος είναι ο χώρος και τη φιλική διάθεση του προσωπικού.
  Πήγαμε με αφορμή τις προσκλήσεις που κερδίσαμε από το elamazi (ευχαριστώ Γιώργο και Ελευθερία) αλλά νομίζω ότι θα γίνουμε θαμώνες.

 3. κ εμείς χάρη στο elamazi γνωρίσαμε το myplace και μας άρεσε πολύ, η κόρη έκανε ζωγραφική και το ευχαριστήθηκε, όλο ρωτάει πότε θα ξαναπάμε, εντύπωση της έκανε και η μαγειρική που έκαναν τα παιδιά στη δίπλα αίθουσα. ώραιος χώρος αν και σε όροφο δεν σε πνίγει κερδίζει τα παιδιά με την ποικιλία χρωμάτων, ζεστοί άνθρωποι, θα ξαναπάμε σίγουρα

Αφήστε μια απάντηση