in

Καθήλωσαν οι TURETSKY CHOIR & SOPRANO στο Christmas Theater

Τα μουσικά σύνολα «TURETSKY CHOIR & SOPRANO» καθήλωσαν με «ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ» και το ελληνικό κοινό, με δύο μεγαλειώδεις συναυλίες!

ΔΕΙΤΕ τις καλύτερες στιγμές από την εκδήλωση
https://www.youtube.com/watch?v=2jUGlMVC1GQ

Ο μουσικός μαραθώνιος των «Turetsky Choir & Soprano» που ξεκίνησε τον Μάιο του 2021 στην επέτειο για τα 80 χρόνια από την έναρξη του «Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου» (1941-1945) έκανε στάση και στην Ελλάδα!

Τα διεθνούς φήμης σύνολα «Turetsky Choir & Soprano» συμπεριέλαβαν για πρώτη φορά την Ελλάδα στην παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο «Τα Τραγούδια που Μας Ενώνουν» και βρέθηκαν την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Κήπου και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στην Αθήνα στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου.

Οι περίφημες χορωδίες Turetsky Choir και Soprano με τη δύναμη της μουσικής ενώνουν όλους τους ανθρώπους σε όποια εθνότητα ή θρησκεία κι αν ανήκουν, χτίζουν γέφυρες φιλίας μεταξύ κρατών, εμπνέουν στους ανθρώπους θετικά συναισθήματα και διαδίδουν ένα μήνυμα παγκόσμιας ειρήνης.

Τον Μάιο του 2021 στην επέτειο για τα 80 χρόνια από την έναρξη του «Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου» (1941-1945) ξεκίνησαν την επετειακή περιοδεία τους. Η περιοδεία τους φέρει ένα ειρηνικό μήνυμα ενώ σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους τα σύνολα έχουν ήδη ενώσει περισσότερες από πέντε γενιές σε 20 χώρες.

Οι σολίστ της χορωδίας, 5 γυναίκες και 8 άνδρες, με απίστευτα υψηλές φωνητικές ικανότητες ξεσήκωσαν με τον έντονο ρυθμό, το δυνατό παλμό, το μπρίο και την ενέργεια τους το ελληνικό κοινό, που τους χάρισε το πιο θερμό και εγκάρδιο χειροκρότημά του.

Το πρόγραμμα, σε σκηνοθεσία του διάσημου διευθυντή Mikhail Turetsky, συνδυάζει τραγούδια για την ειρήνη, την αγάπη και τον ανιδιοτελή ηρωισμό. Τα σύνολα τραγουδούν σε επτά διαφορετικές γλώσσες.

Η ανδρική Χορωδία του M.Turetsky ιδρύθηκε το 1989 και αποτελείται από σολίστ με καταπληκτικές φωνές που καθώς συνδυάζονται επί σκηνής δημιουργούν εκπληκτικές αρμονίες μεταξύ τους. Τους συνοδεύει μία ορχήστρα ταλαντούχων μουσικών. Το ρεπερτόριο τους δεν γνωρίζει σύνορα – από το διεθνές κλασικό τραγούδι στο ροκ, από την ποπ στην όπερα, από την τζαζ έως τις λαϊκές επιτυχίες και την παραδοσιακή μουσική.

Από την άλλη μεριά το εξαίσιο γυναικείο σύνολο Soprano, συνδυάζει διαφορετικές φωνές, από σοπράνο έως μέτσο. Μάλιστα, κάθε μία σολίστ διακρίνεται για το δικό της ξεχωριστό στυλ τραγουδιού, με απεριόριστες δυνατότητες.

Τα διεθνούς φήμης σύνολα Turetsky Choir και Soprano εμφανίζονται πάντα ζωντανά καταφέρνοντας να συνδυάζουν την αρμονία και την καθαρότητα του ακαδημαϊκού τραγουδιού με την πολύχρωμη συναισθηματικότητα και την καλλιτεχνική ποιότητα. Πάντα με μία σφραγίδα υψηλών φωνητικών δεξιοτήτων κάτι που το ελληνικό κοινό αναγνώρισε ενθέρμως!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 Θέατρο Κήπου
ΑΘΗΝΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 Εξωτερικός χώρος του Ζαππείου

Από Δήμητρα Τσιαούση

Είμαι η Δήμητρα, δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τις παρασταστικές τέχνες και τις ποιοτικές αποδράσεις για μεγάλους και μικρούς με έφερε στο ΕΛΑΜΑΖΙ. Μαζί θα «ζουμάρουμε» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διδαχής!

Αφήστε μια απάντηση

Η εντυπωσιακή Λίμνη των Κύκνων στο Christmas Theater

Αηδονάκια=διασκέδαση