in

«Η Χιονονιφάδα θέλει να γίνει η νέα Χιονάτη» από τις εκδόσεις Ιβίσκος

XIONONIFADA HIGH

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα παραμύθι στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα!

Ένα κοριτσάκι νομίζει ότι θα γίνει η νέα Χιονάτη, είναι όμορφη και πιστεύει ότι αυτό αρκεί για να κάνει ένα πρίγκιπα να την αγαπήσει. Τι ρόλο παίζει η νέα γυναίκα του μπαμπά της; Μπορεί να είναι καλή και να την αγαπάει; Πόσο αλλάζει η Χιονονιφάδα μέσα από τις περιπέτειές της στο δάσος; Πόσο την βοηθάνε τα ζώα;

A little girl thinks that she is going to be the new Snow White, she is beautiful and she believes that it is enough to get a prince to love her. What role does her dad’s new wife play? Can she be nice and love her? How much does Snowflake change through her adventures in the forest? How much do the animals help her?

Συγγραφέας:  Νίνα Λαδοπούλου

Εικονογράφος: Γλυκερία Λαδοπούλου

Εκδόσεις: Ιβίσκος

Σχήμα: 17 Χ 25

Σελίδες: 40

Είδος: Παραμύθι

Κατηγορία: Παιδική Λογοτεχνία

ISBN:   978-618-5093-20-4

Τιμή: 9,80 ευρώ

Σχόλια για το βιβλίο:

H Νίνα πάντα έγραφε… Σχεδόν από την ηλικία της Χιονονιφάδας… Επίσης, η Νίνα ήταν πάντα ευαίσθητη, μάλλον γεννήθηκε έτσι. Και μάλλον γι’ αυτό έγραφε, οπότε η μοίρα της ήταν προδιαγεγραμμένη. Κάποτε θα γινόταν συγγραφέας. Επίσης, πρέπει να σας πω ότι δεν μου έκανε καμία εντύπωση που ξεκίνησε με αυτό το είδος της λογοτεχνίας. Νομίζω ότι της πηγαίνει πολύ, γιατί κάπου έπρεπε να διοχετεύσει όλη της την τρυφερότητα. Άλλωστε η ηρωίδα, που έφτιαξε, της μοιάζει πολύ. Έχει και αυτή αγάπη και περιέργεια για όλους και για όλα. Επίσης, της αρέσει να ταξιδεύει και να μαζεύει γνώση κι εμπειρίες, να βοηθάει τους ανθρώπους, προσπαθώντας να προβλέπει τους κινδύνους, που τους απειλούν, να δίνει χαρά και αισιοδοξία, να κάνει το καλό στους άλλους, γιατί έχει καταλάβει ότι μόνο το καλό γεννάει καλό.

Παιδιά, μεγάλα και μικρά, η Νίνα ξεκίνησε το ταξίδι μαζί με τη Χιονονιφάδα της. Θα είναι όμορφο ταξίδι, πιστέψτε με! Και τι καλά που είμαστε όλοι καλεσμένοι της! Σ’ ευχαριστούμε, Νίνα!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ

Ηθοποιός – Σκηνοθέτης

Tα κείμενα της Νίνας Λαδοπούλου τα βρήκα πρωτότυπα ως εγχείρημα προκειμένου να παρουσιάσουν μέσα απ΄την ίδια δομή ιστορίας τα διάφορα στάδια εξέλιξης της προσωπικότητας ενός ανθρώπου εστιάζοντας κάθε φορά σ΄ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Τα κειμενα εχουν συγκεκριμενη θεματολογια και ειναι διδακτικά, καθως περνανε πολλα μηνυματα και εχουν γρηγορη εξελιξη. Τα θέματα που θίγονται είναι εμφανή και έχουν σχέση με τη διαφορετικότητα, το σεβασμό, την αλληλεγύη, τη διαχείρηση θυμού, την αγάπη, τη βελτίωση και ανάπτυξη της προσωπικότητάς μας.

Γενικά η προσπάθειά της είναι εξαιρετική και εύχομαι να συνεχίσει να γράφει

Β. ΤΕΡΖΗΣ

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού

 

Από Eleftheria

Είμαι η Ελευθερία.. περήφανη μαμά του έφηβου πια Μαρίνου (13 ετών) & του Μάριου (10 ετών). Πάντα μας άρεσαν οι βόλτες, μακρινές και κοντινές ώστε να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά μας! Πλέον τα ταξίδια μας είναι διαφορετικά... καθώς έχουμε περάσει αρκετές πίστες!

Ακόμα όμως θέλουμε να μαθαίνουμε για νέα μέρη, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, να γνωρίζουμε άλλους γονείς με το ίδιο στόχο, να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας!

Αφήστε μια απάντηση

Εντυπώσεις από την παιδική παράσταση ”Ο Σταυρής των σφονδυλιών”

15 Totally Brain-Shattering Optical Illusions