in ,

Το αγάπησα!Το αγάπησα!

Γράμμα Προς και Από τον Άη Βασίλη!

Γράφει η Αγγελική Καλέμη

Πως να γράψετε το Γράμμα Προς τον Άη Βασίλη αλλά και Πως να λάβετε Γράμμα Από Εκείνον!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε. Τα μολύβια ετοιμάστηκαν και οι μικροί μας ανυπομονούν να γράψουν το πιο σημαντικό γράμμα όλης της χρονιάς, Το Γράμμα Προς τον Άη Βασίλη.

Πόση μαγεία, φαντασία και λαχτάρα μπορεί να χωρέσει σε λίγες σελίδες;

Η παιδική αθωότητα φοράει τα γιορτινά της και ταξιδεύει στον Βόρειο Πόλο με όχημα την ειλικρίνεια , την αμεσότητα και χείμαρρο συναισθημάτων. Ο Άγ. Βασίλης με τη βελούδινη κόκκινη φορεσιά του, καθισμένος μπροστά από το τζάκι, αναμένει τους σάκους με τα γράμματα των παιδιών από όλο τον κόσμο,  που του φέρνουν τα μικρά ξωτικά.

Πως να γράψετε το Γράμμα Προς τον Άη Βασίλη;

Τη φετινή χρονιά τα ΕΛΤΑ πρωτοπορούν και φέρνουν διαδικτυακά τον ίδιο τον Άγιο , για να σας δείξει πώς να γράψετε το γράμμα σας, πώς και πού να το ταχυδρομήσετε, αλλά κυρίως, πώς να νιώσετε ακόμα πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων!

Ο Άγιος Βασίλης μέσα από το site https://hohoho.elta.gr/ μοιράζετε μαζί μας τα μυστικά του και άλλες συμβουλές του με μεγάλη χαρά!

Στο ίδιο site θα βρείτε εκτυπώσιμα γράμματα, παιχνίδια αλλά και ένα πολύτιμο χάρτη με τα καταστήματα που βρίσκονται πιο κοντά στο σπίτι σας, με το ειδικό κόκκινο γραμματοκιβώτιο ή το κίτρινο των ΕΛΤΑ. Μην ξεχάσετε να γράψετε στον φάκελο «Προς τον Άγιο Βασίλη», το αργότερο έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Για εγγυημένη επιτυχία, σας δίνω και κάποιες πρόσθετες μαμαδοσυμβουλές:

Extra Tips:

  • Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τα ξωτικά για την πολύτιμη βοήθειά τους.
  • Περιέγραψε του πόσο τον αγαπάτε και γιατί.
  • Αναφέρετε τις καλύτερες πράξεις που κάνατε όλη τη χρονιά.
  • Γράψτε τις ευχές σας για το επόμενο έτος.
  • … και φυσικά  τα δώρα που επιθυμείτε  να σας φέρει.
  • Βάλτε φαντασία, χρώμα και την υπογραφή σας.
  • Τέλος, στείλτε του και μια φωτογραφία σας για να τη βάλει πάνω από το τζάκι του.
  • Μαμάδες και Μπαμπάδες, βγάλτε φωτογραφία, σκανάρετε ή φωτοτυπία των παιδικών γραμμάτων πριν τα ταχυδρομήσετε. Κάντε μια συλλογή που θα αποτελέσει σίγουρα πολύτιμη παρακαταθήκη αναμνήσεων τους.

Και αφού τα στείλετε όμως τι γίνεται; … περιμένετε μικροί μεγάλοι με ανυπομονησία το δώρο ή την ανταπόκριση του στις επιθυμίες σας. Φανταστείτε την έκπληξη και την χαρά αν λάβουν ένα γράμμα από τον ίδιο τον  Άγιο Βασίλη!

Γράμμα Από τον Άη Βασίλη!

Σκεφτείτε τον ενθουσιασμό που θα νιώσουν τα παιδάκια σας, αν τα φετινά Χριστούγεννα λάβουν στα χεράκια τους ένα γράμμα από τον Άγιο της καρδιάς τους, που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε εκείνα!

Ζήστε το θαύμα των Χριστουγέννων σπίτι σας, εκπλήσσοντας ευχάριστα τα παιδιά μέσα από τα πακέτα της εξειδικευμένης εταιρίας https://www.santamail.gr/

Ανακαλύψτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία με τα πακέτα τoυ SantaMail , τα οποία περιλαμβάνουν:

Προσωποποιημένο Γράμμα απ’ τον Άγιο Βασίλη με το όνομα και την πόλη του κάθε παιδιού!

Ό Ίδιος ο Άγιος Βασίλης στέλνει γράμμα στο παιδί και το κάνει να νιώθει ξεχωριστό, μοναδικό,
επενδύοντας στην αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή του. Μέσα από την πράξη αυτή, μπορείτε να του δημιουργήσετε συναισθήματα καθοριστικά που θα τον συντροφεύουν μια ζωή!

Επίσημο Πιστοποιητικό Καλού Παιδιού με το ονοματεπώνυμο του παιδιού, το χρονολογικό έτος και την επίχρυση ανάγλυφη σφραγίδα του Άγιου Βασίλη!

Φανταστείτε το φως στο πρόσωπό του όταν ο Άγιος τον επιβραβεύσει για τις πράξεις και τη συμπεριφορά του!

Χριστουγεννιάτικος Φάκελος με το όνομα του κάθε παιδιού, την διεύθυνσή του και φανταχτερά γραμματόσημα!

Βουλοκέρι με Σφραγίδα του Άγιου Βασίλη!

Το santamail κάνει πραγματικότητα την πιο ζωντανή ανάμνηση των  παιδικών μας χρόνων!

Και εσείς γονείς μην ξεχνάτε, ο Αϊ-Βασίλης υπάρχει και θαύματα γίνονται κάθε ημέρα!!!

Από Αγγελική Καλέμη

Είμαι η μαμά του Γιώργου (4 ετών) και του Θάνου (2 ετών), αλλιώς Αγγελική Καλέμη. Δεν σταματάμε οικογενειακώς να κινούμαστε και όταν θυμάμαι ότι είμαι και δημοσιογράφος, αρχίζω να γράφω για όσα ανακαλύπτουμε στο elamazi! Μεγαλώνω μαζί με τα παιδιά μου και είμαι έτοιμη να ζήσω μαζί τους νέες παιχνιδιάρικες εμπειρίες!!

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

5/12:Live παρουσίαση “ΤΑ ΣΤΟΛΊΔΙΑ ΤΟ ΄ΣΚΑΣΑΝ” της Μαρία Α. Μακρή

Χρυσόσκονη παντού! 2 προτάσεις για Χριστουγεννιάτικες κατασκευές