in

Gymboree Play & Music

[av_slideshow size=’gallery’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’3′]
[av_slide id=’65415′]
[av_slide id=’65416′]
[av_slide id=’65417′]
[av_slide id=’65418′]
[av_slide id=’65419′]
[av_slide id=’65420′]
[av_slide id=’65421′]
[av_slide id=’65422′]
[/av_slideshow]

Είμαστε Παγκόσμιοι Ηγέτες στα προγράμματα ανάπτυξης των παιδιών προσχολικής ηλικίας

Στο Gymboree Play & Music, εσείς και το παιδί σας θα αναπτύξετε δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και μακροχρόνια φιλία. Τα προγράμματα στο Gymboree είναι ειδικά σχεδιασμένα από εξειδικευμένους επιστήμονες να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να μάθουν και αναπτυχθούν μέσα από το παιχνίδι. Τα προγράμματα μας επίσης θα σας βοηθήσουν να μάθετε το παιδί σας – πως να συμμετέχετε σε αυτά και πως να συμβάλλετε στην ανάπτυξη του – ενώ απολαμβάνετε το παιχνίδι μαζί του.

Baby Play (0-6 μηνών)
Εξερεύνηση των αισθήσεων του μωρού σας ξεκινώντας από τα νεογέννητα. Το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένο στα νεογέννητα.

Play & Learn (6 μηνών – 5 ετών)

Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αποτελείται από 6 επίπεδα και ενθαρρύνει την ανάπτυξη του παιδιού μέσα από το παιχνίδι και την μάθηση. Το κάθε επίπεδο εστιάζει και υποστηρίζει τους στόχους ανάπτυξης που προσπαθεί να επιτύχει το παιδί στην συγκεκριμένη ηλικία.

Music (6 μηνών – 5 ετών)

Ενισχύει την ανάπτυξη του παιδιού σας και την αγάπη για τη μουσική μέσα από το τραγούδι, το χορό, το διαδραστικό παιχνίδι/κινησιολογία και τα μουσικά όργανα.

Art (18 μηνών – 5 ετών)

Ενθαρρύνει την φαντασία και την εκφραστικότητα του παιδιού σας μέσα από μία ποικιλία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων

Sports  (3 -5 ετών)

Ενθαρρύνει τις υγιεινές συνήθειες και την θετική στάση ως προς την άσκηση μέσα από την διασκέδαση και τα αθλητικά παιχνίδια.

Family (όλες οι ηλικίες)

Ελάτε με τα παιδιά σας στο ίδιο πρόγραμμα και απολαύστε διασκεδαστικές μαθησιακές δραστηριότητες που έχουν δημιουργηθεί για αδέλφια και φίλους.

School Skills (3-5 ετών)
Αναπτύσσει βασικές κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες που χρειάζονται για το σχολείο και γενικότερα για την μετέπειτα ζωή μέσα από την μάθηση της γλώσσας, της τέχνης, της εξερεύνησης, των πειραμάτων, του ομαδικού παιχνιδιού και πολλών άλλων.

Gymboree on the Go

Το Gymboree on the Go μεταφέρει την ίδια υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων, που εμπιστεύονται οι γονείς στα Gymboree Play and Music Κέντρα σε όλο τον κόσμο, σε εξωτερικές εγκαταστάσεις όπως βρεφικούς σταθμούς, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημιουργικά και αθλητικά κέντρα και πολλά άλλα.

Πώς μπορώ να δοκιμάσω ένα δωρεάν μάθημα;

Μπορείτε είτε να εγγραφείτε σε ένα δοκιμαστικό δωρεάν μάθημα στο website μας αποστέλλοντας Αίτηση εγγραφής σε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ή να καλέστε το κέντρο ή να μας επισκεφτείτε και να το προγραμματίσουμε. Σε περίπτωση που εγγραφείτε ηλεκτρονικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα στην συγκεκριμένη τάξη και ώρα που έχετε επιλέξει.

Όταν έρθετε στο κέντρο μας να παρακολουθήσετε το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και επιθυμείτε να κρατήσετε την θέση στη συγκεκριμένη ώρα και μέρα σαν νέο μέλος, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο χώρο της υποδοχής.

Σε ποιον απευθύνεται το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα;

Σε όλους τους ενήλικες, είτε είναι γονείς, γιαγιάδες ή παππούδες, θείος ή θεία ή άτομα που έχουν αναλάβει την φροντίδα του παιδιού ή έχουν παιδιά δικά τους μέχρι 5 χρονών και θα ήθελαν να μάθουν για το πρόγραμμα του Gymboree.

