in ,

ICE AGE – ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ…!

Είδαμε την έκθεση ICE AGE – ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ… στον Ελληνικό Κόσμο!!! Είχε εντυπωσιακά εκθέματα σε φυσικό μέγεθος με επιβλητικό των σκελετό από το Μαμούθ!!! Άλλη μια καλή προσπάθεια του Ελληνικού Κόσμου θα πω….
Στο τέλος είχε χώρο που ζωγράφιζαν τα παιδιά, είχε συγκριτικό πόστερ να μετρήσεις το ύψος σου σε σχέση με ένα προϊστορικό ζώο….ωραία ήταν…αλλά μου φάνηκε μικρή, ίσως γιατί δεν παρακολουθήσαμε την παράσταση στο Θόλο (μιας και την είχαμε παρακολουθήσει το Καλοκαίρι)!
Επίσης να σημειώσω πως δεν είχε μειωμένα εισιτήρια για παιδιά και ανέργους…

Ωραία βόλτα, αλλά πολύ δαπανηρή για τον χρόνο που διήρκεσε!

Από anastgeka

Είμαι η Αναστασία και είμαι μαμά ενός 4χρονου αγοριού! Προσπαθούμε διαρκώς να κάνουμε διαφορετικά πράγματα για να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα!

13 Comments

Leave a Reply
  1. Όταν το συνδυαστικό εισιτήριο (θόλος και έκθεση) για 4 άτομα είναι 35 ευρώ, θεωρώ το να έχεις δωρεάν προσκλήσεις για την έκθεση και να πληρώνεις 32 ευρώ μόνο για τον θόλο ακούγεται παράλογο.
    Επίσης η παρατήρησή μου είναι πως η συγκεκριμένη δράση του ελληνικού κόσμου χάνει την αξία της για πολλούς και διάφορους λόγους…η έλλειψη επίβλεψης του χώρου από αρμόδιο προσωπικό δίνει την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να τρέχουν στους διαδρόμους κάνοντας φασαρία και αγγίζοντας συνεχώς τα εκθέματα, πράγμα που καθιστά αδύνατο στους υπολοίπους να παρατηρήσουν και να διαβάσουν τις αναγραφόμενες πληροφορίες…επίσης οι κατασκευές, αν και ογκώδεις, φάνηκαν πρόχειρες και αρκετά ψεύτικες με φτηνά υλικά (τρίχωμα, αφρώδες, υφασμάτινα και πλαστικά στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των προσώπων) και η μηχανική κίνηση δεν βοήθησε καθόλου την προσπάθεια για προσομοίωση…όσο για τον θόλο, αν και οι πληροφορίες της παραγωγής ήταν ενδιαφέρον, ενόχλησε η καθόλου καλή ανάλυση στην εικόνα και φυσικά καθότι πολύ μικρότερος από το ευγενίδειο ίδρυμα, δε θα περιμέναμε να έχει το διπλάσιο κόστος…Τέλος τυχαία μάθαμε ότι με το ίδιο εισιτήριο μας επιτρέπεται η είσοδος στις άλλες δυο εκθέσεις που διαθέτει ο ελληνικός κόσμος…όμως “Τα παλιά παιχνίδια” είναι πραγματικά πολύ παλιά, κακοδιατηρημένα και αδιάφορα και βρίσκονται στοιβαγμένα σε βιτρινούλες και γωνιές μέσα σε δυο δωμάτια καθόλου επιμελημένα-κάτι σαν αποθήκη, ενώ οι “Ιστορίες ανδρείας” δεν κινούν καθόλου το ενδιαφέρον καθότι τα εκθέματα μοιάζουν να μην είναι τίποτα περισσότερο από χάρτες και συγγράμματα ναυτικών, εφόσον ο χώρος είναι παντελώς άδειος και δεν υπάρχει κάποιος ίσως ξεναγός για να σε παρακινήσει να ασχοληθείς.
    Η ταινία διαρκεί 35 λεπτά και στην έκθεση μένεις περίπου το ίδιο.
    Τέλος δεν υπάρχει κάποιο συνδυαστικό εισιτήριο για ανέργους.

  2. Kαι εγώ με την σειρά μου ερχομαι να συμφωνήσω με τα προηγούμενα σχόλια. Η έκθεση ήταν πάρα πολύ μικρή και δυστυχώς δεν υπήρχε θέση για την προβολή που έγινε στον θόλο.
    Σχετικά με την έκθεση των παλιών παιχνιδιών ήταν τόσο μικρή που δεν υπάρχει λόγος σχολιασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Ο εκδικητής-Αλλιώς τι μπορεί να κάνει κάποιος για το παιδί του

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής « Το χαμόγελο της…‘ΒατΡαπουνζέλ’ – Μικροί Δημιουργοί, Μεγάλοι Ζωγράφοι» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ ( 11 & 12/11)