Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εργαστήριο Ρομποτικής & Λογοτεχνικός Περίπατος με τη Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουστοπούλου σε καταστήματα Public

10/11/2018 @ 12:00 μμ - 1:00 μμ

Εργαστήριο Ρομποτικής σε συνεργασία με το CityLab
@ 10/11 και ώρα 12.00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στο blog.public.gr.

Οι μικροί Επιστήμονές μας (7 – 12 ετών) συμμετέχουν ενεργά σε καθένα από τα επιστημονικά πεδία του STEM σε ένα εργαστήριο Ρομποτικής, όπου συνδυάζουν έμπρακτα Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά καθώς σχεδιάζουν, προγραμματίζουν και χτίζουν ένα Ρομπότ. Στο τέλος αναλύουν και παρουσιάζουν πώς ακριβώς λειτουργεί και πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε! Τα παιδιά ανακαλύπτουν διασκεδαστικά και αγαπούν τις επιστήμες ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητές τους! Τα εργαστήρια γίνονται με την καθοδήγηση ειδικών επιστημόνων σε βιωματικά διαθεματικά εκπαιδευτικά σενάρια, με ειδικά αναπτυγμένες για την ηλικία τους (επιστημονικά και παιδαγωγικά) καινοτόμες και εφαρμοσμένες τεχνολογίες.


Λογοτεχνικός Περίπατος με τη Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουστοπούλου
@ 10/11 και ώρα 10.30 | Public Κολωνακίου, Είσοδος Ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στην φόρμα. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στο blog.

 

Το Public και η Εταιρεία Πολιτιστικού Τουρισμού Discover Greek Culture οργανώνουν το λογοτεχνικό περίπατο αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη συγγραφέα βιβλίων για παιδιά και νέους, Λότη Πέτροβιτς –  Ανδρουτσοπούλου. Ο περίπατος αυτός απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και είναι ευπρόσδεκτοι για να συμμετάσχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.

@ 10/11 και ώρα 10.30 | Public Κολωνακίου, Είσοδος Ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στην φόρμα. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στο blog.

Το Public και η Εταιρεία Πολιτιστικού Τουρισμού Discover Greek Culture οργανώνουν το λογοτεχνικό περίπατο αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη συγγραφέα βιβλίων για παιδιά και νέους, Λότη Πέτροβιτς – Ανδρουτσοπούλου. Ο περίπατος αυτός απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και είναι ευπρόσδεκτοι για να συμμετάσχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10/11/2018
Ώρα:
12:00 μμ - 1:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Στείλε το σχόλιο σου