in , ,

Το αγάπησα!Το αγάπησα! Δεν μου άρεσεΔεν μου άρεσε ΣυμπαθητικόΣυμπαθητικό

(SOLDOUT) (27-29 Δεκεμβρίου): “Έλα μαζί” για 3η χρονιά στον Μύλο των Ξωτικών με διαμονή στο ξενοδοχείο THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5*!

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, η εκδρομή μας έγινε SOLD OUT αλλά υπάρχει λίστα αναμονής σε περίπτωση που γίνουν ακυρώσεις!

Καλές Γιορτές!

ομάδα elamazi

(ακολουθεί η περιγραφή της εκδρομής)


Μας το ζητήσατε και τα καταφέραμε για να είναι για 3η χρονιά τα Χριστούγεννα ακόμα πιο Μαγικά!

Κανονίσαμε 27-28-29 Δεκεμβρίου να επισκεφθούμε τον Μύλο των Ξωτικών με διαμονή  στην Καρδίτσα με δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5* , 27χλμ από τα Τρίκαλα!

Οι τιμές της προσφοράς από τον ταξιδιωτικό οργανισμό ΜΑΝΕΣΗΣ (μπορείτε να δείτε την πλήρη προσφορά εδώ ):

 

Οι τιμές είναι κατ΄ άτομο με δικό σας μέσο ΙΧ (χωρίς εκδρομές) με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο ) και χωρίς παιδική απασχόληση

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή έχουμε μόνο 20 Δωμάτια, οι κρατήσεις/πληροφορίες θα πρέπει να γίνουν ΑΜΕΣΑ απ ευθείας με το πρακτορείο ΜΑΝΕΣΗΣ και πιο συγκεκριμένα με επικοινωνία στο 210 3290152 όπου θα αναφέρετε ότι είστε από το ELAMAZI! ( Δευ – Παρ 09:00 – 17:00)

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα έξοδα για όλη την οικογένεια, για δυο διανυκτερεύσεις 27 και 28 Δεκεμβρίου και αναχώρηση την Κυριακή, 29 Δεκέμβρη:

  • 2 γονείς + 1  παιδί (από 0 έως 12 ετών): 198 ευρώ
  • 1 γονιός + 1 παιδί (από 0 έως 12 ετών): 198 ευρώ
  • 2 γονείς + 2 παιδιά (από 0 έως 12 ετών): 254 ευρώ
Ως ημιδιατροφή υπάρχει πρωινό και δείπνο
Εμείς πηγαίνουμε τα τελευταία 2 χρόνια και περνάμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ενώ μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από τον ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ στο ΠΕΡΤΟΥΛΙ, στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στο ΜΕΤΣΟΒΟ, στην ΔΡΑΚΟΠΕΤΡΑ για το 2017 και για το 2018!
Για να τα θυμηθούμε λίγο:

 


Τι λέτε, θα είστε μαζί μας;  Σας περιμένουμε!

ομάδα elamazi


Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Thessalikon Grand Hotel & Spa 5* Lux βρίσκεται στο Άλσος Χίλια Δέντρα σε απόσταση μόλις 3km από το κέντρο της πόλης. Είναι η αναπνοή της πόλης, ότι πιο όμορφο υπάρχει δίπλα μας, με τεράστια αιωνόβια δέντρα και ένα καταπληκτικό φυσικό τοπίο με πλούσια βλάστηση καθώς απέναντι μας προβάλει το βουνό των Αγράφων με την Ωραία Κοιμωμένη.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο Thessalikon Grand Hotel θα φροντίσει να κάνει τη διαμονή σας άνετη και ευχάριστη στους πολυτελείς χώρους και τα μοναδικά δωμάτια που έχει δημιουργήσει, τα οποία θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες, ώστε να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.  Μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Καρδίτσας (3’ λεπτά) και 20 – εύκολα – χιλιόμετρα από τη λίμνη Πλαστήρα (15’ λεπτά), το Thessalikon Grand Hotel αποτελεί αρχιτεκτονικό δημιούργημα αναφοράς. Ενταγμένο φιλικά στο τοπίο, με οικολογικό χαρακτήρα και βιοκλιματικό σχεδιασμό, δημιουργεί στον φιλοξενούμενο αίσθηση αρμονίας και ευχάριστη διάθεση.Κάθε μέρος του ξενοδοχείου ​Thessalikon Grand μελετήθηκε και σχεδιάστηκε προσεκτικά, ώστε να συνιστά οργανικό σύνολο, υψηλής αισθητικής μαζί και λειτουργικότητας. Έτσι, η διαμονή, οι υπηρεσίες και οι παροχές για τους επισκέπτες μας,  ξεπερνούν κατά κανόνα, τις προσδοκίες τους. Δωμάτια Κομψά, άνετα, ευρύχωρα και καλαίσθητα διακοσμημένα με φωτεινά χρώματα και έπιπλα με στυλ.

 

 

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

Σχόλια

Leave a Reply
  1. Είναι μία εκδρομή που θέλω πάρα πολύ να κάνω! Με τον μεγάλο μας γιο όμως να προετοιμάζεται για τις εξετάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια, το βλέπω λίγο δύσκολο για φέτος. Ίσως τα καταφέρουμε του χρόνου. Να περάσετε υπέροχα!!

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0