Όσα μέλη έχουν ενεργή συνδρομή θα μπορούν να εξαργυρώνουν πόντους και να κερδίζουν διπλές προσκλήσεις ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ σε όλους τους διαγωνισμούς του elamazi!

Η χρέωση για την συνδρομή  σου στην ΕΛΑΜΑΖΙ ΑΜΚΕ ξεκινάει από 7€/εβδομάδα  και θα μας βοηθήσεις να συνεχίσουμε την λειτουργία της ενώ μπορείς να διαβάσεις εδώ τα αποτελέσματα της έρευνας καθώς και τα σχόλια που έχουν στείλει τα μέλη μας για τις συνδρομές τους!

Κάνε κλικ στο “Επιλογή” και στην συνέχεια πλήρωσε ακόμα και εάν δεν έχεις λογαριασμό Paypal πληρώνοντας με την πιστωτική ή την χρεωστική σου κάρτα μέσω “Paypal Checkout”

Επίπεδο Τιμή  
WEEKLY_PASS(19-25/10) 7.00€ τώρα. Επιλογή
MONTHLY_PASS(1-31/10) 12.00€ τώρα. Επιλογή

← Επιστροφή στην Αρχική

 

Εάν δεν επιθυμείς την online πληρωμή της συνδρομής σου μέσω «Paypal Checkout»  μπορείς να καταθέσεις σε κάποιο υποκατάστημα (ή ηλεκτρονικά μέσω e-banking) επιλέγοντας τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό και στην συνέχεια να μας ενημερώσεις με email στο ή στο “Αφήστε ένα μήνυμα”:

  • Εθνική Τράπεζα: 702/006238-36
  • IBAN:GR5901107020000070200623836

Δικαιούχος: ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΑΜΚΕ

(Κωδικός SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRΑΑ)

Μην ξεχάσεις μόνο να αναφέρεις ως ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ το ονοματεπώνυμο σου για να ταυτοποιήσουμε την κατάθεση και η ενεργοποίηση/ανανέωση της συνδρομής θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Κι εάν οι πόντοι σου δεν είναι αρκετοί για να κερδίσεις προσκλήσεις, μπορείς να αγοράσεις 100.000 πόντους με 10€ κάνοντας κλικ εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δε γίνονται δεκτές κάρτες: Αmerican Express – Diners

 


Στήριξε μας!

Επειδή στο elamazi δεν υπάρχουν μεγάλοι χορηγοί και διαφημιστικές εταιρίες αλλά εσύ, για να υποστηρίξεις τη λειτουργία μας και να συνεχίσουμε να σου προσφέρουμε προσκλήσεις και δώρα, μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να ανανεώσεις την συνδρομή σου online και να πληρώσεις ηλεκτρονικά με την πιστωτική ή την χρεωστική σου κάρτα, ακόμα και εάν δεν έχεις λογαριασμό στο PAYPAL!

 Τις ημέρες ΔΕΥ-ΠΕΜΠΤΗ οι διαγωνισμοί είναι διαθέσιμοι σε όλους σύμφωνα με τα όρια προσκλήσεων του κάθε διαγωνισμού ενώ τις υπόλοιπες ημέρες (ΠΑΡ-ΣΑΒ-ΚΥΡ) μπορούν να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση ακόμα και τα μέλη που δεν έχουν ενεργή συνδρομή για να δοκιμάσουν την υπηρεσία μας!

Δωρεάν συνδρομή θα δοθεί σε οικογένειες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που χρειάζονται την στήριξη όλων μας, για να συνεχίσουν να έχουν τα παιδιά τους πρόσβαση στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία και θα ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Και να ξέρεις ότι ακόμα και τα 7 είναι πολύτιμα για την λειτουργία και την ανάπτυξη του elamazi ενώ η αξία που θα σου ανταποδώσουμε είναι πολύ μεγαλύτερη!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το elamazi δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημα αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών.

—————–

Τί είναι το Paypal;

Το PayPal είναι ένας τρόπος πληρωμής που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσω μεταφοράς χρημάτων online. Ο λογαριασμός σας στο PayPal πρέπει να χρηματοδοτείται από έναν τραπεζικό λογαριασμό, μια πιστωτική κάρτα ή έναν χρεωστικό λογαριασμό. Με έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να κάνετε αγορές εύκολα χωρίς να πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μια αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PayPal, κάντε κλικ εδώ.

Είναι ασφαλής η αγορά πόντων;

Το elamazi.gr χρησιμοποιεί συστήματα ασφαλούς κωδικοποίησης SSL 128 bit σε όλα τα πεδία που ενδέχεται να εισάγετε προσωπικά δεδομένα (στοιχεία επικοινωνίας, κ.τ.λ.). Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων από και προς το elamazi.gr

Για τις πληρωμές μέσω Paypal κανένα στοιχείο πληρωμής (πχ αριθμός κάρτας, τράπεζα κλπ) δεν αποθηκεύεται στους servers του elamazi.gr και η επικοινωνία σας γίνεται με την απ’ ευθείας σύνδεση σας με το Paypal. Μετά το πέρας της συναλλαγής σας, ενημερωνόμαστε για το ποσό πληρωμής, το ονοματεπώνυμο και το email του προσώπου που έκανε την κατάθεση: Για παράδειγμα, λαμβάνουμε μήνυμα:

“You received a payment of €22.50 EUR from ELENI TSAKA ()”

και οι πόντοι μεταφέρονται online στον λογαριασμό σας!

Έκανα κάποιο λάθος, μπορούν να μου επιστραφούν τα χρήματα;

Εάν διαπιστώσετε κάποιο λάθος, ενημερώσετε μας άμεσα και τα χρήματα θα σας επιστραφούν 100% ενώ θα αφαιρεθούν και οι πόντοι που τυχόν προστέθηκαν στον λογαριασμό σας

Υπάρχει κάποιο site με οδηγίες για την δημιουργία λογαριασμού Paypal;

Αναζητώντας στο internet, βρήκαμε το επίσημο site με οδηγίες εδώ αλλά και ένα ελληνικό οδηγό με χρήσιμες συμβουλές εδώ και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τις οδηγίες και μέσα σε 5 λεπτά θα έχετε τον δικό σας Paypal λογαριασμό