Ποιος είναι ο βασικός σκοπός ενός δωρεάν δοκιμαστικού μαθήματος;

Δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες να έρθουν να επισκεφτούν το κέντρο μας, να συναντήσουν την έμπειρη ομάδα των δασκάλων μας και να εξοικειωθούν με το περιβάλλον της τάξης και του εκπαιδευτικού προγράμματος που αντιστοιχεί στο ηλικιακό επίπεδο του παιδιού τους.

Πόσο συχνά γίνεται ένα μάθημα και ποια είναι η διάρκεια του;

Κάθε μάθημα ενός συγκεκριμένου προγράμματος γίνεται μια φορά την εβδομάδα την ώρα που έχετε επιλέξει κατά την εγγραφή σας. Τα μαθήματα όλων των κυρίων προγραμμάτων έχουν διάρκεια 45 λεπτών εκτός από το μάθημα της Τέχνης που διαρκεί 50 λεπτά. Μπορείτε να εγγραφείτε σε περισσότερα από ένα πρόγραμμα.

 

Επικοινωνία:

web: www.gymboree.gr

Τοπικά Gymboree:
Gymboree Λάρισα

Αλ. Παπαναστασιου 62, Λάρισα 41222
Τηλ.: +30 2410 549999
Fax: +30 2410 549889
E-Mail: 

 

 

Δεν σου άρεσε; Ενημέρωσε μας!

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

19 Comments

Leave a Reply
 1. Πολύ ενδιαφερον Το κοστος συμμετοχής ποιο είναι??? Ποιες ώρες γινονται τα προγραμματα ποιες μερες??? Μπορουν να κάνουν κατι σχετικο στα σχολεία σε παιδικους???? Μας πεφτει λίγο μακρια η Ερυθραία. Ασ μας δωσουν περισσότερες πληροφοριες Πολυ ενδιαφερον

  • Οι τιμές κυμαίνονται από 200-300 ευρώ το τρίμηνο και συχνά υπάρχουν διάφορα πακέτα προσφορών. Για πληροφορίες και για δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα καλέστε μας στο 2108001610. Το πρόγραμμα μας μπορείτε να το βρείτε στο http://gymboree.gr/files/137/2012%20color%20sched%20final%20grk%2020%209%2012.pdf . Σχετικά με το τρίτο ερώτημα σας υπάρχει ειδικό πρόγραμμα Gymboree On the Go που δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεται μέρος των προγραμμάτων και σε σχολεία, παιδικούς κλπ.
   Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!!

  • Ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας!!
   Οι τιμές κυμαίνονται από 200-300 ευρώ το τρίμηνο και συχνά υπάρχουν διάφορα πακέτα προσφορών. Για πληροφορίες και για δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα καλέστε μας στο 2108001610.

  • Ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας!!
   Οι τιμές κυμαίνονται από 200-300 ευρώ το τρίμηνο και συχνά υπάρχουν διάφορα πακέτα προσφορών. Για πληροφορίες και για δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα καλέστε μας στο 2108001610.

 2. Το διαβασα εδω κ ξεκινησαμε κ εμεις! Ο μικρος μου ειναι 15 μηνων κ ειναι ενα πολυ ζωηρο παιδακι που επιτελους βρηκε κατι να του αρεσει! Μαζι του περναω κ εγω πολυ καλα ειναι η αληθεια! Ομορφος, καθαρος χωρος κ καθε εβδομαδα αλλαζουν το σκηνικο! Τιμες ακριβουτσικες ομως…

 3. Στο δοκιμαστικό μάθημα που πήγαμε ήταν μόνο 4 παιδάκια κ φυσικα μας άρεσε κ ολα ηταν καλα κ γραφτηκαμε κ μας ειπαν οτι τα τμηματα ειναι μικρα! Καθε βδομαδα ομως τα παιδακια γίνονται κ πιο πολλα κ πολλες φορες με το καθε παιδι μπαινουν κ οι 2 γονεις οποτε μεσα σε μια αιθουσα που δεν αεριζεται ειναι μαζεμενα 25 ατομα! Καλο θα ηταν να υπαρχει ενα όριο ατομων σε καθε τμημα κ να υπαρχει σωςτη ενημερωςη πριν γραφτουμε κ πληρωςουμε! Κ ολα αυτα με 200 ευρω το τρίμηνο που δεν τα λες λιγα!

Αφήστε μια απάντηση