in

Εντυπώσεις από την θεατρική παράσταση “Ένα σπίτι παραμύθια”

Αγαπητοί elamazistas,

Είμασταν πολλοί… γεμίσαμε ένα θέατρο!!!

Από τις καλύτερες μουσικές παραστάσεις που έχουμε δει!!!

Νομίζω ότι το καταχάρηκαν τα παιδιά, που όλο χοροπηδούσανε στις θεσούλες τους, χτυπούσαν παλαμάκια, μέχρι που ανέβηκαν στην σκηνή να χορέψουν!

Ο δε Μαρίνος μου το έβλεπε για δεύτερη φορά, εντυπωσιασμένος με το παραμύθι “Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα” κοιμήθηκε με το χαρτάκι που πέταξαν στην παράσταση… “ο βασιλιάς είναι γυμνός… δεν φοράει τίποτα” και φυσικά ήταν η πρώτη φράση του το πρωί!!!

Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι το ευχαριστήθηκαν και οι γονείς σε μια παράσταση γρήγορη, ζωντανή, μελωδική, με εύστοχα σχόλια… που έχει σαφέστατα την σφραγίδα του Κραουνάκη και της Νικολακοπούλου ή όπως έλεγαν οι εξαίρετοι καλλιτέχνες … ήταν τα παραμύθια του Σταμάτη και της Λίνας!!!

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές!!!

Όσοι δεν το έχετε δει πραγματικά μην το χάσετε…

Η αγάπη νικά!!!!!!!

Περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια από την παράσταση !

Φιλικά,

Γιώργος & Ελευθερία

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

4 Comments

Leave a Reply
 1. Ελευθερία και Γιώργο ,

  Ευχαριστούμε για την πολύ ωραία ευκαιρία που μας δώσατε να δούμε αυτή τη παρασταση της Λίνας και του Σταμάτη .
  Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και το μικρό σας γιό , τον οποίο δεν τον είχα δεί -έχει μεγαλώσει πάρα πολύ , θυμάμαι το είχατε φέρει μια φορά σε μια παράσταση με το Μολυβένιο στρατιώτη . τα χρόνια περνάνε και πίσω δεν γυρνάνε , για αυτό πρέπει να κοιτάζουμε να περνάμε καλά …..
  Ηταν μια πάρα πολύ ωραία παράσταση , αλλά τη προτείνω για παιδιά μέχρι 8 χρονών , τα μεγαλύτερα θα βαρεθούν …

 2. Καταπληκτική παράσταση. Πολλά ευχαριστώ γιατί έμαθα γι’ αυτή από το elamazi!

  Συμφωνώ με την Μαριλένα ότι τα 8 είναι το όριο (ο μεγάλος μου γιός είναι 8 και ήταν οριακά).

  ΥΓ: Δεν ήξερα ότι ο Γ&Ε θα ήταν, αλλιώς θα σας έψαχνα παιδιά. Την επόμενη φορά.

 3. Καταπληκτική παράσταση. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές.

  Προσωπικά νομίζω ότι αφορά και παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας ( από 7 και άνω ) μιας και είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Πιστεύω ότι γενικώς τα παιδιά μας πρέπει να δέχονται ερεθίσματα από διάφορα και όχι μόνο από αυτά που τους αρέσουν. Κάτι θα μείνει μέσα στο μυαλουδάκι τους……..
  Θερμή παράκληση, σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις αλλά και γενικώς, τα παιδιά θα πρέπει να κάθονται στις μπροστινές θέσεις και όχι κάποιοι μεγάλοι. Οι παραστάσεις είναι παιδικές…….

  Elamazi ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά.

  Φιλάκια.

  Μαμά Βούλα & Σοφάκι

 4. Γιώργο και Ελευθερία καλησπέρα,

  σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία και τις ευκαιρίες που μπορούμε να έχουμε μέσα από την όμορφη προσπάθειά σας να βλέπουμε, τα παιδιά μας και εμείς ποιοτικές παραστάσεις.
  Πάντα καλοπροαίρετα και χωρίς ίχνος κατάκρισης, νομίζω ότι το έργο θα έπρεπε να έχει λιγότερη σε ποσότητα και χαμηλότερη σε ένταση μουσική επένδυση χωρίς να μειώνω κανενός
  την δουλειά για να είναι κατανοητό σε μεγαλύτερο φάσμα παιδικών ηλικιών.
  Παρατήρησα ότι μετά το 60λεπτο, πολλά παιδάκια έχασαν το ενδιαφέρον τους και δεν ‘ζούσαν’ το έργο, είτε γιατί δεν καταλάβαιναν τι έλεγαν τραγουδιστά οι ηθοποιοί, είτε γιατί μετά την 1 ώρα κουράστηκαν.
  Συμφωνώ με το σχόλιο περί θέσεων και καλό θα ήταν οι γονείς να μην επιδιώκουν οι ίδιοι να κάθονται σε μπροστινές θέσεις.
  Ας αφήσουμε λίγο το εγώ μας ?εκτός? και ας δούμε πόσα περισσότερα χαμόγελα θα δημιουργήσουμε εάν σκεφτούμε το ?εμείς?, δεν έγινε και τίποτε εάν εμείς οι μεγάλοι καθίσουμε λίγο παραπίσω.

  Σας ευχαριστούμε και πάλι.

  Εις το επανιδείν.

  Στέλιος

Αφήστε μια απάντηση

Κλείσατε και τα δύο πρώτα Σαβ/κα (!!!) της προσφοράς μας !!!

Εντυπώσεις από την παράσταση Ο κόσμος του Ολίβιου